Moderator: gor965
lotul senzor a avut parte de presiune si jocuri acasa in toata istoria sa. 2005-2008miyagi scrie:Eu zic ca daca nu aveam scandalurile ce au precedat CM-ului am fi putut toti contribui cu cate o informatie. Consider ca aici s-a creat problema. O atitudine rezultata poate si din presiunile sau jocurile de-acasa a condus la rezultatul ala. De unde stiti voi ca nu-i vom intoarce pe SA? Hai sa nu mai fim patetici si sa lucram. Ne pricepem destul de bine sa ne ridicam si din noroi, de-acolo de unde iese crapul.
lista inscrieripescar oliviu scrie:1. Pe echipa de trei pescari: au obligatia de a pescui obligatoriu doi pescari iar al treilea rezerva.
observatiepescar oliviu scrie:Sedinta se va tine in data de 26.10.2010, ora 17.00.
Locul de desfasurare este Casa Rustica.
Pana in prezent au confirmat participarea:
- Nicolae Marin- AVPS Soimul;
- Costica Buhac - AVPS Acvila;
- Vladut Mateiescu - Senzor;
- Dan Marinita - Aviators Fishing Club;
- Radu Badica;
- Darius Handrea - Carping Club.
La aceasta sedinta pot participa si CLUBURILE care nu sunt membre ale Ligii.Singura conditie este sa recunoasca Statul AGVPS, CIPS -FIPS si al Ligii Romane de Crap.
Patronul stiu ca este sponsor la Clubul CarpZone.Vladut Mateianu scrie:Eu nu reprezint pe nimeni la sedinta. Nici Senzor, nici Senior nici Apcr. Vin pe persoana fizica, am niste polite de platit....![]()
PS Si schimbati de la Casa Rustic , acolo este fieful APCR-ului....Iar patronul este membru la un club APCR.