Doresc sa cumpar un Navomodel BUMERANG HED si vreau sa stiu cateva detalii importante despre el. Daca este cineva care vinde, cineva care are sau l-a vazut la treaba, va rog sa postati aici pareri sau oferte.
1. Ma intereseaza AUTONOMIA, cat de mult tine, in primul rand.
2. Ce probleme , avantaje are.
Super navomodelul - am un prieten - Yeti - are un astfel de navomodel de ceva timp echipat cu sonar este super multumit de el .
Daca te intereseaza iti dau pe PM nr lui de tel sau al producatorului - din cate stiu eu in primavara scoate un model nou
Cu respect.
Victor Conta ROMANIA Tara in care ingerii nu calca
Am si eu un Hed de ceva timp. Nu trebuie sa iti faci probleme din cauza autonomiei. Barca este super din toate punctele de vedere,dar are si ea ca orice pe lumea asta si mici dezavantaje. Unu si cel mai mare este greutatea care se apropie de 15 kg si daca nu ai malul bun te cam cocosaza pina o pui pe apa.Al doilea dezavantaj(pentru mine) este ca nu o poti aseza jos decit in suportul sau,ea fiind foarte ascutita in partea de jos. In rest numai de bine. Se poate face cu ea pina la 35 de drumuri de 200+200 inapoi pina sa avertizeze sonor ca nu mai trebuie trimeasa. Asta mai depinde si viteza, de vint ,valuri si greutatea cu care o trimiti. Daca nu deranjaza greutatea, barca este o bijuterie.Fiumeu de multe ori ma ia si mergem pe tineretului si se joaca cu ea cite 2-3 ore continuu,si cind ajungem acasa nu sta foarte mult la incarcat. Sper ca iti poti face o parere din ce am scris,daca nu poti sa mai intrebi exact ce te intereseaza.