Cum rămâne cu his-200. Am zis ca-ti dau 1000€ pe ele. Ai fost deacord si apoi n-ai mai dat un semn de viața, nr de tel. nu vrei sa lași, la mp raspunzi ff greu ( si atunci la 12 noaptea), pretinzi sa-ți vireze lumea banii in cont ca tu dupaia trimiti betele. Când ți-am zis ca trimit pe cineva cu banii după ele la Arad, de atunci n-ai mai dat un semn de viața. mi se pare ff suspect ceva la mijloc, tocmai deaia am pulicat acest mesaj sa vadă lumea seriozitatea ta.
ceva pute ,omu se plictiseste si posteaza anunturi la rubrica marele bazar pe crapmania dar si pe alte site uri de profil,si eu am vrut sa cumpar delkimurile la pretul cerut dar cum spunea i si tu Alin nu poti sa stabilesti nimic cu omul,asadar atentie...numai bine
Au mai ramas doar Century de vanzare. Cine le vrea trimite-ti un mesaj sa discutam ,nu ii luati in seama pe astia de pe form. Oferta este cat se poate de real doar ca nu au fost cumparate din Anglia cu banii altora... va explic cand prind incredere. Eu doar incerc sa le vand si nu bag in seamna toti ciudatii.
vinde frate ,da nu aici ci in piata sa vada si omu de la cine cumpara...si inca ceva lasa tu textele: 'ca va spun eu ',liru liru crocodilu si altele ,paraseste ne ,altfel numai bine