K-Karp - Excellence vx 8000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

K-Karp - Excellence vx 8000

Mesaj de Sorin Daringa »

Salutari tuturor.
Sunt curios de cateva pareri in privinta mulinetei de la K-Karp.Foloseste cineva modelul asta?E multumit si daca se merita in defavoarea celor de la okuma PL.Multumesc
Imagine

carpio diem

Re: K-Karp - Excellence vx 8000

Mesaj de carpio diem »

slabuta.a avut un amic de al meu si abia a scapat de ele.frana nu lucreaza ok.Gandeste te si tu :de cand face kkarp mulinete?
Winston scrie:Salutari tuturor.
Sunt curios de cateva pareri in privinta mulinetei de la K-Karp.Foloseste cineva modelul asta?E multumit si daca se merita in defavoarea celor de la okuma PL.Multumesc

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Eu am vrut sa imi iau, norocul a fost ca am fost inspirat sa merg sa pun mana pe ea si m-am speriat, e butucanoasa, finisajul lasa de dorit, nu m-a impresionat cu nimic motiv pentru care am renuntat la achizitionarea lor.

mihaibms

Mesaj de mihaibms »

sant mai slabe ca okuma,eu folosesc bete k-karp si am vrut sa le inperechez cu cu ele dar am vazut okuma pl cum merge si am cumparat 4 buc,le am de 3 ani si nu au nimic,am tras de ele si in delta la somn fara probleme.iale cu incredere

vasea

Mesaj de vasea »

am 4 buc de 2 ani aproape si sunt mulinete pentru lupte de gherila, nu de fite, folosestele cu incredere

mefisto81

Mesaj de mefisto81 »

Ma intereseaza si pe mine aceste mulinete. Din cate stiu, sunt aceleasi mulinete cu Trabucco Maxxis SK 8000. Am comparat astazi Trabucco Maxxis cu Okuma Powerline PL 865 si Maxxis mi-au placut mai mult. Stie cineva mai multe detalii despre K-Karp Excellence sau Trabucco Maxxis? Ma interereseaza ca o alternativa la PL 865, care nu are Worm Shaft si nu aseaza perfect firul pe tambur. Ma intereseaza daca sunt mai bune decat PL 865 pentru lansari la distanta.

Mariusul

Mesaj de Mariusul »

Salut
Am 4 bucati de 2 ani si sincer sunt super multumit de ele
Sunt mai inchegate si ruleaza mult mai fin decat okuma...deci poti sa mergi cu incredere pe ele :wink:
Fişiere ataşate
DSCN0361.jpg
DSCN0361.jpg (107.26 KiB) Vizualizat de 2800 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”