PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

norisss scrie:cu abonamentele m-am lamurit...macar mai mariti distanta intre locurile de pescuit sa nu mai stam ca sardelele si sa ne certam care peste care lanseaza.
-DISTANTA INTRE LOCURILE DE PESCUIT IN ANUL 2011 SE VA MARII DE LA 10 M CUM ESTE IN MOMENTUL DE FATA LA 15 M !!!
-LOCURILE PENTRU PESCUIT VOR FI NUMEROTATE !!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Catalin525 scrie:eu te invidiez robert :D ...am vrea si noi sa putem intelege preturile exagerate pt C&R mai ales ca nu aducem nici un prejudiciu cu acest pescuit...au inceput cativa patroni sa inteleaga ca nu sunt multi cei care pot cheltui pt 48/72 ore cateva sute bune de euro. Eu as pune taxa mare pentru cei care retin pestele si poate asa vor adopta si ei C&R si poate asa vom avea si noi peste mai mare si mai mult in balti, nu sa isi umple juvelnicul cu kg intregi de ciortanica.

Respect munca dl.Petcu dar sincer ma asteptam ca aceste abonamente sa fie de bun simt si sa adopte si dumnealui o politica de reducere a preturilor pt C&R in pricina faptului ca NU ADUCEM PIERDERI BALTII chiar ii facem reclama prin pozele cu dulapii prinsi acolo.

P.S: Eu cu 200 ron fac o iesire la dunare(calarasi/giurgiu)/ sau pe olt(babiciu/rusanesti) de 48 de ore si nu se compara cu nicio balta senzatia de a fi in natura+adevaratul prins de peste(nu sa dai intr-o balta suprapopulata in care prinzi si la rama).
"Eu cu 200 ron fac o iesire la dunare(calarasi/giurgiu)/ sau pe olt(babiciu/rusanesti) de 48 de ore"

-CU 200 RON,ACEIASI IESIRE O PUTETI FACE SI PE M.V.2, DECI NU VAD DIFERENTA DE PRET!!!!!

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

pharaoh scrie:Probabil piata cere aceste preturi. Cu alte cuvinte sunt foarte multi pescari "cu bani" care sunt dispusi sa dea aceste sume pentru o partida de pescuit. Si-atunci traficul pe balta este asigurat.

-FIECARE GINDESTE DIN PUNCTUL LUI DE VEDERE!!!!!
EU CRED CA AR TREBUII SA LUATI IN CALCUL SI URMATOARELE CHELTUIELI CE PE M.V.2:

-ILUMINAT NOCTURN
-SALARII PAZNICI
-POPULARE BALTA IN FIECARE AN
-MA OPRESC AICI CA SA ARATE CA UN POMELNIC!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

norisss

Mesaj de norisss »

sa inteleg ca ati scazut pretul de la 120 la 100 pt 24 de ore?anul asta am platit 120 pe 24 de ore.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

"tarifele pentru ziua de pescuit vor ramane acelesi?
adica 60 de lei 12 h?
si 120 lei 24 h?"

Vor ramine aceleasi,pentru primele trei sedinte de pescuit/pescar,dupa care vor fi:
50 ron =12 ore c&r
100 ron = 24 ore c&r
Victoras Petcu

jorjinio33

Mesaj de jorjinio33 »

petcuvicto scrie:"tarifele pentru ziua de pescuit vor ramane acelesi?
adica 60 de lei 12 h?
si 120 lei 24 h?"

Vor ramine aceleasi,pentru primele trei sedinte de pescuit/pescar,dupa care vor fi:
50 ron =12 ore c&r
100 ron = 24 ore c&r

se poate sa dau la prima partida 80 de lei in loc de 60 si dupa aceea sa dau 50 la a 2 partida e cam acelasi lucru?

Robert22

Mesaj de Robert22 »

petcuvicto scrie:
Robert22 scrie:DACA PESCARUL VA DEVENII CLIENT FIDEL AL BALTII M.V.2,VA BENEFICIA DE REDUCERE ADICA, 24 DE ORE C&R = 180 RON !!!! MENTIONEZ CA IN ZONA UNDE SUNT AMPLASATE PONTOANELE NU SE VA PESCUII DE PE MAL!!!!!!
mai mai
nu va invidiez deloc
am noroc ca stau in vestul tarii si sunt la 1 pas de grantita cu vecinii nostri unguri
acolo cu 180 ron pescuiesc 72 ore INDIFERET CA PESCUIESC PE PONTON SAU DE PE MAL
este o balta dedicta doar pescuitului C&R
esti respectat esti ''rasfatat''
despre pesti nu comentez
capturile de 15-20kg prezente la fiecare patida
in fine
nu ii invidiezi pe pescari care fregventeaza aceasta balta
:( :( :(
"am noroc ca stau in vestul tarii si sunt la 1 pas de grantita cu vecinii nostri unguri"

- MAJORITATEA PESCARILOR NU AU ACEST NOROC !!!!!!

"auzi acolo 24 ore C&R 180 ron ''made in Romania''"

24 ORE C&R = 100 RON + 80 RON PONTONUL

PONTOANELE SUNT AMPLASATE INTR-O ZONA IN CARE NU S-A PESCUIT DECIT LA CONCURSURI SI UNDE DENSITATEA CAPTURILOR PESTE 10 KG ESTE MAI MARE,DATORITA FAPTULUI CA IN ACEA ZONA ESTE APA CEA MAI ADINCA DE PE BALTA!!!!

NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA PESCUIASCA DE PE PONTON!!!!!!
100 RON = 24 ORE PESCUIT C&R (FARA PONTON)

oricum prea mult, exagerat de mult la ce salarii sunt in rom si ce oameni amarati
e clar ca se doreste a fii o balta exclusivita pentru cei ce dispun de bani bani bani
eu trebuie sa lucrez 3 zile sa pot pescui 24 de ore pe pononul tau
(nada si toate necesare pentru 1 parida)
lucrez 1 saptamna jumate sa pescuiesc 24 ore pe ponton la tn
DURERE MAREEE
nu respectati pescarii
managementul baltii cred ca lasa de dorit (nu am pescuit acolo, deci zic asa din cate am citit)
in fine va doresc sa aveti succes :roll:

norisss

Mesaj de norisss »

petcuvicto scrie:"tarifele pentru ziua de pescuit vor ramane acelesi?
adica 60 de lei 12 h?
si 120 lei 24 h?"

50 ron =12 ore c&r
100 ron = 24 ore c&r

BUN...si daca pescarul este deja cunoscut de paznici din anii trecuti si se stie ca pescuieste numai C&R poate beneficia de la inceput de preturile reduse?De exemplu eu pescuiesc de ani de zile la MV2 si paznicii stiu ca arsenalul meu de pescuit nu contine JUVELNIC, ci numai 2 saci de pastrare in caz ca am vreo captura notabila noaptea si vreau sa pastrez pana la rasaritul soarelui pestele pentru poza.

norisss

Mesaj de norisss »

domnu ureche din 72...daca vrei sa facem calcule foarte usor.Pune matale in ecuatie cat peste se baga in balta, cat peste pleaca din balta cu aprox 9LEI/kg(peste pana in 5kg=40 LEI), cati pescari pescuiesc C&R acolo si deci nu pagubesc balta, doar hranesc pestele.Bani pentru publicitate nu pune...e contrapartida cu concursuri etc etc.Vei vedea ca dincolo de toate felicitarile care contin tot ce face patronul pt pescarii de crap din romania ar trebui sa se transforme doar in :bravo domnule, ...ai o afacere pe care stii sa o conduci si sa scoti cat mai multi bani de pe urma ei.

dajackal

Mesaj de dajackal »

Robert22 scrie: nu respectati pescarii
managementul baltii cred ca lasa de dorit (nu am pescuit acolo, deci zic asa din cate am citit)
Aici nu sunt de acord cu dvs, adica nu ati fost pe balta dar aveti o parere negativa - mi se pare exagerat. Sunt de acord ca pretul e mare, dar sincer sa fiu nu cred ca va avea clienti. Daca ii are atunci pretul e ok.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”