la sarulesti, am agatat montura, pe linie aveam shimano tehnium de 0,35, am strans tare tamburul si am fortat in fir si in mulineta...a cedat angrenajul mulinetei, iar mie nu-mi vine nici acum sa cred, cu toate ca am desfacut-o si am vazut ca totul s-a dus dracului
Sunt convins ca acum nu o sa mai tragi din mulineta!!!
Si eu am tot BBRLC, dar infasor firul pe dupa antebrat si asa trag...niciodata nu fortez in galet si dupa cum vad acum: si in angrenaj! Toata forta e in mana!Nu am patit niciodata nimic cu nici o mulineta...asadar...e mai usor sa previ, decat sa combati!
roni scrie:Ca domnul Cornel Serbu trageam si eu...pana acum, cand vad ca nu e bine deloc. .
----------
Mai stiu un caz asemanator cand a fortat mulineta intr-o agatatura si a cedat angrenajele. Avea pe tambur un fir de 0,41 .
----------
Singura problema este greutatea lor dar sunt "tractoare".
Am pescuit cu Navi si fire de mimim 0,40 aproape tot anul.Agataturi la fiecare partida ,pina la disperare.Am strans tamburul si trageam intins totdeauna pana rupeam firul.Nu am avut probleme cu nici o mulineta.
Mariuse...
Trebuie neaparat sa patesti si tu ca sa te inveti minte??? Vrei sa o simti neaparat pe pielea ta???
E mai usor sa previ decat sa combati!!!Eu de cand ma stiu trag din antebrat, tocmai de asta: sa nu am surprize neplacute!
BBRLC-urile au o boala , care apare la majoritatea lor ( cel putin la cele pe care le-am avut eu, si cam toti cei pe care ii cunosc):
dupa un timp indelungat de folosire( 2-3ani), cand , dupa sau inainte de intepare, comuti de pe baitruner pe frana de lupta, aceasta nu intra in actiune imediat, ci cateva secunde frana sacadeaza si caraie. Nu stiu daca am explicat bine, dar cei care au avut BBRLC mai mult timp si, eventual, mai multe seturi, pot confirma.