Vand Cort JRC - Stelth Brolly Zip Front

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

robi15
Puncte: 0

Vand Cort JRC - Stelth Brolly Zip Front

Mesaj de robi15 »

* Vand Cort JRC - Stelth Brolly Zip Front ( http://www.jrc-fishing.co.uk/catalogue/ ... ,6376.html ), rezistenta la apa - 10.000 mm, dimensiuni 265*260*130.
Ideal pentru cei care practica pescuitul de scurta durata (1-2 nopti) cortul beneficiaza de un mare avantaj: se monteaza foarte rapid - mie imi ia maxim 2 min. Cortul este in stare foarte buna, l-am folosit de 5 ori (partide de 2 nopti in weekend). Pret 699 ron.

* Vand costum Energoteam thermo, stare foarte buna - l-am folosit de 3 ori - verde kaki (marimea L) - Pret 110 ron.

Tel - 0725.563.256

robi15

Re: Vand Cort JRC - Stelth Brolly Zip Front

Mesaj de robi15 »

up

robi15

Mesaj de robi15 »

up

paul schilders

Mesaj de paul schilders »

un ultimul pret la cortul?
In olanda platesc pt cortul asta noua nouti 169 EUR
Iari tu oferi 164 EUR (cu cursul la 4,2)

http://www.henkkoster.nl/JRC-Stealth-Brolly-Zip-Front

robi15

Mesaj de robi15 »

mda, teoretic asa e, dar eu l-am cumparat de la un magazin online din Romania... unde momentan cel mai mic pret este de 1038ron :) , iar daca te chinui un pic il poti cumpara si cu 1200 :lol: :shock: (mentionez ca eu l-am primit fara pichetii din aluminiu pe care i-am cumparat separat... asa se vindea atunci, acum vad ca sunt inclusi).
Referitor la linkul postat de tine trebuie sa iei in calcul transportul, vama, etc... :D
In ceea ce priveste ultimul pret, daca esti intradevar interesat, cel mai bine ar fi sa-mi dai un mes privat sau sa ma suni... poate ne intelegem.

Motivul pt care vand aceste obiecte - upgrade.

offtopic - http://www.basspro.com/Bass-Pro-Shops-1 ... 4/-1445661 are cineva asa ceva? ma intereseaza daca isi merita banii :? si daca masurile corespund cu cele intalnite pe la noi.

paul schilders

Mesaj de paul schilders »

ce vama, suntem in EU! :wink: am fiecare sapt. 3 camione dus si intors! Intotdauna gasim loc :)
Daca vrei ceva din Olanda ma anunti :lol:

robi15

Mesaj de robi15 »

paul schilders scrie:ce vama, suntem in EU! :wink: am fiecare sapt. 3 camione dus si intors! Intotdauna gasim loc :)
Daca vrei ceva din Olanda ma anunti :lol:
Se pare ca nu prea ne intelegem... in aceasta sectiune a forumului se vand diverse scule si accesorii pentru pescuit si nu cred ca intereseaza pe nimeni faptul ca tu esti transportator (patron) si ca faci curse cu 3 camioane in Olanda saptamanal.
Referitor la comparatia preturilor practicate in Romania vs Olanda, teoretic tu ai dreptate, dar nu e vina mea ca unii dintre cei care vand articole de pescuit pun adaosuri foarte mari la produsele comercializate. Si eu as fi vrut sa il fi putut cumpara mai ieftin... dar din pacate totul este mai scump in Romania decat in vestul Europei... :cry:
Poate am fost eu prea subtil, dar dupa cum ti-am scris si in topicul anterior pretul este negociabil :wink: , iar in cazul in care esti interesat de cort poti face o oferta de pret pe privat sau sa ma suni.

robi15

Mesaj de robi15 »

:lol: :lol: :lol:

robi15

Mesaj de robi15 »

costum Energoteam thermo,vindut :)

robi15