Vand 3 delkim txi plus

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

carpio diem
Puncte: 0

Re: Vand 3 delkim txi plus

Mesaj de carpio diem »

Ti am trimis MP.
Mihai Caplescu scrie:
carpdiscount diem scrie:valabil

Mai ai cei doi delkimi? Ce pret mai vrei?

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Cel galben a plecat la Bucuresti.
A mai ramas 1 buc Delkim TXI Plus rosu.

Mihai Caplescu

Mesaj de Mihai Caplescu »

crapmania.ro diem scrie:Cel galben a plecat la Bucuresti.

Sa ma bata soarele daca pricep filozofia vanzarilor in acest bazar!!! :lol:
Eu m-am oferit acum mai bine de 2 saptamani sa ti le iau pe toate 3 !!! Tu te-ai gandit ca e mai ok sa le vinzi cate unul.... Poate ca oi fi castigat 50 de lei in plus, dar stai cu ele de 3 saptamani pe net... Acum ai ramas cu cel rosu... Sa vedem cat iti ia sa-l vinzi...pentru ca e greu sa gasesti exact omul care are are nevoie exact de culoare rosie!!! :lol: :lol: :lol:
Eu cred ca tie iti place sa stai pe aici...prin bazar... Asta e singura explicatie!!! :lol:
Spor la treaba...perseverenta e mama succesului !!! :lol:

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Tu cauti aici numai mocaciuni si daca s ar putea gratis ar fi si mai bine....diferenta e ca tu negociezi italieneste iar eu nemteste.
De cand tot negociezi cu mine din 3 avertizori am dat 2.Se pare ca imi porti noroc.
Mihai Caplescu scrie:
carpdiscount diem scrie:Cel galben a plecat la Bucuresti.

Sa ma bata soarele daca pricep filozofia vanzarilor in acest bazar!!! :lol:
Eu m-am oferit acum mai bine de 2 saptamani sa ti le iau pe toate 3 !!! Tu te-ai gandit ca e mai ok sa le vinzi cate unul.... Poate ca oi fi castigat 50 de lei in plus, dar stai cu ele de 3 saptamani pe net... Acum ai ramas cu cel rosu... Sa vedem cat iti ia sa-l vinzi...pentru ca e greu sa gasesti exact omul care are are nevoie exact de culoare rosie!!! :lol: :lol: :lol:
Eu cred ca tie iti place sa stai pe aici...prin bazar... Asta e singura explicatie!!! :lol:
Spor la treaba...perseverenta e mama succesului !!! :lol:

Mihai Caplescu

Nu MAI negociez cu tine de mult! De cand ti-am scris in privat ca nu asa se fac afaceri! Tu nu stii ce este aia negociere! Ti-am oferit de prima data pe toti trei un pret pe care l-ai acceptat! Dar pe urma ai inceput sa-i vinzi separat pt ca ti-a oferit cineva cu 50 lei in plus pe unul! Esti lipsit de onoare si de aceea nu ma mai intereseaza ce vinzi si cum o faci! Sper doar sa observe si administratorii acestui site pe cine gazduiesc! :(
Numai bine si vanzari...en-gross! :|

carpio diem

Mesaj de carpio diem »

Esti penibil...
Mihai Caplescu scrie:Nu MAI negociez cu tine de mult! De cand ti-am scris in privat ca nu asa se fac afaceri! Tu nu stii ce este aia negociere! Ti-am oferit de prima data pe toti trei un pret pe care l-ai acceptat! Dar pe urma ai inceput sa-i vinzi separat pt ca ti-a oferit cineva cu 50 lei in plus pe unul! Esti lipsit de onoare si de aceea nu ma mai intereseaza ce vinzi si cum o faci! Sper doar sa observe si administratorii acestui site pe cine gazduiesc! :(

Mihai Caplescu

crapmania.ro diem scrie:Esti penibil...
Mihai Caplescu scrie:Nu MAI negociez cu tine de mult! De cand ti-am scris in privat ca nu asa se fac afaceri! Tu nu stii ce este aia negociere! Ti-am oferit de prima data pe toti trei un pret pe care l-ai acceptat! Dar pe urma ai inceput sa-i vinzi separat pt ca ti-a oferit cineva cu 50 lei in plus pe unul! Esti lipsit de onoare si de aceea nu ma mai intereseaza ce vinzi si cum o faci! Sper doar sa observe si administratorii acestui site pe cine gazduiesc! :(
:lol: adevarul doare... nu-i asa? pot accepta ca sunt penibil, dar numai daca mi-o spune un tip cu onoare.... ceea ce nu e cazul tau! vezi daca poti sa vinzi delkimul rosu cu 800 lei! :lol:

Nica Aurel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Nica Aurel »

Avertizoru` a ajuns la mine in stare exceptionala! Multumesc si spor la vanzare... :wink:
PS. nu luati in seama toate rautatile acestui Mihai... :evil:
AER CONDITIONAT
Vanzare , Montaj , Service
Tel : 0784.421.402
http://www.klimapoint.ro
http://www.aerconditionat.nt.ro
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”