intrebare??????

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tzubul12
Puncte: 0

intrebare??????

Mesaj de tzubul12 »

stie careva daca fan curier are optiunea de a verifica coletul inainte de a plati( sa vezi pe ce dai banii)????
mersi

zfcristian
Pescar de competitie

Re: intrebare??????

Mesaj de zfcristian »

tzubul12 scrie:stie careva daca fan curier are optiunea de a verifica coletul inainte de a plati( sa vezi pe ce dai banii)????
mersi
Au avut aceasta optiune dar au renuntat la ea la fel ca marea majoritate a firmelor de curierat.

tzubul12

Mesaj de tzubul12 »

mersi....

zoitadaniel

Mesaj de zoitadaniel »

tzubul12 scrie:stie careva daca fan curier are optiunea de a verifica coletul inainte de a plati( sa vezi pe ce dai banii)????
mersi
sigur nu. platesti si apoi verifici. daca nu, intorc coletul la expeditor. am asistat personal la asa ceva
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Dar vezi ca in schimb au aparut niste modificari la expediere. Cel care iti trimite coletul este obligat sa impacheteze marfa la sediul lor, de fata cu un angajat al Fan Courier, iar acesta scrie pe un proces verbal ce a fost pus in pachet. Treaba e ca daca iei ceva electronic, acolo nu cred ca mai verifica cineva daca merge sau nu... Oricum, faza cu verificarea coletului inainte de a plati rambursul nu mai este.
S-au luat tepe si de partea expeditorului nu numai destinatarului. Am un prieten care a trimis un iPhone cu verificare colet si cel care l-a primit dupa ce l-a verificat a zis ca nu-l mai ia, insa i-a schimbat telefonul cu o facatura :wink:
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”