Moderator: gor965
Poate, daca, lasa si cu parca. Ce propui tu frate aici? Nu vezi ca a-nceput sa fie din ce in ce mai greu sa te califici aici decat sa participi acolo si sa scoti "un scor" bun?barbumarius scrie:Felicitari lotului PLANET.
Sunt multi care din spatele calculatorului cred ca ei ar fi facut mai mult dar pe balta gasesc intotdeauna scuze.
PENTRU CARCOTASI--CALIFICATI-VA SI APOI MERGETI SA DEMONSTRATI PENTRU CA NUMAI ASA O SA VEDETI CAT DE USOR ESTE.
sa te vad pe Brasenose unu la un pescuit normal de placere nu CAMPIONAT MONDIAL!!!! cum stai si iti sufli in deget si te intrebi de ce de 2 zile nu ai prins nimic cand pestii sar gramada peste patul tau de nada...nu ma dau pescar de crap...dar va rog lasati draqului carcoteala asta aiurea, ca vorbiti in totala necunostintza de cauza...miyagi scrie:Poate, daca, lasa si cu parca. Ce propui tu frate aici? Nu vezi ca a-nceput sa fie din ce in ce mai greu sa te califici aici decat sa participi acolo si sa scoti "un scor" bun?barbumarius scrie:Felicitari lotului PLANET.
Sunt multi care din spatele calculatorului cred ca ei ar fi facut mai mult dar pe balta gasesc intotdeauna scuze.
PENTRU CARCOTASI--CALIFICATI-VA SI APOI MERGETI SA DEMONSTRATI PENTRU CA NUMAI ASA O SA VEDETI CAT DE USOR ESTE.
Parerea mea e ca trebuie sa ne adaptam sistemul la conditiile internationale ca de-aia n-avem rezultate si sa nu ne mai ascundem dupa deget. Facem tot felul de combinatii aici si apoi credem ca ne scoate bulanul dincolo.
E vorba doar de stiinta si nu de organizare. Facem ligi de densitate, de balti obisnuite, avem o Dunare si Delta si deabia apoi putem vorbi si de clasificari nationale. Aia se poate numi experienta crapista nu si mosmondeala.