gor965 scrie:Dl. Petcu , m-au rugat baietii din Lituania sa va spun ca echipamantul lor de concurs e mult mai scump decat al Romaniei !![]()
Ataşamente:
lituaniaJPG.JPG
Moderator: gor965
gor965 scrie:Dl. Petcu , m-au rugat baietii din Lituania sa va spun ca echipamantul lor de concurs e mult mai scump decat al Romaniei !![]()
Ataşamente:
lituaniaJPG.JPG
Ce gluma buna Dl Iorga!!!!! Daca ati fi sponsorizat dvs LN cu echipament sportiv in valoare de 150 000 000 lei,tot asa ati fi ris? Eu cred ca nu!!!! In cel mai bun caz,cred ca ati fi plins!!!!gor965 scrie:Dl. Petcu , m-au rugat baietii din Lituania sa va spun ca echipamantul lor de concurs e mult mai scump decat al Romaniei !![]()
PRETUL CORECT http://www.hummelshop.ro/produse/men/petcuvicto scrie:"Se pare ca V. Petcu a fost informat de o lichea paracioasa ca echipa nu poarta treningurile..... "Vladut Mateianu scrie:Se pare ca V. Petcu a fost informat de o lichea paracioasa ca echipa nu poarta treningurile..... Scopul acestei pare a fost discreditarea echipei nationale, precum si asmutirea lui Victor impotriva echipei nationale si a conducatorului delegatiei...... Mare lepra cel care a facut asta, dar Dumnezeu nu doarme...
PS Victor nu are nicio vina, chiar are dreptate sa fie exigent in clipa in care a sponsorizat echipa cu 150 de milioane ! Dar se pare ca lucrurile au stat altfel in Anglia...
-Vlad,m-am informat din "revista lu'peste"......unde am descoperit o adevarata "lichea",care apare in mai mult din jumatate dintre pozele postate in "revista lu'peste" si cu toate acestea,nu apare nici macar intr-o singura poza in echipamentul LN platit de mine!!!!! In toate pozele apare in echipamentul facut de gabi sandu!!!! Aceasta "lichea" nu apare in poza facuta la plecare pe aeroport!!!!! Oare de ce? Probabil ca in poza aceea,ar fi fost nevoit sa poarte echipamentul platit de catre mine!!!!!![]()
" Dar se pare ca lucrurile au stat altfel in Anglia..."
-Lucrurile in Anglia stau exact asa cum rezulta din "revista lu'peste"!!!!!![]()
Ultimele poze care au fost postate pe acest site,au fost facute si trimise special la interventia lui AV,care i-a telefonat lui Costel Stanila si l-a intrebat "ce face acolo doarme?" Acesta a facut repede ultimele poze care au fost postate si le-a expediat "ca sa dreaga busuiocul"!!!!! Tot Costel Stanila i-a spus lui AV sa-mi spuna "ca isi cere scuze"!!!!!Pentru felul in care se petrec lucrurile in Anglia nu pot sa zic decit: RUSINEEEEEEEEEEEEE gabi sandu!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Este cel care are "gabaritul" cel mai mare din "planet carp"si poarta ochelari!!!!! Chiar nu se observa ca "licheaua" apare in peste jumatate din pozele postate pe forumul "Revista lu,Peste"si in toate pozele poarta echipamentul pe care sint trecuti "sponsorii"lui gabi sandu?claudiupascu scrie:D-le Petcu spuneti-mi si mie care este ,,licheaua,,care nu a vrut sa poarte echipamentul nationalei ptr. ca, cu toate ca sunt familiarizat cu forumul ,,Revista lu,Peste,,nu-mi dau seama
Nea Victore, cel cu gabaritu mare nu face parte din delegatie.petcuvicto scrie:Este cel care are "gabaritul" cel mai mare din "planet carp"si poarta ochelari!!!!! Chiar nu se observa ca "licheaua" apare in peste jumatate din pozele postate pe forumul "Revista lu,Peste"si in toate pozele poarta echipamentul pe care sint trecuti "sponsorii"lui gabi sandu?claudiupascu scrie:D-le Petcu spuneti-mi si mie care este ,,licheaua,,care nu a vrut sa poarte echipamentul nationalei ptr. ca, cu toate ca sunt familiarizat cu forumul ,,Revista lu,Peste,,nu-mi dau seama
Va multumesc ptr. raspuns si cred ca a raspuns Genes in locul meu.Felix nu are nici o treaba cu LN,iar echipamentele au fost in nr.de10 asa ca si daca vroia nu avea de unde sa ia alt echipament.Ca el mai sunt si alti membri Planet care au facut deplasarea pe cont propriu numai ca nu apar in poze.Si eu cred ca este o eroare din partea d-tra(bineinteles neintentionatapetcuvicto scrie:Este cel care are "gabaritul" cel mai mare din "planet carp"si poarta ochelari!!!!! Chiar nu se observa ca "licheaua" apare in peste jumatate din pozele postate pe forumul "Revista lu,Peste"si in toate pozele poarta echipamentul pe care sint trecuti "sponsorii"lui gabi sandu?claudiupascu scrie:D-le Petcu spuneti-mi si mie care este ,,licheaua,,care nu a vrut sa poarte echipamentul nationalei ptr. ca, cu toate ca sunt familiarizat cu forumul ,,Revista lu,Peste,,nu-mi dau seama
Cred ca m-ati inteles gresit si ultima dvs. remarca nu are rost . Eu n-am facut glume despre dvs. sau despre sponsorizare dvs. ...eu am glumit CU dvs. despre modul in care au inteles unii sa faca reclama si sa ofere exclusivitate ,atata tot !petcuvicto scrie:Ce gluma buna Dl Iorga!!!!! Daca ati fi sponsorizat dvs LN cu echipament sportiv in valoare de 150 000 000 lei,tot asa ati fi ris? Eu cred ca nu!!!! In cel mai bun caz,cred ca ati fi plins!!!!gor965 scrie:Dl. Petcu , m-au rugat baietii din Lituania sa va spun ca echipamantul lor de concurs e mult mai scump decat al Romaniei !![]()
Asa ca ar fi foarte bine sa faci glume cu cine iti permite..............!!!!
![]()
Genes,nu conteaza!!!!! El a fost si la finala pe M.V.2 si din cauza lui sau intimplat si discutiile de la sfirsit..............!!!!!! Ca "licheaua"a plecat pe bani lui in Anglia nu conteaza,ceea ce conteaza este faptul ca apare imbracat in echipamentul in care pescuieste LN,adica a lui gabi sandu!!!!!! Sa nu mai spun ca apare in majoritatea fotografiilor alaturi de LN si daca nu face parte din delegatie altii nu stiu asta!!!!!Genes Florin scrie:Nea Victore, cel cu gabaritu mare nu face parte din delegatie.petcuvicto scrie:Este cel care are "gabaritul" cel mai mare din "planet carp"si poarta ochelari!!!!! Chiar nu se observa ca "licheaua" apare in peste jumatate din pozele postate pe forumul "Revista lu,Peste"si in toate pozele poarta echipamentul pe care sint trecuti "sponsorii"lui gabi sandu?claudiupascu scrie:D-le Petcu spuneti-mi si mie care este ,,licheaua,,care nu a vrut sa poarte echipamentul nationalei ptr. ca, cu toate ca sunt familiarizat cu forumul ,,Revista lu,Peste,,nu-mi dau seama
Vezi sa nu fi indus in eroare, baiatu a plecat pe bani lui in anglia.
Acum am inteles!Este OK!Imi cer scuze!gor965 scrie:Cred ca m-ati inteles gresit si ultima dvs. remarca nu are rost . Eu n-am facut glume despre dvs. sau despre sponsorizare dvs. ...eu am glumit CU dvs. despre modul in care au inteles unii sa faca reclama si sa ofere exclusivitate ,atata tot !petcuvicto scrie:Ce gluma buna Dl Iorga!!!!! Daca ati fi sponsorizat dvs LN cu echipament sportiv in valoare de 150 000 000 lei,tot asa ati fi ris? Eu cred ca nu!!!! In cel mai bun caz,cred ca ati fi plins!!!!gor965 scrie:Dl. Petcu , m-au rugat baietii din Lituania sa va spun ca echipamantul lor de concurs e mult mai scump decat al Romaniei !![]()
Asa ca ar fi foarte bine sa faci glume cu cine iti permite..............!!!!
![]()