Corect. Experienta competitionala a clubului Senzor este net superioara clubului Planet, dar .... sa nu le dam la gioale unor pescari care au pasit cu dreptul in CN de la prima participare ... si sa-i lasati sa alerge in continuare multi ani de-acum in colo. Experienta se capata prin participare, nu? Cat despre Gabi Sandu ... eu zic ca in calitate de presedinte al clubului cu un aur si un bronz national si doua participari la mondiale ... ar fi deajuns sa gestionezi actiunile a 10 "habauci" timp de 72 de ore.miyagi scrie: Concluzia in final e ca nu se pot compara capacitatile celor doua cluburi si ca LN din acest an nu are o istorie asociativa precum nici Gabi ca manager.
Restul e folclor.
Nu cred ca exista vreo pista de concurs in tara (amenajata special in acest scop) care sa ofere sanse egale tuturor echipelor. Poate si de aceea acest sport nu este "primit" in cadrul olimpiadelor. Stii foarte bine ca factorul "bulan" este esential in CN. In acest context, unde se pot desfasura etape nationale in Delta sau "in shantul din spatele blocului" (sa nu o iei ca pe o ironie). Discutii pe tema asta sunt deja de sa umplii o biblioteca intreaga ... d'apai dupa o etapa desfasurata pe Dunare, ca exemplu.miyagi scrie: Si ca o sugestie am propune, daca tot avem doua organisme, ca LN sa se compuna din pescari de crap selectionati in urma unor concursuri organizate pe tipuri de biotopi: Carpodroame, "Balti Cu Potential Mediu Si Cu Logistica Adecvata Mediului Concurential De Nivel" si Delta astfel s-ar elimina si temerile legate de cunostintele necesare sau de bugetul fiecaruia.