Vand Senzori PROLOGIC POLYPHONIC set complet 4+statie
Primul proprietar, ii am din iunie 2009, functioneaza toti, inclusiv statia.
Setul se vinde 100% complet exact cum vine din magazin, in cutia originala, doar ca buretele de protectie dintre ei si de deasupra lor l-am perforat fiindca senzorii i-am tinut in alta gentuta si aveam nevoie sa fie si suportii de swingeri acolo, prinsi de conectorii prologic, si altfel nu intrau decat modificand acel burete.
Geanta in care i-am tinut este una rigida cu fermoar care permite si euroswingerilor Fox sa stea compartimentati si separat de senzori. Dimpotriva mai are si niste compartimente pt baterii, etc. A costat 50 ron in Carrefour, si o ofer [b]cadou. [/b]
Pret: 800 ron + transport curier circa 20 ron (ramburs bani suport eu), sau predare personala in Pitesti, Valcea sau Bucuresti(cand ajung lunar)
Tel: 0720.720.785
Ca o completare, pun un filmulet cu ei, mentionand pentru cine nu-i cunoaste ca ledurile din stanga se aprind cand pestele trage fir, iar cele din dreapta cand pestele vine spre mal. La luminile de jos se poate renunta daca se doreste mod economic, iar cele de sus se pot seta cum se doreste.