Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
miyagi scrie:Eu zic ca daca nu aveam scandalurile ce au precedat CM-ului am fi putut toti contribui cu cate o informatie. Consider ca aici s-a creat problema. O atitudine rezultata poate si din presiunile sau jocurile de-acasa a condus la rezultatul ala. De unde stiti voi ca nu-i vom intoarce pe SA? Hai sa nu mai fim patetici si sa lucram. Ne pricepem destul de bine sa ne ridicam si din noroi, de-acolo de unde iese crapul :) .
lotul senzor a avut parte de presiune si jocuri acasa in toata istoria sa. 2005-2008
nu asta e problema.
Concluzia in final e ca nu se pot compara capacitatile celor doua cluburi si ca LN din acest an nu are o istorie asociativa precum nici Gabi ca manager.
Restul e folclor :) .
Urban culture.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La aceasta sedinta pot participa si CLUBURILE care nu sunt membre ale Ligii.Singura conditie este sa recunoasca Statul AGVPS, CIPS -FIPS si al Ligii Romane de Crap.

--------

Pai ai ingradit deja participarea ! .... anuntul cred ca trebuia sa sune asa " pot participa si alti delegati ai altor cluburi ca observatori dar care nu au nici un drept de vot" .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Corado_Bv

Mesaj de Corado_Bv »

Cornel, lotul senzor avea experienta cat pentru 10 campionate mondiale, de aceea au avut si rezultatele de exceptie. Nu uita ce presiune a fost pe baietii astia de la Iasi si cati oameni le doreau esecul. :(

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pescar oliviu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Pai cum nu se ingradeste cand ii pui pe participanti sa recunoasca statutul asociatiei tale ? :oops:

Si te mai invat ceva, prieteneste. Anunta-i pe oameni inainte sa vina ca tot APCR va organiza CN si in 2011, si in 2012 si......cat va continua protocolul cu AGVPS. :wink: Altfel, risti sa dezinformezi si s-ar putea sa nu te mai voteze lumea presedinte... :lol:
Tot prieteneste:
1. In data de 31.08.2010, a fost depusa toata documentatia necesara pentru aderarea Ligii Romane de Crap la A.G.V.P.S..
2. In data de 14.09.2010 a avut loc Sedinta de Consiliu a AGVPS, cu aceasta ocazie a fost aprobata afiliere Ligii Romane de Crap.

Ce mai zici?
Te astept la sedinta, dar cu ganduri bune.
1.Ne puteti prezenta si noua principiile afilierii deoarece anul urmator are un calendar competitional care pentru cluburi e mai important decat disputele dintre cele doua foruri sub tutela AGVPS?
2. Ar mai fi necesara si cunoasterea programului competitional al Ligii.
In calitate de reprezentant al unui club ce nu a aderat inca la unul din aceste doua foruri mi-ar fi de folos aceste informatii. Afilierea noastra se va face in mod sigur tinandu-se cont de participarea in viitor la competitiile oficiale interne si internationale.
Si ca o sugestie am propune, daca tot avem doua organisme, ca LN sa se compuna din pescari de crap selectionati in urma unor concursuri organizate pe tipuri de biotopi: Carpodroame, "Balti Cu Potential Mediu Si Cu Logistica Adecvata Mediului Concurential De Nivel" si Delta astfel s-ar elimina si temerile legate de cunostintele necesare sau de bugetul fiecaruia.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@razvan

da-i pe privat te rog, nu strica topicul.... :wink:

@miyagi

Ar fi o idee treaba cu etapele in Delta sau pe Dunare.... taxa mai mica si se selecteaza si pescarii...in "crescatorii" am observat ca nu m-ai este nicio smecherie sa prinzi 1-2 tone de peste la un concurs...UN FLEAC ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Corado_Bv scrie:Cornel, lotul senzor avea experienta cat pentru 10 campionate mondiale, de aceea au avut si rezultatele de exceptie. Nu uita ce presiune a fost pe baietii astia de la Iasi si cati oameni le doreau esecul. :(
Corado nu vreau sa supar pe cineva dintre componentii lotului ci doar vreau sa se constientizeze efectele acestui rezultat. Nu vreau sa cred ca a existat cineva care le-a dorit esecul ci au fost anumite croseteli. Unele inca nu s-au deslusit. I-am raspus lui Andrei care mi-a ridicat o minge la fileu. Eu mi-am postat parerea personala vis a vis de finalul CM-ului raportat la participarea noastra, iar asta am facut-o in calitate de observator, ca unul care incearca sa creada ca va participa si la o astfel de competitie tot prin forte proprii :| .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:@razvan

da-i pe privat te rog, nu strica topicul.... :wink:

@miyagi

Ar fi o idee treaba cu etapele in Delta sau pe Dunare.... taxa mai mica si se selecteaza si pescarii...in "crescatorii" am observat ca nu m-ai este nicio smecherie sa prinzi 1-2 tone de peste la un concurs...UN FLEAC ! :D
Te rog sa consemnezi Vladut. Ideea am mai pus-o in dezbatere insa tensiunea atunci era prea mare. Vorbind despre "Baltile Medii" ma gandesc ca acoper discutiile despre diferentele de biotop dintre lacurile unde se tin la noi si cele unde se tin in extern, iar in Delta s-ar tria un pic din elanul multora cu bani. Acum sa nu se inteleaga ca daca ai bani nu ai ce cauta. Cunosc oameni cu bani care merg in delta cu cortul asa ca nu e un reper principiul.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deocamdata arata a fi inca o vaca de muls sau a masinarie de facut bani. Veniti va rog cu proiecte concrete.
Urban culture.

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Aceasi propunere am postat-o pe mai multe siteuri.
Un pescar pe un site face urmatorul comentariu, acelasi pe care vroiam si eu sa-l fac, dar pentru a nu fi acuzat de insusirea ideii respectivei persoane, imi permit sa-l citez:

"Cred ca puteti purta discutii constructive fara ironia obisnuita si postari tendentioase. Este evident pentru orice om de buna credinta ca recunoasterea celor solicitate se impune pentru a participa la o adunare a unei anumite structuri (LRC) a celor care NU SUNT MEMBRII, pentru a-si putea exprima optiunile, eventual pentru a adera la Liga si/sau pentru a putea participa la vot chiar nefiind membrii LRC, ci doar reprezentanti ai unor cluburi care doresc sa coopereze pentru o organizare comuna si amiabila a CN 2011.
De asemenea, la fel de evident este ca nu trebuie sa ai niciun drept de organizare dat de cineva ca sa faci o PROPUNERE, in special ca aceasta se face in prima faza prin discutarea in interiorul Ligii. Propunerea va fi rezultatul opiniilor participantilor si a celor postate de pescarii interesati. Daca va intereseaza, daca nu, nu mai comentati pe langa."

Un punct de vedere politicos si de bun simt.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Exact acelasi lucru doream sa-l spun si eu, cand va fi sedinta mare a APCR-ului, veti putea veni si propune, asta BINEINTELES dupa ce veti recunoaste STATUTUL APCR... :wink:

Pana atunci, va steptam la sedinta care va avea loc maine seara in localitatea Mila 23, incepand de la ora 18, sedinta in care se vor detalia multe aspecte importante. Si nu trebuie sa recunoasteti nimic ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”