21 de ani

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

21 de ani

Mesaj de Albert »

...cam asta a ajuns data de 21 decembrie...subiect de diverse.
Fie-le tarana usoara...nici nu stiu pentru cat de putin au murit.

21....

andrei vladeanu
Veteran

Re: 21 de ani

Mesaj de andrei vladeanu »

:(
The One Team

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Vrei sa spui ca au murit degeaba, s-au impuscat intre ei, nici vorba de teroristi....

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vrei sa spui ca au murit degeaba, s-au impuscat intre ei, nici vorba de teroristi....
Important e ca am spus. Nu am scris si nu voi scrie niciodata despre false probleme gen a fost sau n-a fost(revolutie), teroristi si alte-alea. Am vrut doar sa va reamintesc ca acum 21 de ani niste oameni au murit.Atat.
Pentru ce au murit? Fiecare dintre noi are raspuns la intrebarea asta...daca si-o mai pune cineva.
Sper ca m-am facut inteles.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Ideea e alta: marea majoritate a oamenilor au uitat pt ce au murit cei de la revolutie si cei care nu au uitat, regreta timpurile apuse.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Albert scrie:...cam asta a ajuns data de 21 decembrie...subiect de diverse.
Fie-le tarana usoara...nici nu stiu pentru cat de putin au murit.

21....
Mi-am pierdut cativa prieteni foarte buni in dec. 1989, iar altii pe urma (Lucian Matis, Calin Nemes). De ce? Pentru ce? Poate ne raspunde d-l Iliescu, pana nu da coltul.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Martin

Mesaj de Martin »

Au trecut deja 21 de ani ? După cum arătăm, parcă ieri a fost.

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

doru_croc scrie:Poate ne raspunde d-l Iliescu, pana nu da coltul.
Punct ochit - punct lovit. :wink:
Daniel Ciuchendea

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

E trist ca au murit oameni, multi oameni, oameni care au avut curajul sa iasa in strada ptr idealurile lor , cei mai multi nu au avut acest curaj , dar nu pot fi invinuiti ptr asta.
De acesti oameni s-a profitat si se profita in continuare , s-au manipulat oameni si opinii si atunci dar si acum.

Partasii la acea trista si macabra inscenare sunt liberi acum si se bucura de protectia statului si ne dojenesc aspru in talk-show-uri tv daca indraznim sa le punem la indoiala actiunile de atunci sau cele de acum. Nu incurajeaza opinia sau dezbaterea faptelor de atunci, afiseaza doar propria realitate , propriul tablou care prin omisiunea unor detalii faptice devine o realitate mincinoasa si deformata tare. In schimb este unica realitate oficiala pe care statul o afiseaza in exterior si care ne descalifica in opinia vestului, ne arata inca o data cat de mici suntem ca natie si cat de tare sperie pe unii adevarul.

Unii tortionari de la Sighet traiesc inca si au pensii grase si in presa nu apare nimic despre asta, nici acum la 40 de ani de la cele intamplate atunci , deci ce pretentie sa avem asupra adevarului de la revolutie cand multi dintre actorii de atunci traiesc inca.

In loc de concluzie vreau sa spun ca desi o parte a adevarului o stie toata lumea, in mod oficial se minte cu zambetul pe buze. Cei care au murit atunci desi au murit ca niste eroi si merita cinstiti ca atare , au fost parte din actul unei piese mai mari si din pacate victime colaterale. Regizorul sforar dupa ce ei si-au incheiat rolul de catalizatori , i-a omorat , riscau sa fie periculosi , aveau idealuri , au fost acolo , puteau deveni lideri , mama ce periculosi ar fi putut fi ...

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Nu stiu la Bucuresti, dar la Timisoara, cel putin in primele zile e clar ca a tras armata, la ordin. :evil: Dupa ce a fraternizat cu demonstrantii ... nu mai stiu cine draq a tras! :evil: :evil:
Fir intins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”