PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Catalin525 scrie:ok...acum m-ati lamurit ceva mai bine...v-am pus acele intrebari pt ca in cazul meu nu sunt un pescar atat de cunoscut pe forumuri si pe la concursuri, dar as fi interesat de un astfel de abonament pentru ca sunt adeptul C&R de ceva timp(ani).

Acum asteptam preturile.

Abonament normal = 700 euro
Abonament cu ponton inclus = 1000 euro
Victoras Petcu

norisss

Mesaj de norisss »

NO acum...Tancabesti scrie pe noi :))...intelegeti voi de ce...

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Eram sigur :lol: :lol: :lol:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

norisss scrie:NO acum...Tancabesti scrie pe noi :))...intelegeti voi de ce...
SIMPLU!!!!! PENTRU CA ACOLO O SAPTAMINA ESTE CONCURS SI O SAPTAMINA NU ESTE!!!!! :lol:
Victoras Petcu

norisss

Mesaj de norisss »

mda...nu e prost cine cere...

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

norisss scrie:mda...nu e prost cine cere...
DE CE ZICI ASA? HAI SA O LUAM BABESTE:

700 EURO = 3100 LEI

1 SEDINTA PESCUIT 24 ORE C&R =120 LEI

8-9 LUNI SEZON DE PESCUIT = 32-36 SAPTAMINI

1 SEDINTA DE PESCUIT/SAPTAMINA = 32- SEDINTE APROXIMATIV (CA SA NU MAI SPUN CA MAJORITATEA CELOR CARE VOR AVEA ABONAMENTE,TE ASIGUR CA VOR PESCUII DE VINERI PINA DUMINICA!!!!!! IN FINE..........)

32 SEDINTE DE PESCUIT X 120 LEI = 3840 LEI

CUM TI SE PARE?
Victoras Petcu

norisss

Mesaj de norisss »

acelasi calcul l-am facut si eu dar de aici mai scazi concursurile si poate faptul ca pescarul mai sta pe acasa, sau mai merge si la alta balta.E chiar aiurea sa mergi de 32 de ori intr-un an la aceeasi balta.

In fine...eu va doresc succesuri...poate in 2-3 ani MV2 va fi mai cea mai exclusivista balta de pe la noi :)

Sorel

Mesaj de Sorel »

Buna ziua!

In cazul in care nu avem abonament preturile o sa se pastreze in cazul in care optam pentru un pescuit de pe ponton ??? C&R ?

Va intreb pentru ca eu nu am timpul necesar sa vin astfel incat sa merite sa-mi fac abonament dar imi place balta si as veni sa abordez partea de inceput a baltii( a dulapilor :D ) 24-48 ore in timpul saptamanii...ca sa nu fie aglomeratie....

PS Personal mi se pare ca cea mai buna idee ar fi sa faceti totusi umbrare pe pontoane ( nu cred ca arata a "tiganie") in care sa incapa 2 paturi si ceva echipament ( exemplu Lacul 2 Bunget arata ok si sunt foarte utile)...
In cazul in care s-ar regla si traficul cu masina pe malul baltii- adica sa nu se mai intre cu masina pe la bariera ci pe sus pe la jumatatea baltii...cred ca s-ar rezolva si problema cu campatul ...drumul devenind un loc perfect pentru campare ( ca la concursuri).

Cred ca este momentul ca Moara Vlasiei 2 sa-si faca un "update"...sa se apropie mai mult de pescarii C&R, de pretentiile acestora, de necesitatile acestora...

Cu stima,
Adrian Soare (The Dancers)

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Sorel scrie:Buna ziua!

In cazul in care nu avem abonament preturile o sa se pastreze in cazul in care optam pentru un pescuit de pe ponton ??? C&R ?

Va intreb pentru ca eu nu am timpul necesar sa vin astfel incat sa merite sa-mi fac abonament dar imi place balta si as veni sa abordez partea de inceput a baltii( a dulapilor :D ) 24-48 ore in timpul saptamanii...ca sa nu fie aglomeratie....

PS Personal mi se pare ca cea mai buna idee ar fi sa faceti totusi umbrare pe pontoane ( nu cred ca arata a "tiganie") in care sa incapa 2 paturi si ceva echipament ( exemplu Lacul 2 Bunget arata ok si sunt foarte utile)...
In cazul in care s-ar regla si traficul cu masina pe malul baltii- adica sa nu se mai intre cu masina pe la bariera ci pe sus pe la jumatatea baltii...cred ca s-ar rezolva si problema cu campatul ...drumul devenind un loc perfect pentru campare ( ca la concursuri).

Cred ca este momentul ca Moara Vlasiei 2 sa-si faca un "update"...sa se apropie mai mult de pescarii C&R, de pretentiile acestora, de necesitatile acestora...

Cu stima,
Adrian Soare (The Dancers)

"In cazul in care nu avem abonament preturile o sa se pastreze in cazul in care optam pentru un pescuit de pe ponton ??? C&R ?"

DACA PONTONUL ESTE LIBER IN ZIUA RESPECTIVA SI PESCARUL PESCUIESTE IN SISTEMUL C&R,POATE SA INCHIRIEZE PONTONUL!!!! TAXA PENTRU PONTON = 100 RON !!!!!
PENTRU ANUL 2011,M-AM GINDIT LA ACEI PESCARI FARA ABONAMENT,DAR CARE PRACTICA PESCUITUL C&R SI CARE VOR DEVENII CLIENTI FIDELI AI BALTII M.V.2 !!!!!
ACEI PESCARI,VOR FI TRECUTI INTR-O AGENDA SI INCEPIND CU A PATRA SEDINTA DE PESCUIT PE M.V.2, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE APROXIMATIV 15 % ATIT PENTRU SEDINTELE URMATOARE DE PESCUIT CIT SI PENTRU PONTOANE !!!!!
Victoras Petcu

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

O superba salonta de 15,5 Kg prinsa weekendul trecut pe MV2 de un prieten. A fost prinsa la maxim 50m de mal :wink:
Fişiere ataşate
IMG_1138.jpg
IMG_1138.jpg (113.74 KiB) Vizualizat de 1256 ori
IMG_1131.jpg
IMG_1131.jpg (127.27 KiB) Vizualizat de 1256 ori
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”