Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Bai pustiule, dar ai niste postari in tine de nu se poate! Dai sfaturi, tragi concluzii, te iei de lume... Si nu ma refer numai la postarea de sus, in general vorbind!.JuNioR. scrie:Pai eu zic ca cel mai bine,ar fi sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti faci ceva km. in plus dar macar sti, ca acolo poti sa ai captura vieti!Daca cumva te hotaresti sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti iti recomand bile de la Senzor Planet 1016.Bafta!
Lasa-l Claudiu ca e dornic sa sa afirme si sa aibe cat mai multe postari.claudiue scrie:Bai pustiule, dar ai niste postari in tine de nu se poate! Dai sfaturi, tragi concluzii, te iei de lume... Si nu ma refer numai la postarea de sus, in general vorbind!.JuNioR. scrie:Pai eu zic ca cel mai bine,ar fi sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti faci ceva km. in plus dar macar sti, ca acolo poti sa ai captura vieti!Daca cumva te hotaresti sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti iti recomand bile de la Senzor Planet 1016.Bafta!
Si asta cu Bafta de la final a fost senzationala! Nu vrei tu mai bine sa citesti mai mult si sa scrii mai putin? Ca unii pe care ii inveti tu poate au ani pe balta mai multi decat ai tu in total!
In concluzie la amandoi,daca aveti pix schimbatii pasta!stress scrie:Lasa-l Claudiu ca e dornic sa sa afirme si sa aibe cat mai multe postari.claudiue scrie:Bai pustiule, dar ai niste postari in tine de nu se poate! Dai sfaturi, tragi concluzii, te iei de lume... Si nu ma refer numai la postarea de sus, in general vorbind!.JuNioR. scrie:Pai eu zic ca cel mai bine,ar fi sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti faci ceva km. in plus dar macar sti, ca acolo poti sa ai captura vieti!Daca cumva te hotaresti sa mergi la Tancabesti sau Sarulesti iti recomand bile de la Senzor Planet 1016.Bafta!
Si asta cu Bafta de la final a fost senzationala! Nu vrei tu mai bine sa citesti mai mult si sa scrii mai putin? Ca unii pe care ii inveti tu poate au ani pe balta mai multi decat ai tu in total!
E foarte uşor pentru el. Doar câţiva paşi trebuie să facă.......viorel dulamita scrie:@JuNioR
...e tac'tu vames, dar pe acest site "vama" o fac altii, asa ca, daca nu-ti "revii", s-ar putea sa ne "parasesti"...