Batranii si internetul

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Val
Pescar de competitie

Re: Batranii si internetul

Mesaj de Val »

Si pentru ca nu mai pot edita mesajul de mai sus - scuzati citeva greseli de dactilo !
De fapt doream sa spun si o vorba despre d-l Orhei . Il mentionez nu ca mi-e drag , doar pentru ca dinsul si-a arogat o calitate care seamana cu cea pe care am purtat-o eu , fie direct fie din umbra , citiva ani de zile - care face si desface atunci cind e nevoie , fara a fi o somitate in pescuit . Din pacate , eu consider ca nu are pregatirea de baza pentru asa ceva , macar raportata la persoana mea - si ma opresc aici pentru ca nu vreau sa mai jignesc pe nimeni .
Stimate domn , ma dezgusta metodele Dvs si vreau sa va spun ca o anumita decenta in postari si in afirmatii , precum si consideratia pescarilor se castiga prin pescuit , tinuta si decenta ; prin faptul ca la vremea cind eu pescuiam cu PESCARII care stiau sa pescuiasca la crap , Dvs nu aveati aceste preocupari .
Faptul ca brusc ati inteles ca este ceva de "colectivizat" in pescuitul crapului si ati abordat metode specifice , care va stau la indemina si pe care eu le cunosc dar nu le-am folosit niciodata in privat , nu va califica atit timp cit CONCRET nu ati facut nimic , decit o degringolada apriga la nivelul asta manifestat in privat , dar sustinut si reprezentat legal de guvern . Concret v-ati bagat intr-o precara situatie de echilibru intre privat si oficial si ati facut praf ORICE !
Nu pot uita cind ati venit la mine pe ponton la Tincabesti , cind ati platit sa pescuiti cu tata Niztu ( poate - poate ) si am avut decenta si stapinerea de sine , chiar daca pescuiam singur , sa va omenesc cu ceva si sa va raspund la intrebari , atit timp cit nu ati incept cu alea grele . Atunci trebuia sa va spun "la revedere" , dar imi era rusine de varsta Dvs . Sincer nu puteti convinge d-le Orhei pe astia mai vechi , care i-au vazut pe toti pescarii in toate formele lor de manifestare . In primul rind Dvs nu sunteti pescar , iar in al 2-lea rind , fara sa jignesc nu aveti capacitatea de a va vedea greselile . Eu le-am vazut si de asta am spus stop ! Am gresit - platesc , altfel ma scuipa lumea pe balta ! Iar eu am dorit numai bine si tot ma retrag , Dvs sunteti frate cu .... si nu aveti frica !
Concret - nu vreau sa va stric sarbatorile - vreau sa va spun ca pentru a ava aroga o cale batuta deja de mine - va mai trebuie multe .... si nu dau exemple .
Sarbatori fericite !
Ultima oară modificat Lun Dec 20, 2010 16:37 de către Val, modificat 1 dată în total.

Ion Mironov
Puncte: 0

Mesaj de Ion Mironov »

Val scrie:@Vladut

Eu unul incerc sa le explic altceva - indiferent de varsta lor - nu au nici o realizare concreta in atitia ani cu privire la CN !! Asta ar trebuii sa ii ingrijoreze , ca nu ii baga lumea in seama cind e chestie serioasa .
Cind nimic nu ai a spune"

si cei care au realizat acest lucru l-au facut pe viata?ce drept le da lor voie(celor care au realizat ceva la cn)sa fure si sa conduca dupa bunul plac cn si mai toate competitiile organizate de unii dintre ei?

uitati cel mai important lucru...PESCUITUL de competitie este un sport iar cel de zi cu zi este o placere....problema este ca pt unii a devenit o afacere chiar profitabila si care prin orice mijloace trebuie intretinuta.

fir intins 2011 adevaratilor pescari pasionati.sarbatori fericite
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

sesam scrie:
Val scrie:@Vladut

Eu unul incerc sa le explic altceva - indiferent de varsta lor - nu au nici o realizare concreta in atitia ani cu privire la CN !! Asta ar trebuii sa ii ingrijoreze , ca nu ii baga lumea in seama cind e chestie serioasa .
Cind nimic nu ai a spune"

si cei care au realizat acest lucru l-au facut pe viata?ce drept le da lor voie(celor care au realizat ceva la cn)sa fure si sa conduca dupa bunul plac cn si mai toate competitiile organizate de unii dintre ei?

uitati cel mai important lucru...PESCUITUL de competitie este un sport iar cel de zi cu zi este o placere....problema este ca pt unii a devenit o afacere chiar profitabila si care prin orice mijloace trebuie intretinuta.

fir intins 2011 adevaratilor pescari pasionati.sarbatori fericite
Dragul meu ,

nu este un drept pe viata , este doar o realitate . Daca ai vrut sa particpi undeva te-ai dus , doar pentru ca ALTII organizau si habar nu ai de detaliile unei organizari de competitie normala , daramite la un CN cu interese divergente . Nu te condamn , pesemne ca si eu scriam la fel ca tine , daca plateam taxa ceruta si ieseam pe locul X din Y . Nasol este ca la acest moment suntem in criza .... si eu cred ca de aici cineva cu putere de decizie va lua masuri radicale ! Nu dezvolt pentru ca nu ma implica .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Sarbatori fericite !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:pai da, voi va jucati de-a MISA si astia se pisha pe mine... :(
:D :D :D
Cred ca e din cauza prostatei ! :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:lol: :lol: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol:
Nu rade Vlade ca ne ajunge si pe noi .

ma uit acum la Benzar cum explica ceva despre nada lui la PV TV si il vad ca nu are nici-o grija vizavi de lumea asta pe care Orhei vrea sa o stabileasca . Benzar e pescar , restul e poezie !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Val

Valerica da la topikul asta cu batrani ai cele mai multe postari ... :lol: :lol: :lol:

p.s. vezi ca au reducere la brazi la veteranilor daca ai talonul de pensie :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Tatae

am luat din Gorjului prietene , acolo aveam de aia de anul trecut :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pensionarul Orhei a ajuns sa se creada pescar, saracul.... Se baga in seama cu pescarii de cand este administrator de site (o jucarie noua ptr un batran pensionar) si se roaga de oameni sa-l respecte ! :lol:

Nu stie saracul ca lumea il baga in seama doar ptr ca este cotizant pe la concursuri, dar respectul nu se castiga cu banii.....

Generale, spune drept, daca nu ai sponsoriza lotul din care faci parte, crezi ca te-ar lua cineva in echipa ?
Poti sa raspunzi daca esti inca barbat, daca nu, du-te pe cimitir.ro si spune-le clonelor ca te-a jignit un nene rau.... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”