Am aparut !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
curatmurdar

Re: Am aparut !

Mesaj de curatmurdar »

si o intrebare foarte serioasa: de ce a disparut( on topic) pretentia sponsorului mv2 la 5000 lei stie cineva?

da ce au patit oamenii astia s-au culcat?

mircea62
Puncte: 0

Mesaj de mircea62 »

curatmurdar scrie:da ce au patit oamenii astia s-au culcat?
Poate ca au considerat ca e mai util un somn decat sa citeasca ineptii pe forum debitate de ...........

Post Editat -> Gor965
Nu mai jigniti ! Pana una alta ceilalti va sunt colegi de forum si au dreptul la opinii si pareri personale ! Nu va obliga nimeni sa fiti de acord cu ele dar nu aveti nici dreptul sa-l jigniti pe autor !
Mircea B.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: vladene tata, stii mai bine decat mine ca rosioru n-a dat niciodata socotela la nimeni ce-a facut cu banii, asa ca las-o mai moale pe aia cu secretarul general, ca nu tine...
mi-a venit brusc in minte o idee.
la cateva minute dupa ce am auzit ca a murit grabmayer.

daca rosioru nu a dat socoteala la nimeni, niciodata, iar rosioru a disparut, de ce nu e bun APCR-ul, serbule ?!?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Pasa scrie:
gabisandu scrie:
andrei vladeanu scrie:uite anul acesta ai ocazia (impreuna cu liga din care faci parte) sa pui pescarul pe primul plan, sa-i organizezi etapa, sa-i strangi fonduri, sa-i aduci sponsori, sa-l prezinti in media si sa-l duci la campionatul mondial.
fara interese meschine
acum sa te vad!
De acord. Este o buna oportunitate ca liga sa-si arate interesul si in aceasta directie, nu doar sa critice cele facute de APCR.
pai nu stiu cei intereseaza cn sau capul lui ANDREI VLADEANU

imi amintesc de o sedinta celebra tinuta in 2008 la darvari (unde oarre?!?!) in care eminentele cenusii ale carp-fishingului din romania (oana, cotelici, serbu, iuga) au decis, votat, parafat, jurat, etc, ca nu mai e cazul sa ma amestec in treburile cn si sa devin o prezenta publica cat mai discreta. cel putin 2 ani.
ne adunasem sa discutam cn 2009. apoi s-au scris pe o foaite 3 balti si 2 date.
pentru ei fusese o sedinta reusita.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”