Da' ce io vreau sa dau la lebedele tale aviare
Acolo o racaiala pe fund ceva viu, sarme , praguri , bolovani ceva sa opreasca jigul, si sa mor de inima...doua trei secunde...macar
Nea Rosioru, cum de permiti ca lumea sa te ia la misto in halul asta ?
Sau daca permiti, spune-ne la toti ca sa te luam cu Mos Tegarta sau Maestrul Butoi, barem sa fim toti egali.. Ce dracu !
Mie nici fimiu (care are 23 de ani!!!) miar zice asa, l-as juca in picioare !
Mai nea Fane tot ce a scris Marius despre nea Cornel a fost o gluma pe care ei si-o permit.Parca spuneai ca ne cunosti,ca mergi pe la AQUAMANIA.SENZOR.Ar trebui sa sti cine este Marius si ce poate sa-si permita si ce nu.Citeste si nu te baga ca este mai intzelept asa.
Eu zic sa plecati de acum pe Borcea ca sa no vo ia nimeni inainte,luati si sticla cu voi sa nu se strice ,pe ceilalti doi i-i trimit eu peste o luna ca sa faceti echipa completa ,faceti ciorba si tocana ca au impuscat aia niste caini,si poate vin si eu in aprilie
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Mai Nea Fane
Eu il cunosc pe Cornel cum nul cunoaste nimeni de p'aici,sau f.f.putin(pe degetele de la o mana)
Prin 2000-2001 vindeam scule in piata OBOR cu Dan Florescu, si nu-mi este rusine sa recunosc.
Cornel a cumparat in perioada aia tot ce era nou si deosebit de la noi.
Mistoul nostru este etern.
Si oricum pe noi ne leaga si altele...
Victor
Acum o racaiala din cand in cand nu strica ...mai ales daca vine si acasa
La noapte vin si trag cu pusca sa-ti zburatacesc aviarele
Tine-ma si pe mine la curent te rog cu Dunavat 2...ca sunt suferind.