Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
a fost populata recentMadalin 88 scrie:as dori sa ma duc si sa stau 2 zile pe acolo ...poate cineva sa imi ofere ceva informatii ? multumesc
mancarea care vezi tu ca o da este de fapt azotMadalin 88 scrie:aseara am venit acasa....pestele nu a vrut sa manance mai deloc...balta este superba....mai prost este ca se da de mancare la greu ..dimineata si seara trec baietii cu barcile incarcate si ii da de mancare...rezultatele a 2 zile de pescuit...2 crapi pe la vreo 2.5 kg bucata si vreo 5 carasi mai rasariti ...balta este plina mai mereu ..deci care vrea sa se duca sa se informeze din timp sau sa ajunga in jur de ora 1-2 dupa amiaza atunci mai pleaca din ei acasa
si tu daca prindeai il luai acasa, nu este balta c&rMadalin 88 scrie:nu stiu ce sa zic ....carau cu barcile un amestec de culoare galbena ...cik ar fii un amestec care contine borhod de bere spartura de porumb ..si alte minuni..m-am gandit si eu cu azotul k a trecut unul cu 2 barci legate in care in una avea un bidon si lasa un furtun in apa ..in fine ...balta este frumoasa..are peste doar ca este pacat ca se pleaca cu zeci poate sute de kg de pestepe cap de pescar si se fac manevrele cu mancare si ce dumnezeu ii mai da .