CARMOLISTUL SE DESCOSPIRA. SINGUR.

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Încuiat
Vizitator

CARMOLISTUL SE DESCOSPIRA. SINGUR.

Mesaj de Vizitator »

PENTRU CA ZIUA DE AZI A FOST SUPERBA SI IN CURAND AM SA MA DUC LA PESCUIT M-AM HOTARAT SA VA FAC O SURPRIZA SI SA MA DESCONSPIR.
POSTARILE CARMOLISTULUI AU INCETAT!
SUNT EU, CRISTI MITREA, ZIS TATAE, ZIS YAMAHA.
SPER CA V-ATI DISTRAT CU CARMO SI SPER CA MA VETI IERTA, MAI ALES TERENTE SI DARIE!
FIR INTINS LA TOATA LUMEA!
PS CAC TERENTE PT. ULTIMA OARA :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: ce mangleala ieftina :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mai ramine sa recunoasca TERENTE public ca el e carmolistu ca ma cac pe mine de ras :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mar Feb 21, 2006 18:58 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi, esti super tata...dar ai grija ca daca te prinde Terente :lol: :lol: :lol: nici nu vreau sa stiu ce-o sa iasa...Acum sa te vad Terente :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pai acum daca te luam noi la tavaleala? :lol: Hai, caltabos unflat? :twisted:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Nu cred ca este in stare cristi yamaha sa scrie asa prostii cum scrie carmol,cristi este prea serios,cel putin....in poze :roll:

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Cristi Y scrie::lol: :lol: ce mangleala ieftina :lol: :lol:
Cristi , da stiu ca ai timp liber nu gluma 8) Totusi din cand in cand mai ada-l inapoi pe CARMOL , mie imi era chiar simpatic .
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai terminati cu timpeniile ca asta e o postare capcana . Cine dracu crede ca Yamaha e carmolistul ???? Poate numai cine nu il stie Cristi !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

daca voi asociati tipul meu de postari cu postarile Carmolistului inseamna ca n-ati inteles nimic din ce se intampla si nici nu a-ti reusit sa cunoasteti indeajuns persoanele ce posteaza aici...
de cine ma mir cel mai mult este Cornel Rosioru care trebuia sa-si fi dat seama demult despre cine este vorba
aflati ca am vorbit cu Terente care din start nu a crezut aberatia de a fi eu Carmolistul,,mai mult decat atat la 10 minute dupa postarea deconspirativa am fost sunat de cel pe care eu l-am turnat, care m-a asigurat ca nu mai am nici un argument in fata celor care posteaza pa acest site pentru a ma diculpa si nici credibilitate
nu cred ca cineva cu materie cerebrala poate sa f...ta in gura jumatate din userii acestui site ca dupa aceea sa se autodenunte luand-o ca pe o gluma

nu o spun ca o justificare pentru ca nu-mi este frica de nimeni ci pentru a nu ma complace in aberatia asta lipsita de logica

@tudorgabriel

multumesc , confirmi faptul ca esti un om inteligent

eu in continuare nu voi spune cine este (dau dovada de mai multa maturitate ) pentru ca este totusi jenant sa te uiti in ochii celor pe care i-ai facut bulangii , caltabosi , RAPANDULE , betivi ,etc

VA SARUTA acelasi tatae vertical si cu fruntea sus
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@cristi Y

vezi ce prieteni ai ??? sa zic eu cine e CARMOL ??? da dupa aia de cine mai radem ???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA”