Scuze

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Scuze

Mesaj de miyagi »

Vezi undeva limbaj trivial in postarea lui?Eu nu :wink:
Si eu am avut cu el un conflict care s-a terminat cu zambete si promisiuni ca ne batem in pahare :wink:
Asa cred ca ar trebui sa faci si tu :mrgreen:[/quote]
-------------------------------------
Inainte sa-ti multumesc pentru sprijin vreau sa fac si eu aprecieri la modul prompt in care ai reactionat. Bine! fiind unul dintre subiecti parerea personala va fi specifica insa ca om care se pricepe un pic la comunicare, care monitorizeaza la randu-i site-uri pot zice ca numai un om cu anumite uzante analitice si capacitate de sinteza ar fi procedat ca tine.
`da treaba iz gud. Sunt convins ca la cat te-ai anghiolit cu lumea n-ai facut-o decat pentru culoare. Eu unul m-am bosumflat pe moment, ca-i normal sa reactionezi, da` te-am asteptat sa dezamorsezi. Nu mi-ai inselat asteptarile si ar fi trebuit sa fiu capcaun ca sa nu dau curs la "batalia paharelor" :lol: .
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Razvan, felicitari ptr atitudine. Un om inteligent raspunde la jigniri cu zambete, iar la provocari cu imbratisari.... :wink:
si la restul cu un dos de laba :lol:
poate ne mai civilizam. nu cred ca razvan a fost cel mai toxic pe forum. suntem uneori mult prea orgoliosi. depasim chiar si puiul de magar care viseaza sa se faca cand creste mare cal-putere.
nu ma bagati in seama, vorba lui florin genes....am baut :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

claudiue

Mesaj de claudiue »

miyagi scrie:
maxx1979 scrie:Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...

a scoate pe interval : expresie folosita la inchisoare in momentul in care un detinut vrea sa se bata cu un alt detinut.
Iaca-ta Claudiue!
.... si daca tot "ne detine" site-ul asta "ambitiile" ti-am raspuns la provocare spunandu-ti ca te-njur. De ce n-am facut-o in loc sa te avertizez asa cum ai facut-o tu in mod repetat? Ti-am spus ca ai o atitudine infantila prin luarea aia de pozitie fara a-ti da satisfactie la josnicii. Prin etimologia termenului iti spuneam mot a mot ca ai o purtare copilareasca. Vezi bine ca si eu imi exprim parerile personale tot public insa nu am sa fac prost pe nimeni niciodata chiar daca asa consider ca i se potriveste omului. Am s-o pastrez pentru mine si am sa-l las sa-si posede prostia. Basca, mai afirmi ca au mai existat asemenea afirmatii la adresa mea pe care tu le-ai preluat. Prin asta am dedus eu ca pe tine te interesa doar "prostia imaginata sau preluata de la cei la care faci referire" si de aceea ti-am raspuns in consecinta.
In plus, te-ai gandit vreo clipa ca nu ma cunosti nici cat e negru sub unghie sau n-avea importanta? Te-ai gandit vreun pic la titlul topicului? Deloc. Altfel ai fi gandit in alt fel.
Ai gresit si mi-ai adus un prejudiciu de imagine. Nu-ti pasa! Mie da.
Incerc sa ma autoconving ca nu esti cum am afirmat ( trivial dupa parerea unora) si nu reusesc.
Nu incerc sa iti demontez tot ce ai afirmat mai sus pt ca imi e imposibil...unele chestii numai tu le intelegi, altele nu au nicio logica...
Ti-am adus un prejudiciu de imagine??? esti caraghios :lol:

Ai grija la intervalele de care zici...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:
miyagi scrie:
maxx1979 scrie:Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...

a scoate pe interval : expresie folosita la inchisoare in momentul in care un detinut vrea sa se bata cu un alt detinut.
Iaca-ta Claudiue!
.... si daca tot "ne detine" site-ul asta "ambitiile" ti-am raspuns la provocare spunandu-ti ca te-njur. De ce n-am facut-o in loc sa te avertizez asa cum ai facut-o tu in mod repetat? Ti-am spus ca ai o atitudine infantila prin luarea aia de pozitie fara a-ti da satisfactie la josnicii. Prin etimologia termenului iti spuneam mot a mot ca ai o purtare copilareasca. Vezi bine ca si eu imi exprim parerile personale tot public insa nu am sa fac prost pe nimeni niciodata chiar daca asa consider ca i se potriveste omului. Am s-o pastrez pentru mine si am sa-l las sa-si posede prostia. Basca, mai afirmi ca au mai existat asemenea afirmatii la adresa mea pe care tu le-ai preluat. Prin asta am dedus eu ca pe tine te interesa doar "prostia imaginata sau preluata de la cei la care faci referire" si de aceea ti-am raspuns in consecinta.
In plus, te-ai gandit vreo clipa ca nu ma cunosti nici cat e negru sub unghie sau n-avea importanta? Te-ai gandit vreun pic la titlul topicului? Deloc. Altfel ai fi gandit in alt fel.
Ai gresit si mi-ai adus un prejudiciu de imagine. Nu-ti pasa! Mie da.
Incerc sa ma autoconving ca nu esti cum am afirmat ( trivial dupa parerea unora) si nu reusesc.
Nu incerc sa iti demontez tot ce ai afirmat mai sus pt ca imi e imposibil...unele chestii numai tu le intelegi, altele nu au nicio logica...
Ti-am adus un prejudiciu de imagine??? esti caraghios :lol:

Ai grija la intervalele de care zici...
Atunci las-o asa ca oricum n-are sens.
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

AM SI EU O RUGAMINTE,ACESTA ESTE TOPICUL MEU PRIN CARE IMI CER SCUZE FATA DE UTILIZATORII ACESTUI FORUM SI CHIAR NU DORESC SA CADA IN DERIZORIU
VA MULTUMESC FRUMOS
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

shimanobig scrie:AM SI EU O RUGAMINTE,ACESTA ESTE TOPICUL MEU PRIN CARE IMI CER SCUZE FATA DE UTILIZATORII ACESTUI FORUM SI CHIAR NU DORESC SA CADA IN DERIZORIU
VA MULTUMESC FRUMOS
De acord.
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

miyagi scrie:
shimanobig scrie:AM SI EU O RUGAMINTE,ACESTA ESTE TOPICUL MEU PRIN CARE IMI CER SCUZE FATA DE UTILIZATORII ACESTUI FORUM SI CHIAR NU DORESC SA CADA IN DERIZORIU
VA MULTUMESC FRUMOS
De acord.

Va multumesc :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

VA MULTUMESC FRUMOS
....si pana mai ieri tu erai spargatorul de topicuri. Imi place din ce in ce mai mult forumul asta :))

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

stefanmuraru scrie:
....si pana mai ieri tu erai spargatorul de topicuri. Imi place din ce in ce mai mult forumul asta :))
Corect! :lol: :lol: :lol:
Parerea mea si a altora este sa renunti la postul de moderator deoarece nu-l meriti nici ca om si nici ca pescar. :wink:

xdocx

Mesaj de xdocx »

Eu am spus de la inceput
xdocx scrie:"Lupul isi schimba parul , dar naravul ba...."
Dan M scrie:din pacate, utilizatorul shimanobig a fost demis din functia de moderator al forumului Crapmania.ro deoarece acesta nu se poate lecui de limbajul trivial.

Acest mesaj poate fi considerat si un avertisment pentru utilizatorul shimanobig

Echipa Crapmania.ro
Daniel Spoiala

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”