Pai eu intreb, dar intrebarea nu e numai pentru mine, e pentru toti cei care vin la sedinta. Sau poate eu sant singurul dus si nu inteleg sensul...
Vali , probabil se refera la faptul ca primi-nd un mandat de reprezentare a clubului sau stabilit si anumite chestii de votat si altele de refuzat , altfel nu stiu la ce se face referinta .
pai si anul trecut a fost la fel. Cati membrii sunt inscrisi la judecatorie?... de obicei cei fondatori ....adica 3 minim . Va strangeti frumos la telefon si conveniti care vine la sedinta si voteaza . Faci o hartiuta cu numele membrilor (inregistrati la judecatorie) si semneaza pe ea toti membrii ca domnul X este reprezentantul vostru la sedinta .
Succes maine ! APCR inca detine dreptul de a organiza CN ! Daca plecati de la ideea asta - mai departe e usor !! Ganditi proiectul , lasati amenintarile si dezinformarea deoparte , nu credeti in postari de fatada indiferent de unde vin , ganditi-va ca pina una alta , voi aveti dreptul legal si scris de a organiza ceva cu care sa va mandriti in viitor !! Iar ca sa ia cineva acest drept castigat , e cale lunga .... dar lunga rau de tot . Judecati corect pentru interesul tuturor pescarilor de crap , dar nu va lasati manipulati mental de ceea ce se scrie pe Forumuri .
Ganditi legal , nu va lasati influentati de postari false si aveti in vedere interesul national si nu de trib !!! Nu dau exemple , pentru ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni . Dar un club de pescuit nu poate face parte din AGVPS decit in conditii speciale , care nu s-au dezbatut inca nici pentru APCR daramite pentru un club .... extra APCR . Fiti vigilenti !!!!
Multa minte si putere de analiza va urez maine , nu va bateti joc si imi pare sincer rau ca nu pot fi alaturi de voi . Am fost nevoit sa promit ceva si ma tin de cuvint . Am mare incredere in FORTA APCR ! Din pacate nu va pot decit sustine din galerie .
Pentru ca trimisi Cluburilor sa poata vota in numele Clubului la ADUNARE GENERALA APCR 4 DECEMBRIE 2010 , trebuie sa aiba o imputernicire asupra loc, care sa stipuleze clar dreptul de a fi reprezentati de respectiva persoana,conform Anexeia 4, de la inceputul temei.
modul de votare (din anexa nr;4);
să voteze pentru şi în numele asociaţie cum va crede de cuviinţă,
Val scrie:Succes maine ! APCR inca detine dreptul de a organiza CN ! Daca plecati de la ideea asta - mai departe e usor !! Ganditi proiectul , lasati amenintarile si dezinformarea deoparte , nu credeti in postari de fatada indiferent de unde vin , ganditi-va ca pina una alta , voi aveti dreptul legal si scris de a organiza ceva cu care sa va mandriti in viitor !! Iar ca sa ia cineva acest drept castigat , e cale lunga .... dar lunga rau de tot . Judecati corect pentru interesul tuturor pescarilor de crap , dar nu va lasati manipulati mental de ceea ce se scrie pe Forumuri .
Ganditi legal , nu va lasati influentati de postari false si aveti in vedere interesul national si nu de trib !!! Nu dau exemple , pentru ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni . Dar un club de pescuit nu poate face parte din AGVPS decit in conditii speciale , care nu s-au dezbatut inca nici pentru APCR daramite pentru un club .... extra APCR . Fiti vigilenti !!!!
Multa minte si putere de analiza va urez maine , nu va bateti joc si imi pare sincer rau ca nu pot fi alaturi de voi . Am fost nevoit sa promit ceva si ma tin de cuvint . Am mare incredere in FORTA APCR ! Din pacate nu va pot decit sustine din galerie .
valerica, cei asta, tata, un fel de "sa-i f...m legal" in limba malgasa ?
Vladut Mateianu scrie:Cornele, lasa injectiile si asculta urmatoarea melodie, in special refrenul...strofa cu fratii.... Cu acest gand plec la sedinta !
R--> Dar poate va veni o zi
Cand soarele va rasari
Si va-ncalzi cu raza lui
Si inima PESCARULUI
Poate vom fi cu totii frati
Si cei saraci, si cei bogati
Poate nu ne vom mai dusmani
Si fericiti cu toti vom fi.
Vladut Mateianu scrie:Cornele, lasa injectiile si asculta urmatoarea melodie, in special refrenul...strofa cu fratii.... Cu acest gand plec la sedinta !
R--> Dar poate va veni o zi
Cand soarele va rasari
Si va-ncalzi cu raza lui
Si inima PESCARULUI
Poate vom fi cu totii frati
Si cei saraci, si cei bogati
Poate nu ne vom mai dusmani
Si fericiti cu toti vom fi.
una la mana, nu era o injectie, ci doar o remarca pertinenta si spusa in gluma
a doua la mana, nu pot spune ca ma-nebunesc dupa astfel de "muzica"...
si a treia, daca tu pleci cu gandul asta, de ce n-ati facut marea adunare cum spui tu, deschisa oricarei persoane interesate de ce se intampla in pescuitul crapului de pe la noi ???