Concluzii 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Concluzii 2

Mesaj de barbumarius »

@Vladut
Inca o data bravo pt. initiativa de a ajuta.
Personal donez suma de 200 ron pt. ajutorul fetitei bolnave si o sa am grija ca in cel mai scurt timp sa ajunga la unul din magazinele unde se aduna acesti bani.

AM O PROPUNERE PE CARE O FAC LOTULUI DE ANUL TRECUT SI CELOR CARE S-AU OCUPAT DE ORGANIZAREA CM 2009:
HAIDE-TI SA DONAM BANII CARE AU RAMAS ANUL TRECUT(si pe care oricum ne certam cum sa ii folosim) PT. A AJUTA ACEST COPIL.

sebas

Mesaj de sebas »

Gabi..
o fi si bulanul dar si toti ceilalti factori sunt importanti.
Baietii spanioli de pe sectorul A sunt pescari buni, chiar f buni si au jucat fata in fata cu romanii si africanii,de pe postul 9.
Africanii totusi combina la perfectie toate situatiile descrise de tine, ce pun in carlig nu stim dar eu i-am vazut anul trecut in Franta si sunt o echipa si muncesc cot la cot in spiritul ei.
Le mai ramane Italia, anul care vine si sa speram ca se impiedica in Romania la urmatorul. :P

ciobea mihai

Mesaj de ciobea mihai »

[quote="barbumarius"]@

Ca de obicei foarte generos marius ,,Frumos
CABA BOGDAN si SIMESCU DAU SI EI 200 RON

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Felicitari lotului PLANET.
Sunt multi care din spatele calculatorului cred ca ei ar fi facut mai mult dar pe balta gasesc intotdeauna scuze.

PENTRU CARCOTASI--CALIFICATI-VA SI APOI MERGETI SA DEMONSTRATI PENTRU CA NUMAI ASA O SA VEDETI CAT DE USOR ESTE.

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Felicitari Lotului care a reprezentat Romania la acest C.M. pentru daruinta,prestanta,etc.,mai putin pentru rezultat,unde nu pot spune decat :oops: :oops: :oops: !

Dar asta este capul sus si poate la anul echipa care va participa la toate mansele C.N.,si se va califica va spala din''pacatele'' ultimilor ani!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

barbumarius scrie:Felicitari lotului PLANET.
Sunt multi care din spatele calculatorului cred ca ei ar fi facut mai mult dar pe balta gasesc intotdeauna scuze.

PENTRU CARCOTASI--CALIFICATI-VA SI APOI MERGETI SA DEMONSTRATI PENTRU CA NUMAI ASA O SA VEDETI CAT DE USOR ESTE.
Poate, daca, lasa si cu parca. Ce propui tu frate aici? Nu vezi ca a-nceput sa fie din ce in ce mai greu sa te califici aici decat sa participi acolo si sa scoti "un scor" bun?
Parerea mea e ca trebuie sa ne adaptam sistemul la conditiile internationale ca de-aia n-avem rezultate si sa nu ne mai ascundem dupa deget. Facem tot felul de combinatii aici si apoi credem ca ne scoate bulanul dincolo.
E vorba doar de stiinta si nu de organizare. Facem ligi de densitate, de balti obisnuite, avem o Dunare si Delta si deabia apoi putem vorbi si de clasificari nationale. Aia se poate numi experienta crapista nu si mosmondeala.
Urban culture.

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

Felicitari baietilor de la Planet,este cat se poate de clar ca ati facut tot ce se putea face...in conditiile in care englezoii la ei acasa,pe lacurile lor favorite,aveau un singur peste pe sec.A si 3 pesti pe C,sunt de parere ca baietii s-au descurcat onorabil!!!FRUNTEA SUS BAIETII!!!nu bagati in seama carcotasii...

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

miyagi scrie:
barbumarius scrie:Felicitari lotului PLANET.

Poate, daca, lasa si cu parca. Ce propui tu frate aici? Nu vezi ca a-nceput sa fie din ce in ce mai greu sa te califici aici decat sa participi acolo si sa scoti "un scor" bun?
Parerea mea e ca trebuie sa ne adaptam sistemul la conditiile internationale ca de-aia n-avem rezultate si sa nu ne mai ascundem dupa deget. Facem tot felul de combinatii aici si apoi credem ca ne scoate bulanul dincolo.
E vorba doar de stiinta si nu de organizare. Facem ligi de densitate, de balti obisnuite, avem o Dunare si Delta si deabia apoi putem vorbi si de clasificari nationale. Aia se poate numi experienta crapista nu si mosmondeala.
sa te vad pe Brasenose unu la un pescuit normal de placere nu CAMPIONAT MONDIAL!!!! cum stai si iti sufli in deget si te intrebi de ce de 2 zile nu ai prins nimic cand pestii sar gramada peste patul tau de nada...nu ma dau pescar de crap...dar va rog lasati draqului carcoteala asta aiurea, ca vorbiti in totala necunostintza de cauza...

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

si inca ceva:uitati-va la cantitatile de peste prinse pe 3 LACURI de cate 3 ECHIPE[/b] SI APOI SA VENITI SI SA SPUNETI CA NU A TINUT NIMIK DE BULAN!!!!sa fim realisti oameni buni
P.S. singura echipa la care nu se aplica bulanul cred ca este evident SA echipa la care se ved de la kilometri orele multe de antrenament+plus tactica bine pusa la punct...tactica care o data adoptata nu se schimba...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

P.S. singura echipa la care nu se aplica bulanul cred ca este evident SA echipa la care se ved de la kilometri orele multe de antrenament+plus tactica bine pusa la punct...tactica care o data adoptata nu se schimba...
-------------------------------------------------
Pai da da` asta se cheama munca, disciplina si stiinta nu intrarea intr-un campionat national si calificare de conjunctura? Altfel o sa incep chiar sa cred ca-s carcotasul de serviciu aici pe forum.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”