Inseamna ca 24 h de pescuit pe ponton ar costa 220 ron...nu cred ca multa lume va da banii acestia..mai ales ca ...criza nu a trecut ...
Avand in vedere ca in week-end-uri pontoanele vor fi sigur ocupate de cei cu abonament...in timpul saptamanii ar trebui sa le "ocupati" cu ceva ..mai interesant...parerea mea....
Pacat ca pe masura ce se mai schimba regulile se pare ca pescarii C&R sunt cei mai afectati( din p de v financiar)....si incet incet vor prefera sa dea 100 ron sa ia un peste si sa plece la pranz decat sa "piarda" 2 zile pe balta(timp, momeala, pregatiri ,etc) si sa plateasca 240-480 ron......asta nu este bine..
In sfarsit...asta este .....va urez succes!
DACA PONTONUL ESTE LIBER IN ZIUA RESPECTIVA SI PESCARUL PESCUIESTE IN SISTEMUL C&R,POATE SA INCHIRIEZE PONTONUL!!!! TAXA PENTRU PONTON = 100 RON !!!!!
PENTRU ANUL 2011,M-AM GINDIT LA ACEI PESCARI FARA ABONAMENT,DAR CARE PRACTICA PESCUITUL C&R SI CARE VOR DEVENII CLIENTI FIDELI AI BALTII M.V.2 !!!!!
ACEI PESCARI,VOR FI TRECUTI INTR-O AGENDA SI INCEPIND CU A PATRA SEDINTA DE PESCUIT PE M.V.2, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE APROXIMATIV 15 % ATIT PENTRU SEDINTELE URMATOARE DE PESCUIT CIT SI PENTRU PONTOANE !!!!!
"Inseamna ca 24 h de pescuit pe ponton ar costa 220 ron...nu cred ca multa lume va da banii acestia..mai ales ca ...criza nu a trecut ..."
DACA PESCARUL VA DEVENII CLIENT FIDEL AL BALTII M.V.2,VA BENEFICIA DE REDUCERE ADICA, 24 DE ORE C&R = 180 RON !!!! MENTIONEZ CA IN ZONA UNDE SUNT AMPLASATE PONTOANELE NU SE VA PESCUII DE PE MAL!!!!!!
Nu prea mă pricep să apreciez utilitatea pontoanelor de la MV2, dar eu dacă tot ies la pescuit prefer să pescuiesc de pe IARBĂ, nu de pe o scândură. Părerea mea.
Inseamna ca 24 h de pescuit pe ponton ar costa 220 ron...nu cred ca multa lume va da banii acestia..mai ales ca ...criza nu a trecut ...
Avand in vedere ca in week-end-uri pontoanele vor fi sigur ocupate de cei cu abonament...in timpul saptamanii ar trebui sa le "ocupati" cu ceva ..mai interesant...parerea mea....
Pacat ca pe masura ce se mai schimba regulile se pare ca pescarii C&R sunt cei mai afectati( din p de v financiar)....si incet incet vor prefera sa dea 100 ron sa ia un peste si sa plece la pranz decat sa "piarda" 2 zile pe balta(timp, momeala, pregatiri ,etc) si sa plateasca 240-480 ron......asta nu este bine..
In sfarsit...asta este .....va urez succes!
DACA PONTONUL ESTE LIBER IN ZIUA RESPECTIVA SI PESCARUL PESCUIESTE IN SISTEMUL C&R,POATE SA INCHIRIEZE PONTONUL!!!! TAXA PENTRU PONTON = 100 RON !!!!!
PENTRU ANUL 2011,M-AM GINDIT LA ACEI PESCARI FARA ABONAMENT,DAR CARE PRACTICA PESCUITUL C&R SI CARE VOR DEVENII CLIENTI FIDELI AI BALTII M.V.2 !!!!!
ACEI PESCARI,VOR FI TRECUTI INTR-O AGENDA SI INCEPIND CU A PATRA SEDINTA DE PESCUIT PE M.V.2, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE APROXIMATIV 15 % ATIT PENTRU SEDINTELE URMATOARE DE PESCUIT CIT SI PENTRU PONTOANE !!!!!
"Inseamna ca 24 h de pescuit pe ponton ar costa 220 ron...nu cred ca multa lume va da banii acestia..mai ales ca ...criza nu a trecut ..."
DACA PESCARUL VA DEVENII CLIENT FIDEL AL BALTII M.V.2,VA BENEFICIA DE REDUCERE ADICA, 24 DE ORE C&R = 180 RON !!!! MENTIONEZ CA IN ZONA UNDE SUNT AMPLASATE PONTOANELE NU SE VA PESCUII DE PE MAL!!!!!!
Nu prea mă pricep să apreciez utilitatea pontoanelor de la MV2, dar eu dacă tot ies la pescuit prefer să pescuiesc de pe IARBĂ, nu de pe o scândură. Părerea mea.
Fiecare cu "placerea" lui !!!!!! Unii cred ca vor fi tentati sa pescuiasca de pe ponton si datorita faptului ca in acea zona este apa cu cea mai mare adincime si capturile de peste 10 kg,au o densitate mai mare in acea zona (ma refer la zona cu primele 6 pontoane)!!!!!
Sunt intrebat la telefon si pe msg privat de catre unii pescari daca pe M.V.2 in anul 2011 se va pescuii exclusiv numai pe baza de abonament !!!!! Raspund acum ca sa inteleaga toti cei interesati:
In anul 2011 pe M.V.2,nu se va pescuii exlusiv pe baza de abonament !!!!! Abonamentele pentru anul 2011,au fost adaugate in plus fata de regimul de pescuit al baltii!!!!! Numarul abonamentelor vor fi in jur de 20, tocmai pentru faptul ca regimul de pescuit al baltii M.V.2 sa ramina neschimbat fata de anii precedenti !!!!! Aceste abonamente au fost facute la cererea unor pescari,care dupa parerea mea sunt mai "comozi"!!!!! Acesti pescari vor sa fie siguri ca au locul rezervat pe balta,vor sa pescuiasca intr-o anumita zona a baltii,etc,etc!!!!! In rest,repet regimul de pescuitul pe M.V.2,va ramine acelas care a fost si pina acum,adica va ramine neschimbat,cu mici modificari,care cred eu ca vor fi in favoarea pescarilor care vor pescuii pe M.V.2!!!!!
cu abonamentele m-am lamurit...macar mai mariti distanta intre locurile de pescuit sa nu mai stam ca sardelele si sa ne certam care peste care lanseaza.
mai mai
nu va invidiez deloc
auzi acolo 24 ore C&R 180 ron ''made in Romania''
am noroc ca stau in vestul tarii si sunt la 1 pas de grantita cu vecinii nostri unguri
acolo cu 180 ron pescuiesc 72 ore INDIFERET CA PESCUIESC PE PONTON SAU DE PE MAL
este o balta dedicta doar pescuitului C&R
esti respectat esti ''rasfatat''
despre pesti nu comentez
capturile de 15-20kg prezente la fiecare patida
in fine
nu ii invidiezi pe pescari care fregventeaza aceasta balta
eu te invidiez robert ...am vrea si noi sa putem intelege preturile exagerate pt C&R mai ales ca nu aducem nici un prejudiciu cu acest pescuit...au inceput cativa patroni sa inteleaga ca nu sunt multi cei care pot cheltui pt 48/72 ore cateva sute bune de euro. Eu as pune taxa mare pentru cei care retin pestele si poate asa vor adopta si ei C&R si poate asa vom avea si noi peste mai mare si mai mult in balti, nu sa isi umple juvelnicul cu kg intregi de ciortanica.
Respect munca dl.Petcu dar sincer ma asteptam ca aceste abonamente sa fie de bun simt si sa adopte si dumnealui o politica de reducere a preturilor pt C&R in pricina faptului ca NU ADUCEM PIERDERI BALTII chiar ii facem reclama prin pozele cu dulapii prinsi acolo.
P.S: Eu cu 200 ron fac o iesire la dunare(calarasi/giurgiu)/ sau pe olt(babiciu/rusanesti) de 48 de ore si nu se compara cu nicio balta senzatia de a fi in natura+adevaratul prins de peste(nu sa dai intr-o balta suprapopulata in care prinzi si la rama).
Probabil piata cere aceste preturi. Cu alte cuvinte sunt foarte multi pescari "cu bani" care sunt dispusi sa dea aceste sume pentru o partida de pescuit. Si-atunci traficul pe balta este asigurat.
Nu cred asta...noi, romanii, suntem cei mai adaptabili oamenii de pe Terra, niciodata nu facem nimic, acceptam orice situatie si ne chinuim, dar nu am face nimic sa ne fie bine.
Cine se duce la pescuit C&R 48h minim/saptamana si sa cheltuiasca taxa 50e+mancare-bautura-tigari 50-70e+nada-momeala cca90-100e? Sunt cativa care pot da 200e, nu sunt multi, restul se chinuie pt asa ceva. Eu personal am renuntat la multe vara asta ca sa imi iau un echipament de pescuit cat de cat acceptabil si de firma si cand vad cat ma mai costa cate o iesire imi dau seama ca pescuitul a devenit ceva exclusivist doar pt cei cu o situatie financiara destul de buna.
Este logic ca si pescuitul a devenit o afacere destul de complexa, dar toti se gandesc la o amortizare a investitiei in 1-2 ani, nu gandesc pe termen lung. Eu nu zic nimanui cum sa conduca o afacere, DAR ganditi-va ca mai vine din spate si o alta generatie care este la inceput si care pe timpul asta nu dispune de surse financiare pt un pescuit cat de cat acceptabil si care isi creeaza o impresie proasta despre acest sport frumos.
Cred ca am facut destul offtopic.
MV2 este poate cel mai bun carpodrom din tara dar este clar ca este destinata doar unora dintre noi.