Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ciprian_galic

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de ciprian_galic »

miyagi scrie: Concluzia in final e ca nu se pot compara capacitatile celor doua cluburi si ca LN din acest an nu are o istorie asociativa precum nici Gabi ca manager.
Restul e folclor :) .
Corect. Experienta competitionala a clubului Senzor este net superioara clubului Planet, dar .... sa nu le dam la gioale unor pescari care au pasit cu dreptul in CN de la prima participare ... si sa-i lasati sa alerge in continuare multi ani de-acum in colo. Experienta se capata prin participare, nu? Cat despre Gabi Sandu ... eu zic ca in calitate de presedinte al clubului cu un aur si un bronz national si doua participari la mondiale ... ar fi deajuns sa gestionezi actiunile a 10 "habauci" timp de 72 de ore.
miyagi scrie: Si ca o sugestie am propune, daca tot avem doua organisme, ca LN sa se compuna din pescari de crap selectionati in urma unor concursuri organizate pe tipuri de biotopi: Carpodroame, "Balti Cu Potential Mediu Si Cu Logistica Adecvata Mediului Concurential De Nivel" si Delta astfel s-ar elimina si temerile legate de cunostintele necesare sau de bugetul fiecaruia.
Nu cred ca exista vreo pista de concurs in tara (amenajata special in acest scop) care sa ofere sanse egale tuturor echipelor. Poate si de aceea acest sport nu este "primit" in cadrul olimpiadelor. Stii foarte bine ca factorul "bulan" este esential in CN. In acest context, unde se pot desfasura etape nationale in Delta sau "in shantul din spatele blocului" (sa nu o iei ca pe o ironie). Discutii pe tema asta sunt deja de sa umplii o biblioteca intreaga ... d'apai dupa o etapa desfasurata pe Dunare, ca exemplu.
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

In urma solicitarilor facute de reprezentantii unor Cluburi care doresc sa tina Adunari Generale, ocazie cu care sa puna in discutie afilierea la Liga Romana de Crap sau sa ramana in viitor independente suntem nevoiti sa amanam sedinta Consiliului Director a Ligii Romane de Crap cu aproape 30 de zile. Timpul solicitat este legat de neincheierea anului competitional la CRAP.
Considerind ca in acest timp toate Cluburile care au solicitat acest lucru vor sa-si clarifice pozitia pentru anul 2011.
Cluburile care doresc participarea ne pot anunta si inainte de acest termen.
Va multumim pentru intelegere.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

orhei,
ori spui care sunt cluburile alea pana diseara, ori iti sterg postarea.
forumul asta nu-ti ofera tie spatiu pt. o campanie electorala cu iz de izmene de catana.
te rog frumos
The One Team

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

andrei vladeanu scrie:orhei,
ori spui care sunt cluburile alea pana diseara, ori iti sterg postarea.
forumul asta nu-ti ofera tie spatiu pt. o campanie electorala cu iz de izmene de catana.
te rog frumos
Mai am o sticla de whiskey.
Cred ca sti de la cine?

andrei vladeanu
Veteran

eu vorbesc foarte serios
asta nu e forum in care sa-ti bagi tu fitilele de 2 lei
spune despre ce cluburi e vorba sau iti sterg postarea
The One Team

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

andrei vladeanu scrie:eu vorbesc foarte serios
asta nu e forum in care sa-ti bagi tu fitilele de 2 lei
spune despre ce cluburi e vorba sau iti sterg postarea
Convoaca o Adunare Generala a APCR si vezi cine raspunde cu prezent.
In mod sigur sunt doua care nu vor raspunde prezent, iar patru se mai gandesc.
Din afara APCR mai multe, o parte le-am comunicat in postarile anterioare.
Au confirmat participarea:
- Nicolae Marin- AVPS Soimul;
- Costica Buhac - AVPS Acvila;
- Vladut Mateiescu ;
- Dan Marinita - Aviators Fishing Club;
- Radu Badica;
- Darius Handrea - Carping Club;
- George Tite - ROMANIA ;
- Ion Florica - Asociatia Califarul Alb.

andrei vladeanu
Veteran

pescar oliviu scrie:Convoaca o Adunare Generala a APCR si vezi cine raspunde cu prezent.
eu te-am intrebat ceva, lasa convocarile
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oli

Cum de ai ajuns sa sti si ce gandesc membrii APCR ? O sa ramai surprins probabil dupa sedinta Apcr-ului.... Cred ca inca m-ai ai timp sa-ti faci un club si sa participi legal la o sedinta APCR ! :D

PS Sedinta ptr cand o amani, ptr 2012 toamna ? :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Corect. Experienta competitionala a clubului Senzor este net superioara clubului Planet, dar .... sa nu le dam la gioale unor pescari care au pasit cu dreptul in CN de la prima participare ... si sa-i lasati sa alerge in continuare multi ani de-acum in colo. Experienta se capata prin participare, nu? Cat despre Gabi Sandu ... eu zic ca in calitate de presedinte al clubului cu un aur si un bronz national si doua participari la mondiale ... ar fi deajuns sa gestionezi actiunile a 10 "habauci" timp de 72 de ore.
------------------------------
Nu vreau sa dau nimanui la gioale Ciprian pentru ca stiu cat doare insa parerea mea e ca Gabi a inceput cu aroganta prea devreme. I-am urmarit atitudinea ca unul care vroia sa invete ( sa fure ) ceva de la el si am constatat altceva. Ceva ce nu ma asteptam.

[/quote]
Nu cred ca exista vreo pista de concurs in tara (amenajata special in acest scop) care sa ofere sanse egale tuturor echipelor. Poate si de aceea acest sport nu este "primit" in cadrul olimpiadelor. Stii foarte bine ca factorul "bulan" este esential in CN. In acest context, unde se pot desfasura etape nationale in Delta sau "in shantul din spatele blocului" (sa nu o iei ca pe o ironie). Discutii pe tema asta sunt deja de sa umplii o biblioteca intreaga ... d'apai dupa o etapa desfasurata pe Dunare, ca exemplu.[/quote][/quote]
--------------------------------
Parerea mea e ca potential exista, iar dotarile logistice pot fi procurate si adaptate pana la inceputul primei etape pe o serie de mai multe balti. Ce-i drept de frumusetea celor din Franta, Italia, Belgia nimeni nu se va indoi, dar nici n-o sa le displaca nici strainilor sa participe pe balti debutante. Baltile pot fi selectate prin oferta publica conditionala. In legatura cu etapele din salbaticie Dunarea o exclud din start insa in Delta sunt o gramada de locatii care pot tine asa ceva, iar conditiile de concurs vor scoate la final cu adevarat pescari care stiu sa scoata crapul de unde sta, care stiu sa citeasca o apa sau care stiu sa se adapteze la vitregii.
Repet insa, e doar o parere personala.
Urban culture.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

miyagi scrie: ...Parerea mea e ca potential exista, iar dotarile logistice pot fi procurate si adaptate pana la inceputul primei etape pe o serie de mai multe balti...
Concret, ca asta cu "parerea mea"... nu prea tine daca nu ai si argumente...

???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”