Moderator: gor965
ce organizeaza?Pasa scrie:@vladut
@andrei
sta ti linistiti ca de la anul organizeaza Orhei nu va mai agitatii degeaba
CIT CIT CIT AMR AMR AMR(CIT E HALATU) TE DOARE ?andrei vladeanu scrie:ce organizeaza?Pasa scrie:@vladut
@andrei
sta ti linistiti ca de la anul organizeaza Orhei nu va mai agitatii degeaba
multumesc pt intelegere costicabuhac constantin scrie:Andrei
Am inteles acum .Eu ma laudam ca sunt membru APCR printre primi 30 ca legitimatie aveam , cu taxa eram la zi ,la sedinte si concursuri participam .Daca in aceasta perioada nu au mai fost facute modificari in acte la judecatorie nu este absolut nici o problema .Eu eram mandru ca sunt membru APCR .
De beneficii am beneficiat atat la Cupa Romaniei cat si la concursurile organizate de voi ca nu mai plateam pentru runner .Numai in 2007 am participat la 7 astfel de concursuri .Beneficii nu inseamna numai bani .Acolo am cunoscut foarte multi OAMENI . Cu mare placere imi aduc aminte de petrecerile de sfarsit de an organizate de APCR ca la carte cu mancare,sprituri,muzica aleasa , foarte multa distractie si voie buna de ne prindea ora 7 dimineata [ pentru cei ce se grabeau ] .Vremuri care sper sa se repete !
Cu putina diplomatie se putea evita GALCEAVA si acum nu mai pregateau baieti REVOLUTIA !