Scuze Tudor Gabriel

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Scuze Tudor Gabriel

Mesaj de EX-UL »

Imi cer scuze prietene , poate am fost dur in exprimare atunci cind am facut remarca aia cu betaina , care te-a suparat asa de tare . Oricum apreciez urmatoarea ta postare facuta pe un site paralel :

Salut Gabi,n-are rost sa discutam despre subiectul acesta,oricum pe celalalt site sunt pescari prea adevarati ,cel putin eu nu sunt de nivelul lor,ei sunt pescari de competitie eu sunt pescar ...si atat ,ce pot sa-i invat eu pe ei asa ca nu voi mai posta acolo dar voi citi postarile lor.
Salut

Noi te asteptam in continuare si aici ! Neconditionat !

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Salut Val,nu are rost sa-ti ceri scuze ptr.ca eu nu sunt suparat pe tine,nici nu as avea motive obiective dar m-a deranjat faptul ca toti userii s-au exprimat foarte "porcos" la topicul referitor la bilele Maestrului iar cand am inventat si eu o postare porcoasa (ptr. ca nu stiu de cate ori ai citit lucruri foarte porcoase scrise de mine) m-ai sters repede ptr. ca era "prea porcoasa",ei asta m-a deranjat nu m-a suparat,oricand pot iesi de pe aceste forumuri,nu sunt dependent de forumuri,ma pasioneaza pur si simplu pescuitul dar despre pescuit se poate invata si din alte materiale nu neaparat de pe forumuri,am considerat ca suntem un fel de colegi si ne putem permite din cand in cand sa mai discutam si lucruri porcoase dar este valabil numai ptr. unii ,ptr acei pescari de competitie sau ptr. un cerc restrans de cunoscuti,probabil ca ceilalti conteaza mai putin .
Referitor la siteul paralel,nu m-a suparat remarca despre betaina,nici nu am folosit vreodata asa ceva,ma mai gandesc :) ,din ce punct de vedere apreciezi postarea mea,ptr.afirmatia facuta referitor la faptul ca siteul tau este de profesionisti sau ca este de pescari adevarati :?:
Sincer :?: cunosc pescari mult mai pescari decat pe acest site(crapmania,in afara celor de competitie) dar isi vad de treaba lor,hai sa-ti spun un lucru ,am un coleg de pescuit ,Pastia il cheama,nu-l cunoaste nimeni,pescuieste de 40 de ani numai la crap si are 58 de ani,acum 2 ani pe Sf.Gheorghe a prins in 3 zile
cred ca o tona de crap(aproximativ),nici nu stie sa umble la calculator sa posteze dar este mare pescar.Inca odata ,nu am nimic cu tine si EU te respect in continuare.
Te salut.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, parca ai fi copil !
Toata lumea mai greseste, dar ce dracu, faci un capat de tara din asta ?
Site-ul asta are nevoie de tine, nu-l pisha ! :D
Baietii ie alaturi de tine ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Gabriele,
Chiar imi pare rau ca bilele mele au creat aceasta situatie. :lol:
Pe acest site sunt unii care deranzaza. In nici un caz tu. De altfel numai faptul ca regretam retragerea ta, spune mult.
Esti matuer, dar nu lua o hotarire pripita.
Noi te asteptam fara retinere.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Nea Cornele nu m-am gandit niciodata sa ma retrag de pe acest site ptr. ca tot ce citesc aici este constructiv si pe baieti chiar ii consider de treaba :wink: (importante bile mai ai nea Cornele :) )
@vladut
Vladut nu pot sa ma pish in munca lui Val si a voastra :oops: dealtfel este greu sa construiesti un site si sa-l faci sa aiba multi vizitatori si postari dar prin postarea mea i-am spus lui Val pur si simplu ce m-a deranjat si ca il respect in continuare ( chiar daca se mai supara el din cand in cand :wink: ).
Oricum va consider prieteni si nu sunt absolut deloc suparat pe voi :wink:
Va salut :)

mark twain

Mesaj de mark twain »

@ Dl Vladut, Dl. Vladeanu,

V-am avertizat ca intr-o zi veti ajunde sa postati pe forum numai voi si pentru voi! cu Val nu am mai vorbit de mult, dar ii recomand pe aceasta cale sa introduca o parola unica pe care sa o foloseasca numai cei din "grupul APCR"; noi ca pescari va trebui doar sa avem dreptul de a accesa pagina de web si sa invatam de la voi fara a avea dreptul de a interveni! in felul asta veti arata cat de transparenti sunteti! atata vreme cat teoriile si postarile voastre sunt litera de lege si pentru altii, nu inteleg de ce altii se mai chinuie sa posteze si sa-si dea cu parerea! mai mult atunci cand unii pescari adreseaza intrebari ("banale pentru voi, bineinteles") pe acest site, raspunsurile sunt ca lovitura de ciocan si ca litera de lege!! de ce sa ne mai obosim sa ne punem mintea la contributie si sa nu citim romanul "Axiome si postulate despre nada, nadire si tot ceea tine de pescuitul crapului" editat de .... !! In felul acesta ar avea toti "secretele succesului pe masa" si nu s-ar mai sinchisi sa intre pe forum! nu va dati seama ca atitudinea pe care o adoptati este cu efect de bumerang!? aveti grija! nu-l aruncati de mai multe ori! Astept provincia sa-si spuna parerea!! PS! Val, nu ma astept sa-mi stergi postarea sau sa-mi restrictionezi accesul pe site!! amici in continuare sper!!

mark twain

Mesaj de mark twain »

ca sa nu fie vreun semn de intrebare Mark Twain = Sever
PS. Val poate imi schimbi si mie username din mark twain in Sever

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Da cine te opreste Severe sa nu citesti romane.
Citeste ca tot e iarna. Pescuitul lasa-l pe seama celor care il pricep.
Situri sunt o gramada. De ce l-ai ales tocmai pe acesta?
Ca la televizor, nu-ti place un program, freci telecomanda. :lol:
In alta ordine de idei acest site este pt. pescari, incepatori si avansati. Observatorii, citesc sau nu.
De altfel nu-mi aduc aminte ca tu sa fii ridicat vreo problema legata de pescuit. Tu de cite ori ai intervenit, ai facut-o din punctul de vedere al frustatului.
Pai daca nu ai niciodata nimic de spus, minic de intrebat, de ce te mai obosesti?
Eu ma uit pe toate siturile de pescuit si nu am vazut postari semnate de mark twain sau Sever pe nicaieri. Cum dracu vrei sa inveti cite ceva tocmai de pe crapmania, si nu poti din cauza nemernicilor.
Sau ti-ai dat seama ca aici sunt profesionistii si aspiri si tu la mai mult. :lol:
Mai ai de facut ucenicie pina sa ajungi departe.
Ai ajuns sa avertizezi? Ce? Pe cine?
Sever baiatule, vezi-ti de treburile tale si lasa situl in seama noastra. :evil:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Maestre, ai spus tot.Mai avea Val o vorba cu vulpea..... :D

Gabi ,imi pare bine ca nu esti suparat, salutari de la baeti ! :D Nu uita ca te asteptam la vara pe la Peris, sa facem ceva tare de tot !
Numai bine !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mark twain

Mesaj de mark twain »

Dlui Rosioru Cornel,

In primul rand vreau sa va corectati limbajul, de altfel limbaj des folosit si fata de ceilalti care posteaza pe acest site ! Intotdeauna v-am respectat si niciodata nu am folosit un asemenea limbaj in ceea ce va priveste si nici fata de ceilalti membri APCR !! nu am facut niciodata afirmatia ca sunteti nemernici, etc!
Subiectul mesajului era cu totul altul, dar oricum, conform tiparului „imprimat” ma asteptam sa raspundeti in acest fel!
Iarna, eu pescuiesc! altii ... telecomanda! Fata de altii eu pescuiesc 12 luni pe an! Chatistii se cunosc de la distanta!!
Categorisirea mea ca frustrat nu cred ca este oportuna!! Daca cineva posteaza pe forum il categorisiti frustrat !! Nu mai postati fratilor frustratilor !! stati in banca voastra si doar observati ce se intampla in jurul vostru! Acelasi lucru sa fie valabil si pentru unii membri APCR care nu au nici macar o postare!? Cuvantul vostru nu valoreaza pentru ca nu este parerea unui profesionist!!
Ultima mea postare pe acest site a fost o intrebare simpla si la obiect: raspunsul dvs a fost cat se poate de evaziv !
Daca afirmati ca „aici sunt profesionistii”, ca aspir si eu la aceasta „titulatura”, de ce mai afirmati ca „acest site este pt. pescari, incepatori si avansat”? de aceea v-am sugerat sa fiti transparenti si sa publicati "Axiome si postulate despre nada, nadire si tot ceea tine de pescuitul crapului" ! ne cumparam manualul, invatam acasa si va scutim de rating!
Nu intentionez sa-mi fac din pescuit o meserie ca sa devin „profesionist” !! Pescuiesc din placere in fiecare saptamana din an!!
Am impresia ca ati doborat toate barierele si necunoscutele in pescuitul crapului si ca asa ardeti de nerabdare sa va impartasiti experienta acumulata incat ma trimiteti la dracu din prima !!
„Ucenicie”!? Inseamna ca trebuie sa-mi adaptez limbajul la nivelul celui folosit de dvs, sa imi creez o aura de profesionist, sa pescuiesc dupa „reteta succesului”, etc; intr-adevar mai am de muncit la acest capitol!! Vreti sa inoculati cuiva ideea ca toti sunteti profesionisti, ca in curtea dvs e totul in roz, inclusiv uscaturile!? unor ucenici de-ai dvs insa ... ar trebui sa le recomandati sa mai treaca inca o data prin gimnaziu pana sa ajunga la romane!! Stiu ei de ce!!
„vezi-ti de treburile tale si lasa situl in seama noastra” – asta era si mesajul meu!!
Cu stima si acelasi respect!
Sever

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”