HAKUIO PRO ROYAL SAU CORMORAN 3.90

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
CRAPULL
Puncte: 0

HAKUIO PRO ROYAL SAU CORMORAN 3.90

Mesaj de CRAPULL »

Sal nu stiu ce sa aleg. Are careva cunostinta cineva de hakuio pro royal (nu de mtx) sau de la cormoran Pro Carp Carp Force ES 2

clabuc

Re: HAKUIO PRO ROYAL SAU CORMORAN 3.90

Mesaj de clabuc »

Pro Royale am avut eu una in teste. Lanseta e foarte sanatoasa, lanseaza bine si mi-a lasat impresia ca suporta si 200 grame in aruncare. In drill e relativ ok ptr o lanseta rapida cu puterea aia. in final am dat-o inapoi la magazin pentru ca mi s-a parut prea grea (fara exagerare ma simteam ca un taran cu ea in mana :)) si am luat ultimul MTX care imi place mai mult.

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

este prea rigida prea batoasa :o :) :) :)

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

alte pareri de bine su de rau mai stie careva :mrgreen: :D :D :D

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

CRAPULL scrie:alte pareri de bine su de rau mai stie careva :mrgreen: :D :D :D
si eu am pescuit cu pro royal-urile,pt. lanseuri cu gramaje mari te poti baza pe ele la maxim,si in dril iti ofera placere ............restul ramane la atitudinea ta.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Lansetele lui Madalin au ajuns la mine si pot sa-ti zic ca sunt extraordinar de multumit dupa ultimul concurs. Iti multumesc inca odata Mada pentru ele. Se comporta exact asa cum mi-am dorit si imaginat si mi-au acoperit si necesarul. Si n-as vrea sa va zic cum sau cu ce le-am echilibrat perfect de jena. In dril am simtit bine si ciortanul la kg doar ca l-am dat afara mai usor si la casting inca nu si-au spus intreg cuvantul. Am lansat numai cu pb de 112 + saculet cu de toate si ma gandesc sa ridic greutatea plumbului si pentru nylon mai gros. Am postat nu pentru sfaturi ci doar sa-mi exprim multumirea fata de ele lui Madalin si sa fac o scurta descriere la ceea ce am constatat in lucru.
Urban culture.

CRAPULL

Mesaj de CRAPULL »

am loat un bat de la Baboieru este partener cu Dan Mitranescu asa am inteles si i am facut o proba si este belea nici nu ma steptam putin cam grea dar nu este o problema urmeaza sa mai iau 3 buc. in timp nu toate odata ca iarna este lunga nu! Multumesc inca odata de pareri pro este ca o bijuterie pt mine :D :D :D :D :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”