Moderator: Lukyan
Da,ai dreptate, stanga vernescu...dar slab rau de tot.nu ma asteptam,sincer sa fiu,nu la tancabesti.am dat in toate felurile cu toate felurile si a intrat la niste aiureli.si si-asa au intrat rar si plapand.a fost cea mai proasta partida a mea pe tancabesti.astept sa vad ce fac baietii in concurs in zona aia,tot asa slab?aditza scrie:mai degraba vernescu...
DA,AI DREPTATE...LA URMATOAREA PARTIDA II PUNEM IN CARLIG 100 DE EURO,SA-SI IA EL CE VREA!Mihai_Lavazza scrie:Bogdan, ti-e rusine sa spui ca aiurelile alea de bile erau bilele mele ordinare comparativ cu ce este el obisnuit?Ungureanu Bogdan scrie:Da,ai dreptate, stanga vernescu...dar slab rau de tot.nu ma asteptam,sincer sa fiu,nu la tancabesti.am dat in toate felurile cu toate felurile si a intrat la niste aiureli.si si-asa au intrat rar si plapand.a fost cea mai proasta partida a mea pe tancabesti.astept sa vad ce fac baietii in concurs in zona aia,tot asa slab?aditza scrie:mai degraba vernescu...Daca la alea a vrut...ce poti sa-i faci
La urmatoarea partida incercam cu bile de cauciuc