Concluzii 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Concluzii 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Liviu Mihai scrie:Africanii au avut in stafful lor o echipa de doi englezi(tata si fiu) care anul acesta la un concurs important au iesit pe locul 2, concursul a avut loc pe aceste lacuri.
puteam sa-l rog pe rob (hughes) sa ne dea un manaer eneglez de meserie si de imprumut, asa cum l-am avut pe zvonko in serbia.
poate venea chiar el, nu stiu.
am preferat sa stau departe de tot si nici sa nu insotesc lotul.
ca sa fac o demonstratie stupida lui gabi tomulescu ca nu i-am calificat eu pe planet ca sa merg in anglia la al 7-lea campionat mondial.
aste e realitatea.
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

andrei vladeanu scrie:
Liviu Mihai scrie:Africanii au avut in stafful lor o echipa de doi englezi(tata si fiu) care anul acesta la un concurs important au iesit pe locul 2, concursul a avut loc pe aceste lacuri.
puteam sa-l rog pe rob (hughes) sa ne dea un manaer eneglez de meserie si de imprumut, asa cum l-am avut pe zvonko in serbia.
ca sa fac o demonstratie stupida lui gabi tomulescu ca nu i-am calificat eu pe planet ca sa merg in anglia la al 7-lea campionat mondial.
aste e realitatea.
Rau ai facut VLADEANULE ca n-ai insotit lotul in Anglia uite rezultatul, nu lasa pescuitul la crap din Romania pe mana altora,esti cel mai MARE.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
aste e realitatea.
orgolii, orgolii si iar orgolii...astia suntem noi si nu ne poate schimba nimeni asa ca ne meritam soarta :(
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Fara sa se supere cineva, dar anul acesta lotul Planet nu a fost altceva decat niste moldoveni. Probabil ca nu am fost cel mai experimentat lot de anul acesta din tara, dar poate ca am avut mai mult noroc decat altii si un lucru foarte important este ca am fost un lot unit. Nu sunt putini cei care nu ne-au dorit in Anglia si poate ca si norocul lui Gabi Sandu a fost eclipsat de asta.
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

boilies carp team scrie:Rau ai facut VLADEANULE ca n-ai insotit lotul in Anglia uite rezultatul, nu lasa pescuitul la crap din Romania pe mana altora,esti cel mai MARE.
titeee, vezi ca vladeanu a fost la pescuit 3 zile si nu s-a spalat... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Liviu Mihai scrie:Fara sa se supere cineva, dar anul acesta lotul Planet nu a fost altceva decat niste moldoveni. Probabil ca nu am fost cel mai experimentat lot de anul acesta din tara, dar poate ca am avut mai mult noroc decat altii si un lucru foarte important este ca am fost un lot unit. Nu sunt putini cei care nu ne-au dorit in Anglia si poate ca si norocul lui Gabi Sandu a fost eclipsat de asta.
stai linistit, liviule
eu sunt altaturi de voi. si nu sunt singurul
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

cornelserbu scrie:
boilies carp team scrie:Rau ai facut VLADEANULE ca n-ai insotit lotul in Anglia uite rezultatul, nu lasa pescuitul la crap din Romania pe mana altora,esti cel mai MARE.
titeee, vezi ca vladeanu a fost la pescuit 3 zile si nu s-a spalat... :lol: :lol: :lol:
Cornele, pescuiesti datorita lui VLADEANU de ce nu recunosti!!!! cat mi-am dorit si eu asta dar na fost sa fie asta e!!

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Greu se va ajunge la un consens in randul comentatorilor si al contestatarilor....Dar asta e..La pescuit ca si la fotbal cei mai valorosi sunt cei din tribune,adica SPECTATORII(la pescuit ..cei din fata PC-ului)....

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

multumim tuturor pentru adaptarea
rapida la subiectul acestui topic
:lol: :lol: :lol:
tipic romanesc.
Ovidius Constanta

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

andrei vladeanu scrie:
aste e realitatea.
si ce ai impresia ca daca erai acolo schimbai cu ceva lucrurile?... e posibil dar nu e o certitudine.
Eu nu m-am gandit nici o secunda ca, daca eram acolo as fi facut sigur mai mult...nu e normal sa gandesti in felul asta...

era normal sa dai dovada de incredere fata de lotul calificat si de managerul acestuia

Acum n-o sa incepi sa spui..."uitati ce se intampla daca Vladeanu nu este in sau langa lotul national"...ce esti cu capu?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”