PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca multi vorbiti doar ca sa va bagati in seama. Balta este una de top, iar preturle sunt decente. Pe langa Bucuresti sunt si balti cu 20-30 lei/ zi, chiar si balti moka !!!! Deci, ptr cei saraci (pe care ii compatimiti) exista si alte variante.
Dar ar exista 100 de balti ca a lui V.Petcu ar fi mult mai bine ptr toti, dar oare va intereseaza ? Sau sunt discutii din ciclul : sa moara si capra vecinului / daca eu sunt sarac sa moara si cei carorar le merge bine !
Gresesc ? :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

norisss

Mesaj de norisss »

Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca multi vorbiti doar ca sa va bagati in seama. Balta este una de top, iar preturle sunt decente. Pe langa Bucuresti sunt si balti cu 20-30 lei/ zi, chiar si balti moka !!!! Deci, ptr cei saraci (pe care ii compatimiti) exista si alte variante.
Dar ar exista 100 de balti ca a lui V.Petcu ar fi mult mai bine ptr toti, dar oare va intereseaza ? Sau sunt discutii din ciclul : sa moara si capra vecinului / daca eu sunt sarac sa moara si cei carorar le merge bine !
vladut mateianu...nu te cunosc personal desi pe balta ne-am incrucisat si ne-am salutat, ca doi pescari.Tu organizai un concurs, eu eram in vizita sa vad cum se desfasoara un concurs.Era chiar pe MV2 la cupa iernii.Din ce am vazut esti un foarte bun organizator,erai pe toata balta sa iei pulsul, sa fii la curent cu ultimele evenimente.Jos palaria!Cat despre preturile baltii sunt convins ca nu ai cum sa fii obiectiv.Este in firea omului sa fie partinitor cu oamenii pe care ii cunoaste(ma refer aici la V. Petcu), si este si scuzabil in acelasi timp.Ai organizat concursuri pe balta lui, stii ce peste e in balta, stii ca balta e ingrijita si curata.

Aici nu cred ca e vorba de care e mai bogat si care e mai sarac si nici de capra vecinului, ci ca pur si simplu acum sunt mai putini bani ca acum 3 ani, ca pescarii de C&R ar vrea sa vada niste avantaje pentru ca ei nu diminueaza populatia baltii, ca incearca sa "corupa" si alti prieteni sa dea drumul la peste in balta.Un calcul simplu pentru un pescar amator arata ca trebuie sa petreaca peste 35 de zile pe balta intr-un an pentru a renta un abonament la MV2.Ceea ce e putin probabil intr-un sezon pentru ca pescarul ala mai are si familie pe care trebuie sa o scoata undeva(exclus balta), ca unii trebuie sa mai si munceasca pe criza asta pentru a-si plati facturile si nu in ultimul rand pentru a plati partidele de pescuit, sculele de calitate si momelile.

Nu crezi ca la 1000 EUR se gaseste abonament la o alta balta, la fel de apropiata, cu pesti mult mai mari, cu conditii mult mai bune dpdv al confortului pescarului(cazare, masa, toalete, un dus cald etc)?
Ultima oară modificat Mar Noi 30, 2010 21:58 de către norisss, modificat 1 dată în total.

Radovam Cezar

Mesaj de Radovam Cezar »

sunt multe asemenea discuti si pe balta in special din partea celor care nu pot lua toti crapi pe care ii prind acasa. daca am scapa de cei care vor peste pentru congelator ar fi mult mai bine. si mult mai lejer de pescuit. dle. petcu poate faceti asa la anul si scapati de probleme.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

norisss scrie:
Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca multi vorbiti doar ca sa va bagati in seama. Balta este una de top, iar preturle sunt decente. Pe langa Bucuresti sunt si balti cu 20-30 lei/ zi, chiar si balti moka !!!! Deci, ptr cei saraci (pe care ii compatimiti) exista si alte variante.
vladut mateianu...nu te cunosc personal desi pe balta ne-am incrucisat si ne-am salutat, ca doi pescari.Tu organizai un concurs, eu eram in vizita sa vad cum se desfasoara un concurs.Era chiar pe MV2 la cupa iernii.Din ce am vazut esti un foarte bun organizator,erai pe toata balta sa iei pulsul, sa fii la curent cu ultimele evenimente.Jos palaria!Cat despre preturile baltii sunt convins ca nu ai cum sa fii obiectiv.Este in firea omului sa fie partinitor cu oamenii pe care ii cunoaste(ma refer aici la V. Petcu), si este si scuzabil in acelasi timp.Ai organizat concursuri pe balta lui, stii ce peste e in balta, stii ca balta e ingrijita si curata.

Aici nu cred ca e vorba de care e mai bogat si care e mai sarac si nici de capra vecinului, ci ca pur si simplu acum sunt mai putini bani ca acum 3 ani, ca pescarii de C&R ar vrea sa vada niste avantaje pentru ca ei nu diminueaza populatia baltii, ca incearca sa "corupa" si alti prieteni sa dea drumul la peste in balta.Un calcul simplu pentru un pescar amator arata ca trebuie sa petreaca peste 35 de zile pe balta intr-un pentru a renta un abonament la MV2.Ceea ce e putin probabil intr-un sezon pentru ca pescarul ala mai are si familie pe care trebuie sa o scoata undeva(exclus balta), ca unii trebuie sa mai si munceasca pe criza asta pentru a-si plati facturile si nu in ultimul rand pentru a plati partidele de pescuit, sculele de calitate si momelile.

Nu crezi ca la 1000 EUR se gaseste abonament la o alta balta, la fel de apropiata, cu pesti mult mai mari, cu conditii mult mai bune dpdv al confortului pescarului(cazare, masa, toalete, un dus cald etc)?

pai , si esti liber sa alegi...fiecare cu oferta lui , si fiecare pescar cu alegere lui...cat timp victor petcu are doritor pt preturile practicate si cat timp asta e o afacere pt el , ar fi prost sa le mai ieftineasca dpdv al afacerilor
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@noriss

nu la abonamente ma refeream. acolo si mie mie par scumpe, dar nu comentez, daca exista doritori inseamna ca nu sunt scumpe chiar ptr toti....9si curvele frumoase sunt scumpe, dar nu comenteaza nimeni... :D ).
ideea este ca balta merita oricand 60 lei/zi pt pescuit C&R. si crede-ma, sunt umblat pe multe balti :wink:

PS la Tancabesti balta costa 300 lei/24 ore C&R si este plina , nu comenteaza nimeni ! deci, hai sa ii lasam pe patroni sa-si stabileasca tarifele, iar noi ,pescarii sa ne alegem unde vrem... dar fara sa comentam si sa jignim proprietarii de balti !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

norisss

Mesaj de norisss »

carpmaster....aici nu e vorba de alegere.Daca am putea alege cred ca toti am merge s apescuim in Franta.Cred ca e vorba de cati bani este dispus sa investeasca fiecare pescar in pasiunea asta.Pentru unii e pasiune, pentru unii e un mijloc de trai.Cei care traiesc din comertul cu orice tine de pescuit si-ar dori ca toti pescarii din romania sa investeasca numai in scule, momeli si balti, dar noi, marea majoritate nu vem sa concuram cu nimeni, nu vrem sa aratam nimanui ce pescari dibaci suntem si cat de mult investim in pescuit chiar daca familia nu e de acord si nu ne vede cu lunile pe acasa.Ideea era sa mergem sa pescuim la niste preturi decente.Dar vorba lui Vladut, daca ar exista 100 de balti de genul MV2 atunci patronii ar fi fericiti daca pescarul le-ar lasa 20-30 Lei pe 24 de ore.

In fine...m-am exprimat la plural si poate era bine sa exprim numai punctul meu de vedere.Scuze dar nu mai editez mesajul, si o sa inchei polemica aici.De abia incepe iarna si mai e mult pana la primavara.Poate si pescarii se vor obisnui cu preturile, Basescu va scoate tara din criza si Mesia se va naste in Romania cum a zis baba aia bulgaroaica ca a vazut in visul ei.Si atunci sa vezi ce de peste va fi in toate baltile sa manance tot boborul sanatos si ECo si BIO.

PS...vladut crede-ma ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nu cred ca am facut asta.Treaba cu curvele frumoase si scumpe o fi adevarata, dar sa nu facem o paralela intre barbatii care se duc la curve si pescarii care pescuiesc pe balti suprapopulate si se dau pescari ca s-ar putea sa le gasim niste insusiri comune.Ce naiba oi mai cauta tu pe balti neumblate sa incerci sa scoti crapi de unde nu a mai scos nimeni?Tare as vrea sa cred ca nu ai fost la curve si ti-a placut sa te dai la femei pe care nu sperai sa le cuceresti vreodata.Asta inainte sa te insori of course :twisted:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Cred ca bateti campii unii dintre voi si mai ales cei care nu ati fost in viata voastra pe moara: acolo nu se poate fura pestele prins. Strict cat scrie la regulament, o bucata de max 5 kg sau mai multe bucati totalizand 5 kg. Am vazut crap eliberat pt 150 grame peste 5 kg.
Acolo nu e problema tarifelor pana la urma (cine vrea se duce cine nu, nu), problema sunt paznicii cu comportamentul lor. De aici mica revolta iscata impotriva morii si impotriva lui petcu victor.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

norisss scrie:

Aici nu cred ca e vorba de care e mai bogat si care e mai sarac si nici de capra vecinului, ci ca pur si simplu acum sunt mai putini bani ca acum 3 ani, ca pescarii de C&R ar vrea sa vada niste avantaje pentru ca ei nu diminueaza populatia baltii, ca incearca sa "corupa" si alti prieteni sa dea drumul la peste in balta.Un calcul simplu pentru un pescar amator arata ca trebuie sa petreaca peste 35 de zile pe balta intr-un an pentru a renta un abonament la MV2.Ceea ce e putin probabil intr-un sezon pentru ca pescarul ala mai are si familie pe care trebuie sa o scoata undeva(exclus balta), ca unii trebuie sa mai si munceasca pe criza asta pentru a-si plati facturile si nu in ultimul rand pentru a plati partidele de pescuit, sculele de calitate si momelile.

"Nu crezi ca la 1000 EUR se gaseste abonament la o alta balta, la fel de apropiata, cu pesti mult mai mari, cu conditii mult mai bune dpdv al confortului pescarului(cazare, masa, toalete, un dus cald etc)?"

Da,asa este,dar nu uita ca totul costa!!!!!!!!

La mine,un abonament costa 700 euro!!!!!
300 euro = ponton rezervat !!!!

Cine nu doreste ponton,plateste 700 euro abonamentul si vine de cite ori vrea pe balta!!!!
Cine nu doreste nici ponton, nici abonament,vine cind vrea, plateste taxa pe balta si s-a rezolvat problema!!!!
Principalui este ca aveti de unde sa alegeti fiecare dupa buget !!!!
Ultima oară modificat Mar Noi 30, 2010 23:30 de către Victoras Petcu, modificat 1 dată în total.
Victoras Petcu

dajackal

Mesaj de dajackal »

Vladut Mateianu scrie:@noriss
PS la Tancabesti balta costa 300 lei/24 ore C&R si este plina , nu comenteaza nimeni ! deci, hai sa ii lasam pe patroni sa-si stabileasca tarifele, iar noi ,pescarii sa ne alegem unde vrem... dar fara sa comentam si sa jignim proprietarii de balti !
E plina de abonati nu de oameni care dau 300 de ron, e o diferenta.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

dajackal scrie:
Vladut Mateianu scrie:@noriss
E plina de abonati nu de oameni care dau 300 de ron, e o diferenta.
300 lei = 24 ore C&R !!!!!!

Recunosc ca cei de la Tancabesti sunt diplomati!!!!! Au taxa asa mare ca sa para abonamentul ieftin!!!!

"si este plina , nu comenteaza nimeni "!!!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”