http://scri.ro/jicnit-sau-jignit-882.html
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
dar tu sti sa citesti tot linkul unde ai facut trimitere
nu, cred e bine. pe tine nu te numarase oricum.Anutei Dragos scrie:pe mine nu ma jignit serbu c deci 14999 useri!!!
Nu, ca eu sunt analfabetoanavictor scrie:dar tu sti sa citesti tot linkul unde ai facut trimitere
Val scrie:Va raspund eu . Nu sunt Freud , dar am citit ceva .
Cornel nu are ce face de la o vreme .... si isi gaseste targeturi false . Nu e baiat rau , mie chiar imi place de el , cred ca va respecta pe toti daca va vede fata in fata , dar pe net uneori incepe si cu mine si cu altii sa ii ia usor -usor cu chestii legate de varsta , respect , samd , doar doar sa starneasca un viitor posibil dialog , care sa ii rezolve plictiseala .
Pacatul lui nu este ca trage cu Liga - asta e o chesie asumata - pacatul lui este ca de atita plictiseala , nu ca l-ar freca Liga tare de tot , isi cauta dialog ! Si atunci prefera sa jigneasca decit sa combata decent .... Sau pe romaneste - are fitilul scurt !
Demonstratia este facuta prin atita scuze si pareri de rau pe care dupa ce subiectul s-a epuizat , le face public , pe Liga sau aici . Cititi postarile si vedeti daca am dreptate ...