CUMPAR NAVOMODEL Vdrone !

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

cipoc
pescar de competitie
Puncte: 0

CUMPAR NAVOMODEL Vdrone !

Mesaj de cipoc »

CUMPAR NAVOMODEL Vdrone. mp sau mail la cirsteaciprian@yahoo.com
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

cipoc
pescar de competitie

Re: CUMPAR NAVOMODEL Vdrone !

Mesaj de cipoc »

:arrow:

www.cipoc77.blogspot.ro

mihi78

Mesaj de mihi78 »

daca o mai fi de actualitate....
http://www. :!:
Ultima oară modificat Dum Dec 05, 2010 22:04 de către Cristi Matei, modificat 1 dată în total.
Motiv: impotriva regulamentului

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

nu ti-l lua decat daca iei modelul de top,ala cu camera incorporata si toate cele.noi am probat vara asta unu la siuthghiol,tot vdorne da nu mai stiu ce model,stiu ca era unu din gama medie, venise un baiat care le vindea si dupa 2 ture dus intors a ramas in larg pe la vreo 300 de metrii,nu mai raspundea la telecomanda,au fost cu barca sa-l ia. :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Nu induce omul in eroare si nu-ti da cu parerea in necunostinta de cauza.
Aceste navomodele sunt printre cele mai puternice de pe piata si au un consum mare in regim de viteza maxima.
Autonomia depinde de numarul de acumulatori pe care ii poti pune in el si de viteza la care il utilizezi.
E util pentru plantari la peste 300m pentru ca datorita puterii e in stare sa intinda firul la aceasta distanta.
E un fel de Ferari intre navomodele. Performanta cere consum.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

din cate am mai auzit si eu, este foarte mare, duce nada multa, e foarte stabil, dar sta prost la partea cea mai importanta: bateria. duce putine drumuri si trebuie sa ai cativa acumulatori de rezerva pe balta pt o partida buna.

www.cipoc77.blogspot.ro

dajackal

Mesaj de dajackal »

Vdroneul mi se pare o mare tampenie pt ca:
1. e imens de mare barca, dublu decat un model obisnuit. E si foarte grea (vreo 10kg)
2. zgomotul si valurile pe care le face sunt mult prea mari pentru o barca de nadit
3. bateriile alea lypo sunt destul de periculoase daca sunt folosite de neinitiati.
4. pretul (foarte mare) pur si simplu nu se justifica.

Chiar nu inteleg de ce ai da banii pe asa ceva.

dajackal

Mesaj de dajackal »

cipoc scrie:din cate am mai auzit si eu, este foarte mare, duce nada multa, e foarte stabil, dar sta prost la partea cea mai importanta: bateria. duce putine drumuri si trebuie sa ai cativa acumulatori de rezerva pe balta pt o partida buna.
De acord cu tine, duce vreo 5KG de nada la un drum, dar chiar iti trebuie o barca care sa duca atat de multa nada la un singur drum? Imi imaginez 5 kg de boiles pe 1-2 metri patrati ... :)

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Bun si ce barca este buna...... sa nu fie nici super scumpa , nici mare, silentioasa. Pe mine nu ma intereseaza sa duca 5 kg de nada odata. 0.5 kg e mega suficient. Ma intereseaza sa fie stabila( si pe valuri ma refer) si sa aibe autonomie mare cu incarcare rapida.Atat.Care stiti vreun navomodel care se merita, care credeti ca e smecher, pls mp sau scrieti aici.

www.cipoc77.blogspot.ro

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

b75danny scrie:Nu induce omul in eroare si nu-ti da cu parerea in necunostinta de cauza.
Aceste navomodele sunt printre cele mai puternice de pe piata si au un consum mare in regim de viteza maxima.
Autonomia depinde de numarul de acumulatori pe care ii poti pune in el si de viteza la care il utilizezi.
E util pentru plantari la peste 300m pentru ca datorita puterii e in stare sa intinda firul la aceasta distanta.
E un fel de Ferari intre navomodele. Performanta cere consum.
esti sigur?l-ai vazut pe balta live?stai sa te cari cu 2-3 acumulatoare dupa tine?l-ai vazut cat e de mare?
nu, eu vorbesc pentru ca am magazin de pescuit si vreau sa-si ia de la mine alt model :roll:

@cipoc ,cred ca ti-ai facut o impresie despre el, ti-au zis si baietii numai de bine :lol: :roll:

ps:la alt navamodel nu ma intreba ,pentru ca am renuntat la navamodel,noi le-am plantat cu skyjetul :lol: :lol: ,in 10 minute duci 4 fire si lasi si 5 kg de nada
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”