PENTRU CA ZIUA DE AZI A FOST SUPERBA SI IN CURAND AM SA MA DUC LA PESCUIT M-AM HOTARAT SA VA FAC O SURPRIZA SI SA MA DESCONSPIR.
POSTARILE CARMOLISTULUI AU INCETAT!
SUNT EU, CRISTI MITREA, ZIS TATAE, ZIS YAMAHA.
SPER CA V-ATI DISTRAT CU CARMO SI SPER CA MA VETI IERTA, MAI ALES TERENTE SI DARIE!
FIR INTINS LA TOATA LUMEA!
PS CAC TERENTE PT. ULTIMA OARA
daca voi asociati tipul meu de postari cu postarile Carmolistului inseamna ca n-ati inteles nimic din ce se intampla si nici nu a-ti reusit sa cunoasteti indeajuns persoanele ce posteaza aici...
de cine ma mir cel mai mult este Cornel Rosioru care trebuia sa-si fi dat seama demult despre cine este vorba
aflati ca am vorbit cu Terente care din start nu a crezut aberatia de a fi eu Carmolistul,,mai mult decat atat la 10 minute dupa postarea deconspirativa am fost sunat de cel pe care eu l-am turnat, care m-a asigurat ca nu mai am nici un argument in fata celor care posteaza pa acest site pentru a ma diculpa si nici credibilitate
nu cred ca cineva cu materie cerebrala poate sa f...ta in gura jumatate din userii acestui site ca dupa aceea sa se autodenunte luand-o ca pe o gluma
nu o spun ca o justificare pentru ca nu-mi este frica de nimeni ci pentru a nu ma complace in aberatia asta lipsita de logica
@tudorgabriel
multumesc , confirmi faptul ca esti un om inteligent
eu in continuare nu voi spune cine este (dau dovada de mai multa maturitate ) pentru ca este totusi jenant sa te uiti in ochii celor pe care i-ai facut bulangii , caltabosi , RAPANDULE , betivi ,etc
VA SARUTA acelasi tatae vertical si cu fruntea sus