Romania...scumpa tara !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

paulletta
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania...scumpa tara !

Mesaj de paulletta »

[quote="parvulesc constantin"]Vad ca nu ati inteles nimic din discutia avuta pe privat, stimate domn.S nici nu o sa continui, acum imi este destul de clar cu cine am dialogat.

Stimate domn, Daca doriti pot sa atasez mesajele private trimise de mine catre dvs, si cele primite de la dvs.
Cred ca in felul acesta ve-ti reusi sa intelegeti discutia purtata pe privat si mesajul meu cu vanzarea la publicitate a ROMANIEI!
Cred ca nici macar nu aveti idee cu cine ati dialogat, poate nu ati inteles mesajele mele, poate trebuie sa ma repet.
Ma rog, am mai spus si o repet: Nu caut sa intru in polemica cu dvs.
In concluzie ar fi bine sa procedati si dvs. la fel.
Cu respect. UN ROMAN ADEVARAT!!!

PS: Dl. Parvulescu, uitati-va atent la fotografia atasata de Stres, la ce vrea sa arate Elena Udrea, cred ca intelege-ti ce vrea sa transmita prin acest semn, probabil ca asta or sa primeasca majoritatea ROMANILOR!!
Daca nu sunt in stare sa fure...... si sunt prosti pentru ca muncesc cinstit!
Ultima oară modificat Lun Dec 13, 2010 20:08 de către paulletta, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

parvulesc constantin scrie:.......Sunteam neam de hoti, puturosi si tigani. .......
Sunt uluit !...cel care s-a simtit ofensat si ranit in sentimentul de nationalist , s-a transformat peste noapte intr-un ultra-rasist ! Bravos...ai castigat o inscriere moka in partidul lui Vadim...aripa dura ! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

parvulesc constantin scrie:toti stau acasa de pomana si se vaita ca nu au bani, iar guvernul le trimite bani ! Sunteam neam de hoti, puturosi si tigani.
Zi zãu. Daca ai parul alb, ai albit degeaba. Daca iti iei o pensie mizerabila sau te ia salvarea de pe strada afla ca asta se intampla deoarece mai suntem cativa fraieri care muncesc si platesc taxe in tara asta.daca n-am fi noi ai muri de foame...nesimtitule.Bleax..Mi-e scarba de ipociriti ca tine.
P.S. Cati ani ai?

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Apropo de anomaliile din Romania... ma uitam la propunerile cu taxele de drumuri.

In marea majoritate a tarilor europene vinieta se plateste NUMAI pentru autostrazi... vrei sa faci economie, o iei pe drumuri nationale... la noi dupa ce ca esti obligat sa ai vinieta si pe drumurile "europene" (care dracu' or fi alea ca eu nu le-am gasit inca) cat si pe autostrazi, vor sa mai puna o taxa in afara de vinieta obligatorie daca te "sui" pe autostrada... e posibil asa ceva... deci nu se poate... la noi ca la nimeni.
Pe la inceputul anului cand veneam la sfarsit de weekend de la munte, pe traseul Campulung - Pitesti si mai exact prin zona Maracineni, o fractiune de secunda de neatentie ca ma uitam la aparatul radio sa schimb postul, m-a costat o ditamai groapa din mijlocul drumului luata pe partea dreapta care s-a lasat cu 2 cauciucuri zob si cu 2 jante rupte... dar probabil ca eu eram de vina ca mi-am miscat capul in nici un caz acel crater din jumatea drumului... cine cunoaste drumul probabil ca stie despre ce vorbesc si imposibil sa nu fi vazut masini pe dreapta si cu cricul in actiune... si asta e doar un exemplu.
La un moment stiu ca chiar a fost mediatizat acest hal de drum si daca nu ma insel solutia celor de la drumuri a fost: "Conducatorii auto sa mearga mai incet si mai atenti" :mrgreen:

Sau... am niste prieteni care si-au facut o firma de cattering... toate bune si frumoase, cand e gata vine Sanepid-ul... Le spune ca toata aparatura din bucatarie trebuie asezata dupa un "standard".... adica aici frigider, apoi alt frigider, apoi cuptor etc. ca daca nu iau amenda. Se conformeaza oamenii le aranjeaza dupa spusele celor de la Sanepid, a doua zi vine DSV-ul (directia sanepid veterinara)... Cand vad ordinea aranjarii aparatelor mai mai sa le dea amenda ca nu e bine cum sunt puse... trebuie aia colo aia colo etc... Deci... sunt atat de idioate institutiile astea incat nu sunt in stare sa se puna cap la cap si sa stabileasca niste standarde comune...
Bine, nu mai are rost sa va spun ca de cand au deschis au "musafiri" in permanenta de au ajuns la disperare.

Si mai a tare aia la finante cand la un ghiseu iti taie factura si la cel de langa o platesti... ca de... un singur angajat nu poate sa si emita si sa si incaseze :lol:

Si exemplele ar putea continua si probabil ca in Romania sunt "fara numar" :P
Daniel Ciuchendea

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

paulletta scrie:uitati-va atent la fotografia atasata de Stres, la ce vrea sa arate Elena Udrea
GLORIE Poporului Roman :lol:
Daniel Ciuchendea

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

gor965 scrie:
parvulesc constantin scrie:.......Sunteam neam de hoti, puturosi si tigani. .......
Sunt uluit !...cel care s-a simtit ofensat si ranit in sentimentul de nationalist , s-a transformat peste noapte intr-un ultra-rasist ! Bravos...ai castigat o inscriere moka in partidul lui Vadim...aripa dura ! :twisted:
gor, vadim vadim, dar daca ar sti el unde sa dea la populatie,ar lasa-o mai moale cu ungurii si ar da in ciori ar fi niste rezultate foarte tari pentru el la urmatoarele alegeri.
in perioada de criza cand ii arati cu degetu pe unii pe care ii stie toata populatia de vina iesi bine.uitate la nazisti in 33'
in perioade de criza partidele de extrema dreapta castiga mereu daca stiu unde sa toarne sare in rana oamenilor

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Vand scobitori facute din lemn natural :wink:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vind lame de cutter,dezinfectate!!!! :lol:
Mad carp Team

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Mi-am adus aminte... acum vreo 3 luni de zile sunt sunat de la banca si anuntat ca a sosit o sistare de conturi de la Finante. Ma duc la banca fara sa stiu despre ce e vorba, imi explica angajata ca ceva restante la impozitul forfetar (eu nu primisem niciun fel de instiintare sau somatie la firma), bani in cont erau, completez ordinele de plata si ma duc fuguta la Finante sa-mi spuna si mie pentru ce am conturile blocate si in acelasi timp sa solutionez problema. Eram agitat deoarece firma mea fiind de transporturi lucrez numai cu op-uri si nu cu cash... mai aveam si un sofer prin Grecia care normal ca nu putea alimenta cu cardul fiind blocat.
Ajung la Finante, ma duc la ghiseu, m-apuca pandaliile p-acolo si ii intreb de ce nu am fost anuntat, somat, ceva... cea de la ghiseu da din umeri si ma trimite la etajul 1 camera nu stiu care... de la caera nu stiu care ma trimite la alta camera... cei de acolo la alta si tot asa ca mai ramasese la etajul 1 o singura camera si WC-ul unde nu intrasem.
In final, ajung unde trebuie si incepe circul:
Eu: "Am fost anuntat ca mi s-au blocat conturile si am venit pentru o ridicare a propririi."
Angajat Finante: "Asa?!"
Eu: "Pai in afara de faptul ca n-am fost anuntat de aceste restante la dvs. (care vreau sa va spun ca din vina lor a fost... s-u trezit dupa nu stiu cat timp ca au gresit si trebuie sa le mai dau niste bani) v-am adus op-urile sa aveti dovada platii pentru a-mi da hartia necesara bancii sa se poate debloca conturile".
Angajat F: "Aaaaa... pai nu vedeti ce avem aici... cate hartii pe cap... veniti peste 2-3 zile".
Eu: "Doamna stati putin... firma mea este dependenta de aceste conturi. Fac transport, am masina incarcata in afara tarii si omul trebuie sa alimenteze si sa fie la descarcat conform termenului care-l am stipulat in contract. Asa ca va rog frumos asa cum dvs. ati stiut sa trimiteti la banca o proprire pe cont si in urmatoarele 10 minute au fost blocate, consider ca si eu am acest drept dupa ce v-am facut plata sa-mi dati hartia necesara ca sa deblochez contul tot atat de repede. Consider un respect reciproc si in acelasi timp omenie ca sunt chiar disperat cu aceste conturi blocate, care au ajuns asa tot din vina dvs."
Angajat F: "Adica ma amenintati sau ce?"
Ei si atunci m-au apucat toti dracii si a inceput spectacolul ca nu m-am mai putut abtine, de ramasesera aia in birou (vreo 7) inmarmuriti, nevenindu-le sa creada ce poate sa faca un amarat de contribuabil cu "Dumnezeii Pamantului".
In final a aparut un baietandru foarte de treaba care m-a luat de mana, mi-a zis sa ma linistesc, mi-a dat dreptate, m-a rugat sa-i dau op-urile si sa-l astept 5 minute si a venit cu o hartie semnata si stampilata ca nu mai am nicio datorie la ei, cu care m-am dus la banca si in 30 de minute am putut sa-mi continui activitatea.

Deci... toata solutionarea problemei mele consta in 15 secunde... un print la o hartie tip, o semnatura si o stampila... in schimb eu trebuia sa ma duc dupa 2-3 zile ca n-avea "doamna" chef si sa asist la impresiile lor de buricii pamantului.

Asa ca dle Parvulescu, ce spuneti de toate aceste cateva exemple care le-am enumerat mai sus... oare chiar credeti ca motivul pentru care as pleca din tara asta este ca e un "neam de puturosi si hoti" sau ca ne freaca cum vrea mataranga lor niste "puturosi si hoti"? :roll:
Daniel Ciuchendea

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Si am mai patit una cu aia de la CEZ Vanzarea... ori din cauza postasului ca era idiot ori n-aveau ce face copiii pe afara ca imi cam dispareau tot felul de facturi din cutia postala si nu intram in posesia lor (acum mi-am luat casuta postala la oficiul de unde apartin dar degeaba ca postasul le baga acolo cand isi aduce aminte :D ).
In fine... vin intr-o dup-amiaza acasa, vad un angajat de la CEZ pe langa usa si cand bag cheia in usa tocmai ma abordeaza ca pe mine m-a cautat si a venit sa taie lumina. Ii zic "bai nene, aveti adresa de mail, aveti numere de contact, chiar nu puteati lua legatura cu mine? Cum dracu' sa va platesc daca mie-mi vin facturi din joi in pasti." Omu' zice ca n-are nicio vina, ca el a fost trimis de la serviciul si-mi spune ca de fapt a desfacut patronul de curent din tablou si l-a lasat acolo si sa ma duc sa-l infiletez la loc. Mi-a dat si un nr. de contact de la CEZ, ii sun, ii rog frumos sa-mi puna factura pe mail si le explic despre ce e vorba si astept.
Cand vine factura ce gasesc la costuri suplimentare: "250 RON taxa de deconectare/reconectare (125 deconectare si 125 reconectare)".
Ma duc si o achit si apoi ii sunt sa le spun ca sunt datori 125 de RON la mine. Aia foarte mirata nu intelege si ii spun ca 125 am platit pentru ca mi-a desfacut omu' lor patronul de curent sau cum ii zice si 125 trebuie sa iau eu de la ei ca de reconectat m-am reconectat singur si eu l-am infiletat la loc (oricum a fost foarte greu sa ma abtin, sa nu ma bufneasca rasul si sa fac pe seriosul. Sta femeia putin in telefon si apoi imi spune ca sa fac cerere catre Director si sa vedem ce hotarare ia, eventual sa-mi scada reconectarea din facturile urmatoare... a fost cireasa de pe tort... am ras pe faza asta cu prietenii luni intregi... a fost de coma femeia :lol: :lol: :lol:

Oricum sa vedeti ce japca de 250 de ron... asa e cand deti monopol :wink:
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”