Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Le am mereu in portbagaj dar de cate ori merg la pescuit nu prea mai gasesc consumatori.Am acum o adevaraciune de visinata la macerat cu combinatie de mure de sar crapii pe uscat.Dupa ce bei 2 guri faci scheme ca "CICHI CEAN".Ionut Zamfir scrie:sa ai sticlele la tine si sa fii convins ca ramai fara ele
bv .... cosmin e expert in ace , nu a scapat nici un pestebcgcraiova scrie:Cosmin tata pai noi ne iubim pe topicul nostru.Eu cred ca tu nu ai citit la toate rubricile sa vezi balacareli scuipaturi si altele la altii.Sa nu te mai aud ca te superi ca mai calcam si noi pe alaturi.Vezi ca merg "pe mana" ta cu acele luate azi.Dupa cata morala mi-ai facut la alegerea lor sa vad ce stiu astea de mi le-ai recomandat.
PE USCATcodrut floricel scrie:bv .... cosmin e expert in ace , nu a scapat nici un pestebcgcraiova scrie:Cosmin tata pai noi ne iubim pe topicul nostru.Eu cred ca tu nu ai citit la toate rubricile sa vezi balacareli scuipaturi si altele la altii.Sa nu te mai aud ca te superi ca mai calcam si noi pe alaturi.Vezi ca merg "pe mana" ta cu acele luate azi.Dupa cata morala mi-ai facut la alegerea lor sa vad ce stiu astea de mi le-ai recomandat.
Buna gluma!!codrut floricel scrie:bv .... cosmin e expert in ace , nu a scapat nici un pestebcgcraiova scrie:Cosmin tata pai noi ne iubim pe topicul nostru.Eu cred ca tu nu ai citit la toate rubricile sa vezi balacareli scuipaturi si altele la altii.Sa nu te mai aud ca te superi ca mai calcam si noi pe alaturi.Vezi ca merg "pe mana" ta cu acele luate azi.Dupa cata morala mi-ai facut la alegerea lor sa vad ce stiu astea de mi le-ai recomandat.
Am fost eu sambata.O captura frumoasa,un "romanesc".Plase si lotcari cat vedeai cu ochii.No coment,doar am fost anuntati ca de la 1 octombrie admin. isi rezerva dreptul de pescuit comercial.Cu toate astea cu apa scazand vazand cu ochii si cu plase,navoade,barci,strigate de coordonare am avut o partida reusita.Cat despre inchidere eu sunt de parere ca atata timp cand nu exista un "curajos" ca Bobi sau ca Badila-san,sa ia fraiele sa organizeze ceva nu cred ca o sa facem vreun sfarsit sau inchidere.Eu as face dar nu cred ca as fi cel mai nimerit.Eu ce pot face este sa sprijin actiunea "Apus de soare" si sa fiu si eu prezent cu voi.Asa ca astept un curajos si il anunt ca se poate baza si pe ajutorul meu.narcis_teodor scrie:cum a venit toamna cu vremea rece , nimeni nu mai scrie nimic despre balta noastra de suflet si nici macar despre concursul care s-a desfasurat la sfirsitul lunii septembrie!!!???
sint sigur ca au mai fost la balta pescari , dar nimeni nu vrea sa mai scrie nimic cu toate ca am auzit ca peste s-a mai prins si asa cum era de asteptat ,datorita vremii reci aproape de mal si la boaba de porumb!!
hai codrule nu zici nimic!!?????
tu esi tatal boabei de porumb!!
facem inchiderea pe balta? mai avem vaucerele de la concurs, tulburelul este in fierbere, ce ziceti???