sfat achizitionare lansete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zander
Puncte: 0

sfat achizitionare lansete

Mesaj de zander »

Sunt foarte nou in pescuitul crapului si as dori sa imi achizitionez 3 lansete de 12" TC 3.5Lbs, pentru inceput ceva mai ietin pana la 250-300 ron/ buc. As dori sa primesc cateva sfaturi in acet sens, mai mentionez ca lansetele vor fi echipate cu mulinete Powerliner 865 de la Okuma.
Specific ca voi pescui pe lacurile din ardeal, momit cu catapulta si saculet solubil, iar unde poate voi planta.
Multumesc!
Marius Stanescu

Martin

Re: sfat achizitionare lansete

Mesaj de Martin »

zander scrie:Sunt foarte nou in pescuitul crapului si as dori sa imi achizitionez 3 lansete de 12" TC 3.5Lbs, pentru inceput ceva mai ietin pana la 250-300 ron/ buc. As dori sa primesc cateva sfaturi in acet sens, mai mentionez ca lansetele vor fi echipate cu mulinete Powerliner 865 de la Okuma.
Specific ca voi pescui pe lacurile din ardeal, momit cu catapulta si saculet solubil, iar unde poate voi planta.
Multumesc!
Marius Stanescu

Iată ce-ţi recomand eu : http://www.....................................

CITESTE CU ATENTIE REGULAMENTUL FORUMULUI. SUNT PERMISE LINKURI DOAR CATRE FIRMELE PARTENERE CRAPMANIA.RO, FIRME CARE AU BANNER PE PRIMA PAGINA. SAU LINKURI CATRE MAGAZINELE DE AFARA.- ADMIN

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Martin scrie: Iată ce-ţi recomand eu : http://www...................
Omu a zis ca vrea de 3,5lb iar astea recomandate de tine sunt de 3 lb.
Ti-as recomanda mtx de la hakuyo.
Fire intinse la maxim

lucifier1986

Mesaj de lucifier1986 »

..zander.. am eu acele lansete de la nash,H-GUN, eu nu le vand,da ti-i le recomand cu incredere.ar trebui sa coste 500 lei cel putin,fara exagerare.ia-le si nu-ti va parea rau.3.5 sunt cam pari,rigide rau.daca prinzi constant pesti peste 7-8 kg atunci sunt bune,dar la pesti sub 8 kg cele de 3lb sunt ideale.(daca vrei sa simti pestele)

zander

Mesaj de zander »

Eu sunt convins ca lansetele sunt grozave, dar cum te descurci cu ele la aruncari mai lungi? Cu ce greutate se incarca cel mai bine?

Martin

Mesaj de Martin »

zander scrie:Eu sunt convins ca lansetele sunt grozave, dar cum te descurci cu ele la aruncari mai lungi? Cu ce greutate se incarca cel mai bine?
Fii atent, am două lansete Rhon Thompson Pitbull de 3,9 şi 3,5 lbs, şi două lansete H-Gun 3,6 şi 3 lbs. Pe H-Gun din contră, am mulinete cu tambur mai mic, lansez în acelaşi stil, şi lansez aproximativ agal ca lungime cu amândouă lansetele. Nu ştiu care-i cauza, dar asta-i realitatea din teren.

zander

Mesaj de zander »

De lansetele JRC Defender ,3.6m ,TC 3.25 ce parere aveti? imi plac cum arata , dar nu am idee cum se comporta la aruncari si in drill.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”