PREZENTARE NASH BARROWLOGIX CUBE

Moderatori: Bogdan Zaharia, odoctee, gor965, Adi Forest

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Bogdan Zaharia
Moderator
Mesaje: 5358
Membru din: Dum Oct 03, 2010 21:54
Puncte: 0
Localitate: IASI
Contact:

PREZENTARE NASH BARROWLOGIX CUBE

Mesaj de Bogdan Zaharia »

NASH BARROWLOGIX CUBE

Imagine

Este, ca in multe alte situatii, un concept nou dezvoltat de cei de la Nash carora nimeni nu le poate contesta rolul de pionieri in dezvoltarea de echipament si chiar concepte noi in pescuitul crapului.

Genta este: multifunctionala, modulara si ergonomica.

Imagine

Sunt de fapt nu mai putin de 3 genti intr-una, una dispunand de un spatiu generos pentru echipament si doua mai mici pentru nada si pentru accesorii.

Imagine

Cele doua genti mici sunt la jumatate din dimensiunile celeia mari. Ambele au cate un compartiment protejat cu folie care poate fi folosit ca si compartiment frigorific. La una dintre ele dimensiunea acestuia este de 1/3 din spatiu iar la cealalta de 1/2 din acesta astfel incat poate fi folosit in functie de necesitati: in totalitate sau partial. Peretele despartitor poate fi anulat fiind fixat cu banda velco pe 3 laturi si cusut de fundul gentii pe a 4-a latura.

Imagine

De remarcat e ca pe fund e prevazuta cu o protectie cauciucata pentru a nu se uza cand e trasa pe jos indiferent de natura solului si aceasta protectie este la toate cele 3 componente.

Imagine

Gentile au manere individuale pentru a putea fi mutate mai usor dintr-un loc in altul.

Imagine

Deasemenea dispune de o baiera reglabila captusita generos cu burete in zona de sprijinire pe umar care se poate atasa fiecareia dintre cele 3 genti sau ansamblului strans cu ajutorul unor carabine rapide.

Imagine

Imagine

Materialul din care este confectionata geanta este o tesatura cordura de culoare verde impermeabil si extrem de rezistent. Geanta este in totalitate captusita cu burete si la interior are o panza sintetica rezisteta si lucioasa caree poate fi stearsa cu carpa uda in caz ca se murdareste. Baierele si manerele sunt realizate din benzi textile din tesatura extrem de rezistenta. Fiecare dintre genti area intarituri din aceste benzi care sustin greutatea obiectelor din interior. Toate fermoarele sunt prevazute cu cheite metalice cu sigla Nash, fiecare buzunar in parte avand cate doua cheite.
Numele i se trage de la forma cubica pe care o are stransa. Cuplarea se face cu fermoare si clipsuri/catarame rapide de calitate.
Spatiu disponibil:
Daca plecam de la un cub avem:
1/2 geanta mare impartita in doau acompartimente accesibile pe deasupara care o impart in doua compartimente: 1/3 (1/6 din volumul total) si 2/3 (1/3 din volumul total). LXlXH = 55 x 55 x 17,5 cm
1/4 o geanta mica impartita in doua compartimente egale (1/8 din volumul total) LXlXH = 55 x 27,5 x 17,5 cm
1/4 a doua geanta mica impartita in doua compartimente unul 1/3 din spatiu (1/12 din volumul total) si unul de 2/3 din spatiu (1/6 din volumul total) LXlXH = 55 x 27,5 x 17,5 cm
Dimensiunile "cubului" sunt 55 x55 cm baza si inaltimea de 35 de cm. Volumul total de transportat este de 105 litri! @-)
Un alt avantaj al acestei genti este ca ocupa putin spatiu la transport in masina sau chiar pe carucioarele de bagaje si peste ele pot fi depozitate si alte obiecte sau bagaje.
Deasemenea demontata se poate imparti in spatiile de sub pat ocupand extrem de putin loc in cort.

Imagine



*RECENZIE FACUTA DE CRISTIAN ANDRONIC
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “PREZENTARE ARTICOLE PESCUIT”