Laure,pai ce sa faci daca nu se mai gaseste "obiectul muncii" in balta??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!laurentiu sarghie scrie:Din pacate n-am facut mare scofala nea' Victore la Cupa, desi ne-am straduit si am mai facut si cateva antenamente......

Moderator: andrei vladeanu
Laure,pai ce sa faci daca nu se mai gaseste "obiectul muncii" in balta??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!laurentiu sarghie scrie:Din pacate n-am facut mare scofala nea' Victore la Cupa, desi ne-am straduit si am mai facut si cateva antenamente......
O intrebare,cu cate kg a fost castigat concursul care s-a tinut pe aceasta balta??bogdan b. scrie:Noi,oltenii,am fi bucurosi si onorati sa putem gazdui o competitie mare cum se vrea a fi Cupa Romaniei daca se pastreaza formatul de pana acum(taxa mica,echipe multe).Suntem mari amatori de concursuri(chiar daca prezenta la ultimele intalniri locale nu a fost prea mare) si garantez minim 15 echipe.Daca sunteti hotarati,va stau la dispozitie cu mai multe informatii ...
asta e ideea mea!bogdan b. scrie: un concurs de genul Cupa Romaniei ar trebui sa aiba un profil putin diferit:concurs popular, taxa mica,echipe multe si in primul rand sa se desfasoare in fiecare an in alta zona geografica a tarii. .