Salut Val,nu are rost sa-ti ceri scuze ptr.ca eu nu sunt suparat pe tine,nici nu as avea motive obiective dar m-a deranjat faptul ca toti userii s-au exprimat foarte "porcos" la topicul referitor la bilele Maestrului iar cand am inventat si eu o postare porcoasa (ptr. ca nu stiu de cate ori ai citit lucruri foarte porcoase scrise de mine) m-ai sters repede ptr. ca era "prea porcoasa",ei asta m-a deranjat nu m-a suparat,oricand pot iesi de pe aceste forumuri,nu sunt dependent de forumuri,ma pasioneaza pur si simplu pescuitul dar despre pescuit se poate invata si din alte materiale nu neaparat de pe forumuri,am considerat ca suntem un fel de colegi si ne putem permite din cand in cand sa mai discutam si lucruri porcoase dar este valabil numai ptr. unii ,ptr acei pescari de competitie sau ptr. un cerc restrans de cunoscuti,probabil ca ceilalti conteaza mai putin .
Referitor la siteul paralel,nu m-a suparat remarca despre betaina,nici nu am folosit vreodata asa ceva,ma mai gandesc

,din ce punct de vedere apreciezi postarea mea,ptr.afirmatia facuta referitor la faptul ca siteul tau este de profesionisti sau ca este de pescari adevarati
Sincer

cunosc pescari mult mai pescari decat pe acest site(crapmania,in afara celor de competitie) dar isi vad de treaba lor,hai sa-ti spun un lucru ,am un coleg de pescuit ,Pastia il cheama,nu-l cunoaste nimeni,pescuieste de 40 de ani numai la crap si are 58 de ani,acum 2 ani pe Sf.Gheorghe a prins in 3 zile
cred ca o tona de crap(aproximativ),nici nu stie sa umble la calculator sa posteze dar este mare pescar.Inca odata ,nu am nimic cu tine si EU te respect in continuare.
Te salut.