Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc pentru felicitari! Pestele (crapii) care ai aduc au greutati cuprinse intre 3kg si 6-7 kg!!!!! Ponderea mai mare o au crapii intre 3kg si 5 kg (pentru cei care vor sa retina peste)!!!!!Procedez in acest fel pentru ca atsfel crapii sa fie "triati" de catre pescari(cei care au pina in 5 kg sa poata fi retinuti de pescari,iar cei care au peste 5 kg sa ramina ai baltii)!!!!!claudiue scrie:Felicitari pt actiune !!!
La cat peste este in balta nu cred ca mai este necesara o noua populare...decat poate cu peste mai mic pt cei ce vor sa il ia acasa.
Drept sa spun,nu stiu si totodata imi este si cam frica de iarna care se apropie si care se anunta foarte grea!!!!!! Sper sa nu fie probleme,M.V.2 are multe izvoare si este si alimentata din amonte permanent cu apa (surplusul de apa se devarsa permanent peste deversor),ceea ce constitue un mare avantaj!!!!! Am sa incerc cu paznicii in zilele ce urmeaza, sa urmarim bancurile de novac si sa sa "inchidem" cu plase zonele in care se va afla novacul si in care sa nu se afle prea mult crap,care oricum va fi eliberat !!!!! Ar fi extraordinar daca as avea noroc si chiar m-ar ajuta foarte mult,daca as scoate citeva tone de novac!!!!!Ciuchi scrie:Mai au loc inca 6 tone?
Aceasta afirmatie face totii baniipetcuvicto scrie:cei care au peste 5 kg sa ramina ai baltii)!!!!!claudiue scrie:Felicitari pt actiune !!!
La cat peste este in balta nu cred ca mai este necesara o noua populare...decat poate cu peste mai mic pt cei ce vor sa il ia acasa.![]()
Multumesc pentru felicitari!!!!!Madalin007 scrie:Felicitari Nea Victore!!!