De 4 zile m-am rugat de el sa lase un nr de tel. , mi-a zis ca e ocupat cu firma si n-are timp. De ce te-ai tras pe popou când ți-am zis ca îți ofer pe loc 1000€. pe ele si ca le ia cinev direct de la tine di Arad???? Adică țu vrei sa zici ca le-ai vândut cu 400 RON mai putin, când eu îți dădeam pe loc banii??! nu sunt singurul pe care ai vrut sa-l tragi in teapa, se vorbește " numai de bine de tine si pe alte forumuri". Ar fi bine sa-ți vinzi marfa pe la tarabe si nu fa bisnita puturoasa si incerci sa dai tepe pd forumuri cu speranța ca lăsa ca poate vreun fraier pune botu. Dispari!!!
Care alte forumuri ? ca pe asta am postat si crap.ro ! dute dracu de idiot. Nu vorbeste nimeni de mine doar tu ! Cum sa ti le dau daca tu erai la mata in Austria ? Ti-am cerut numar a te sun si mi-ai dat de Austria. Ti-am zis ca vreau banii urgent ca aveam nevoie. Iti dadeam IBAN-ul ,contu bancar de la filme idiotule cum sa te pacalesc!?
Mars dracului ca nu-i loc de tine aici. Mars la tarabe. Fraiereste pe alți ca vad ca te doare adevarul altfel n-ai fi ASA cu gura mare. Ciocu mic si fa pași!Eu ți-am lăsat nr de austria si vazand ca totuși ți se pare scump sa dai un telefon, te-am rugat de vreo 4 ori sa mi-l lași dar nah... Ce sa faci când te prinde omu cu musca pe caciula. Taci ca kktul in iarba si acum vrei sa ieși basma curată. Cât de nesimtit poți sa fi? Incredibil.
Ultima oară modificat Dum Noi 07, 2010 0:53 de către alin_f, modificat 1 dată în total.
Pai fraiere aici pe crapmania vad ca n-ai 2 sapt si deaia ești abia la început de a trage tzepe, se pare ca din prima ai dat- o in bara. Pe crap.ro sunt mulți care îți știut mai demult smecheriile tale. Cine vrea poate sa verifice linistit acol pe forum
Cand vindeam eu produse de pescuit aici tu te incaltai cu fesu. Asta e un ID nou pentru ca am zis ca produsele le-am laut de la niste baieti care le-au cumparat cu cardu din afara nashpa. Asa ca taci in mm !
Lasa Nr tau de Tel, Sa te poata apela lumea, nu fi ca femeia tare in gura La telefon, ca Fata-n fata ai fi un lingau si ai sta cu botul pe labe so cu ciocu mic. De astia ca tine sunt fara numar. Du- Te culcate si dormi in pace pe vecii vecilor