PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Marinarul
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Marinarul »

Am si eu o intrebare : in ce masura si care este regimul de pescuit al rapitorului pe Moara ? As vrea sa merg ori wk asta ori celalalt .

Multumesc anticipat !

Cristi
Bucuresti

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Marinarul scrie:Am si eu o intrebare : in ce masura si care este regimul de pescuit al rapitorului pe Moara ? As vrea sa merg ori wk asta ori celalalt .

Multumesc anticipat !

Cristi
Bucuresti

Pe M.V.2 balta de crap,acelas regim si taxa cum este la crap,iar pe balta M.V.2 (zona salbatica) de pe mal,30 lei = 4 kg peste,din barca,50 lei = 4 kg de peste !!!!!
Victoras Petcu

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Multumesc frumos ptr informatii si promptitudine . De curand am inceput sa cochetez cu spinningul la stiuca si as veni sa mai exersez si sa incerc niste linguri noi.

Cu stima,
Cristian Popa

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ai grija Cristi, la MV 2 iti trebuie dibacie sa faci slalom printre crapi cu lingura.... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Pentru cei care spun ca "struguri sunt acri" :
-pescuiesc pe MV2 de ceva vreme.....niciodata nu am avut vreo partdida de pescuit sa nu pun cel putin 3 crapi pe saltea, de vreo doi ani nu cred ca am avut partide in care sa nu prind un crap de 7-8kg, prin 2007-2008 cu prietenul meu am avut la un anumit moment si captura ----16 kg..de atunci au mai aparut si alti dulapi pe mal la sedinta foto;
- fata de acum 2 ani am vazut ca numarul celor care practica C&R a crescut si asta se vede si in densitatea de peste dar mai ales in talia exemplarelor (nu mai discut de popularile anuale);
- nu am avut altercatii cu paznicii si am pescuit si noaptea si ziua ...de ce..simplu... pentru ca m-am conformat regulilor baltii...pentru ca respect pescuitul sportiv la crap care presupune in primul rand grija fata de peste;
- era cineva suparat ca nu i se permitea sa ia acasa un peste peste greutatea permisa...acolo o idee, la ciupeala peste cea din regulamentul baltii---nu stiu pe ce forum am vazut dar era vorba de MV2--Pai asa a ajuns tarisoara asta in halul in care este acum.....pentru ca toti incercam sa "ciordim" cate ceva...nu conteaza ce....da sa fie, ca doar e de ciordeala nuuuu...;
Nume utilizator schimbat din Friday

norisss

Mesaj de norisss »

domnu' vineri...pana la urma care este mesajul?...ca eu nu vad decat niste constatari d-ale matale pe acolo.

saraca tarisoara asta...sigur va merge mai bine cand vom articula cum trebuie...

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

norisss scrie:domnu' vineri...pana la urma care este mesajul?...ca eu nu vad decat niste constatari d-ale matale pe acolo.

saraca tarisoara asta...sigur va merge mai bine cand vom articula cum trebuie...
Sa inteleg ca esti multumit de "tarisoara" :shock:
Adevarul este ca avem o tara cu oameni minunati, strazile sunt curate, impozitele sunt mici iar salariile uriase + un sistem medical exceptional (sa ne fereasca dumnezeu de boala........ca.... :lol: .).

Mesajul este simplu... eu sunt dintre cei care au fost multumiti de MV 2.....si de ce a facut si face Victor Petcu acolo....PUNCT.
Spune-mi ce alte optiuni mai ai ...pe Sarulesti noi "romanasii" suntem interzisi, ca probabil au fost cativa care au facut bine sa doseasca pestele..asa ca-l inteleg pe Raduta...La Tancabesti.....iti urez multe succes...uri :).... la 300 RON/24 h sau 1500 EUR abonament...Pe Hobaia ce sa zic...minim 48 h si un vagon de nada si poate mai prinzi vreun ciortan ...oricum este terminata...Blasova...prin Balta Brailei..acum vreo 4-5 ani era o balta extraordinara...apoi plase si iar plase...la fel ...end
Ce optiuni mai ai.....???
Daca se termina si MV2..eu imi pun lansetele jos...si trec cu masina peste ele....e simplu ...NU AI OPTIUNI...DE CE...din cauza "noastra" in primul rand, pentru ca nu stim cand sa ne oprim, pentru ca nu suntem civilizati.....te las pe tine in continuare sa-ti articulezi gandirea......... sau poate preferi sa ramai in continuare clona lui CHUCK NORISS.......Asta este o gluma...coane.. sa nu mai dai cu parul ....OK. De altfel imi esti simpatic.....:lol:

Mesaj de la ....Vineri
Nume utilizator schimbat din Friday

Martin

Mesaj de Martin »

norisss scrie:ca eu nu vad decat niste constatari d-ale matale pe acolo.

Care-i rolul forumului până la urmă ?

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Martin scrie:
norisss scrie:ca eu nu vad decat niste constatari d-ale matale pe acolo.

Care-i rolul forumului până la urmă ?
@Comentarii , concluzii , recomandari despre baltile de crap pescuite recent de Dvs .@

norisss

Mesaj de norisss »

ok domnu' vineri...m-ai convins ca ti-a scapat intamplator sa pui un "i" la struguri...asta dupa ce ti-am citit tot mesajul.Eu de felul meu sunt carcotas...prietenii imi spun ca a gresit mama in certificat la inmatriculare...cica carcotas ar fi trebuit sa-mi fie numele.Dar trag speranta ca carcotesc cu bune intentii si nadajduiesc ca ironia, daca este bine inteleasa, este constructiva.Pentru cine incetelege altceva mergem mai departe.

Recunosc ca sunt in mare parte multumit de ce se intampla pa MV2.I-ar mai lipsi foarte putin sa "rupa gura dusmanilor"...adica niste urme decente de civilizatie care ar preusupune ceva investitii din partea d-lui Petcu.Cred ca daca domnia sa ar face repopulari strict corespondent cu pestele care a iesit din balta intr-un sezon, iar restul l-ar investi in crearea de conditii pentru pescari...ei bine...asta ar fi extraordinar.De ce gandesc asa?...(adica sa mai limiteze popularea?)...pentru ca, consider ca balta are o densitate de peste mult peste asteptari.Si cred ca e de ajuns ca orice pescar care ar merge pe MV2 sa aiba mari satisfactii.Si crede-ma, vineri, ca mi-am convins colegii traistari sa vina cu mine pe MV2 si sa dea drumul la peste.Poate dl.Petcu se lamureste ca sunt doar clona lui CHUCK NORISS, si nicidecum a vreunui pescar din Ro care are ceva de impartit cu el.Se stie clar ca CHUCK NORISS nu pescuieste pentru ca V. Petcu ar ramane fara crapi in balta.

Acu' revenind domnu' vineri, daca matale intelegi prin "te las pe tine in continuare sa-ti articulezi gandirea" ca imi dai voie sa incerc sa o implementez maselor de pescari...suntem prieteni :)...daca nu ai vrut sa spui asta...ai gasit explicatia prezentei cuvantului "articulare" in primul rand al acestui mesaj.Acu' matale stii ca nu se pune nimeni cu CHUCK NORISS :twisted:

sa auzim de bine si la primavara sa bem o bere pe MV2

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”