LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: LAURI DE CENUSA - blestemul unui campion national

Mesaj de RB Baits »

E posibil ..... si s-ar putea sa fie si adevarat, simtzi ceva gabi?

Radu badica

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabi scrie:felicitari legio... foarte frumos scris...cu un aer academic, asa pe placul cuiva...stiu eu cine.

dar nu uita ca din realitatea pe care tu ai prezentat-o faceti si voi parte iar imaginea pe care o expui tu, in ceea ce va priveste, e putin deformata.

"In urma unor conjuncturi mai mult sau mai putin fericite, o serie de buni pescari s-au amestecat cu tot felul de lovelari , la care s-au adaugat si cativa valutisti, presedinti de CAP. In tot acest peisaj idilic, unii faceau bai de multime si dadeau autografe , iar altii treceau neobservati si isi vedeau de pescuit. Era si normal. Nu aveau echipamente de ultima generatie, nici sute de posturi pe forumurile care conteaza si daca ma gandesc bine parca nici fata nu-i prea ajuta."

diferenta intre tine si un barbat este aceea ca tu jignesti evaziv, pentru ca la fel ca si seful tau Gabi Sandu nu va puteti sustine ideile decat in pozitia "mama iedului".
de unde sti tu cine si cu ce echipament a pescuit?

lumea dadea ajutografe si voi treceati neobservati...modestilor...asta e numai in mintea ta complexata...pentru ca eu nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi avut vre-un comportament iesit din comun, in directia pe care o indici tu.

"Au fost momente in care destine se puneau la cale in studioul de procesare imagine unde se puneau la punct probe albe pentru zile negre, in caz ca din urna nu iese cine trebuie."

s-au fabricat probe... :lol: :lol: :lol:

mai rau e ca in afara de mine si colegii mei de club nu a mai avut nimeni curiozitatea sa vada acele filmari si poze.
legio vrei sa te speli pe maini dar mare atentie ca ai gresit ligheanul...asta in care ai bagat mana e plin de cacat.

"Nu ma asteptam sa iasa atatea valuri... si mai ales nu as fi crezut ca sunt atatea persoane care se simt cu musca pe caciula. :oops:"

eu personal m-am simtit vizat de articolul tau si in consecinta ti-am adresat cele spuse mai sus.

asta ca sa n-o bagi p'aia cu musca...

vezi ca s-ar putea ca articolul tau sa fie inteles de mult mai multa lume decat te astepti tu...asta asa ca chestie.
Gabi stai linistit ca astea pleaca din alta parte astia de la moldova sunt folositi.....................................
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabisandu scrie:
gabi scrie:a... in curand o sa scrieti un articol cum fara ajutorul vostru Africa de Sud n-ar fi castigat Campionatul Mondial din Anglia.
In curand ai sa scrii un articol cum ne-au facut altii campioni nationali.

P.S. Sa te vad cum scoti pestii de la 100m fara sa-i treci pe la vecini atunci cand distanta intre standuri este de 15m. :roll: O mare parte dintre pestii africanilor ne-au agatat lansetele si le-au scos din apa. De asta i-au felicitat pe baietii nostri, pentru sportivitate. Lucru greu de inteles de unii.
P.S.2 - Aaa sigur. Asa au vrut aficanii, ne-au lasat pe noi sa luam locul 3.:lol: Dar ne-au lasat exact cum te-au lasat si pe tine in Franta.
ESCROCULE nu vrei sa taci ca ma iau iarasi de tine
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

...
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

andrei vladeanu scrie:...
..................................
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Gabi

In ceea ce priveste Finala, te-as ruga sa incetezi cu comentariile atunci cand mi te adresezi. Daca ai ceva sa-mi reprosezi MIE personal, fa-o . daca nu, nu ma mai jideca pt ce ai auzit tu ca ar fi facut altii, si nu eu. E ridicol de-a dreptul.

Te-ai uitat zeci de ore pe filme, n-ai venit cu nimic concret. Te-ai agitat degeaba si ti-ai facut sange rau. acum vin si eu si te intreb: Ce cautau camerele alea in spatele nostru non stop? Atata timp cat stai la cotitura si astepti sa dai in cap in speranta ca astfel mai scapi de un concurent, nu-mi vb mie de onoare. Asa stand lucrurile, terog sa ma intelegi atunci cand spun ca nu am nevoie de iertarea ta, si nici de iertarea nimanui, atata timp cat nu am gresit cu nimic.

Spui ca am aere de superioritate. Eu nu vad lucrurile asa. Eu cred ca tie sau altora pot parea superior datorita faptului ca tin fruntea sus si deasta sunt cu un cap deasupra celor care stau cu privirea in pamant, stiindu-se cu sufletul incarcat. Mai sunt si cei care inloc sa coboare privirea se ridica si zbiara, doar ca pe aia lumea a invatat sa nu-i mai ia in serios.

Esti demn de mila atunci cand halesti toate soparlele pe care "buni tai prieteni" ti le servesc si te lasa sa te agiti si pt ei. Uite-o pe asta cu termoclina... Aiurea! Daca ai fi fost bine informat ai fi stiut ca toti pestii i-am prins JOS, cu pelete si pop-up , pe o apa de 6 mt . La 15 mt in stanga africanii pescuiau intre ape, la mijlocul coloanei de apa ce masura in fata lor 2-2,5 mt. Complexitatea reliefului subacvatic din acel lac depaseste puterea de fabulatie a bunilor tai sfatuitori.

Atata timp cat te vei complace in ipostaza asta, nici nu iti vei gasi vreodata linistea.
Legio - Patria Nostra !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

legio,
cine te pune sa scrii lucrurile astea?
cine te foloseste?
The One Team

legio1083