Moderator: Victoras Petcu
...iar dvs a-ti facut invers,a-ti crescut abonamentul ca sa para taxa mica? o intrebare diplomatica![/quote]samanoske72 scrie:Recunosc ca cei de la Tancabesti sunt diplomati!!!!! Au taxa asa mare ca sa para abonamentul ieftin!!!!
"si este plina , nu comenteaza nimeni "!!!!!![/b]
norisss scrie:petcuvicto scrie:"tarifele pentru ziua de pescuit vor ramane acelesi?
adica 60 de lei 12 h?
si 120 lei 24 h?"
Vor ramine aceleasi,pentru primele trei sedinte de pescuit/pescar,dupa care vor fi:
50 ron =12 ore c&r
100 ron = 24 ore c&r
BUN...si daca pescarul este deja cunoscut de paznici din anii trecuti si se stie ca pescuieste numai C&R poate beneficia de la inceput de preturile reduse?De exemplu eu pescuiesc de ani de zile la MV2 si paznicii stiu ca arsenalul meu de pescuit nu contine JUVELNIC, ci numai 2 saci de pastrare in caz ca am vreo captura notabila noaptea si vreau sa pastrez pana la rasaritul soarelui pestele pentru poza.
petcuvicto scrie:norisss scrie:petcuvicto scrie:"tarifele pentru ziua de pescuit vor ramane acelesi?
adica 60 de lei 12 h?
si 120 lei 24 h?"
Vor ramine aceleasi,pentru primele trei sedinte de pescuit/pescar,dupa care vor fi:
50 ron =12 ore c&r
100 ron = 24 ore c&r
BUN...si daca pescarul este deja cunoscut de paznici din anii trecuti si se stie ca pescuieste numai C&R poate beneficia de la inceput de preturile reduse?De exemplu eu pescuiesc de ani de zile la MV2 si paznicii stiu ca arsenalul meu de pescuit nu contine JUVELNIC, ci numai 2 saci de pastrare in caz ca am vreo captura notabila noaptea si vreau sa pastrez pana la rasaritul soarelui pestele pentru poza.
Da poate beneficia de la inceput de preturile reduse!!!!!!
"paznicii stiu ca arsenalul meu de pescuit nu contine JUVELNIC, ci numai 2 saci de pastrare in caz ca am vreo captura notabila noaptea si vreau sa pastrez pana la rasaritul soarelui pestele pentru poza"
DLE,SPER CA FRAZA DE MAI SUS SA FIE O GLUMA!!!!!! DACA NU ESTE O GLUMA,VA ROG SA CITITI CU MARE ATENTIE CE SCRIE MAI JOS !!!!!!
Dle,va rog sa intelegeti ca in "regulamentul baltii" scrie foarte clar: " crapul care va fi capturat,va fi eliberat imediat in apa,in stare vie si nevatamat"!!!!!! Deci nu aveti dreptul sa retineti nici o captura decit citeva momente pentru fotografiat!!!!!! Ce inseamna sa pastrezi o captura sau doua in saci ecologici,pina dimineata pentru fotografiere?Asta este "VRAJEALA"!!!!! UNDE LE FACI POZE IN PORBAGAJ? Poza o faci atunci pe loc (fie noapte sau zi) si imediat eliberezi captura!!!!!!Unde ati mai auzit dvs asa ceva,ca sa bagi crapul sau crapii in saci ecologici pina dimineata pentru poze?? Dta te crezi la concurs?Daca mai veniti pe M.V.2,va rog sa lasati acasa in afara de juvelnicul si sacii de pastrare pentru ca riscati sa va tratez ca pe un HOT!!!!Daca prind pe cineva cu pesti indiferent ca sunt tinuti in saci ecologici,eu va spun ca acea persoana va avea de suferit foarte mult!!!!!Pentru mine acei care vor fi gasiti cu pesti,vor fi tratati drept HOTI !!!!!!
Dle,sacii de pescuit s-au inventat pentru pastrarea pestelui in asa fel incit pestele sa nu aibe de suferit!!!!!! In principiu sacii sunt folositi obligatoriu la concursuri!!!!! Dar nu asta vreau sa va explic,vreau sa va fac sa intelegeti ca atit timp cit pescuiesti in regim C&R nu ai voie sa retii peste!!!!! Esti gasit cu peste,inseamna ca vrei sa furi pestele!!!!!!petcuvicto scrie:norisss scrie:
Haideti sa nu incepem cu jignirile.Pentru ce s-au inventat sacii ecologigici?Pentru pastrarea pestelui pe perioade foarte scurte de timp.Sa inteleg ca la concursuri pestii nu au de suferit ?Nu am folosit niciodata sacii pentru ca nu a fost cazul Pentru capturi de 12-14 kg nu e cazul.DE peste 20kg nu prea am auzit.