PREZENTARE NASH CARP CRADLE DELUXE

Moderatori: Bogdan Zaharia, odoctee, gor965, Adi Forest

Avatar utilizator
Bogdan Zaharia
Moderator
Mesaje: 5289
Membru din: Dum Oct 03, 2010 18:54
Puncte: 0
Localitate: IASI

PREZENTARE NASH CARP CRADLE DELUXE

Mesaj de Bogdan Zaharia »

NASH CARP CRADLE DELUXE

Succesul incredibil inregistrat de saltelele Nash Monster si Carp Cradle a depasit orice asteptari. Din pacate, acest succes a luat prin surprindere producatorul si produsele nu au fost disponibile o buna bucata de vreme de la lansare. Pentru ca pescarii au primit cu bucurie conceptul lui Kevin Nash, se simtea nevoia unui progres. Asa a luat nastere varianta Deluxe.

Principiul constructiv de baza este acelasi: cadrul din aluminiu pe care este suspendata salteaua reduce la maxim posibilitatea ca pescarul sa scape pestele si sa-l raneasca.Este de departe cea mai sigura saltea pentru peste si cea mai comoda pentru pescar.

Pentru ca salteaua nu mai sta direct pe pamant, producator si-a permis sa scada grosimea ei. Prin urmare,tine mult mai putina apa si se usuca instantaneu. Problema uscarii saltelei inainte de plecare este de domeniul trecutului.

Cu siguranta cea mai buna saltea pe care o puteti achizitiona!SPECIFICATII SUPLIMENTARE FATA DE VARIANTELE MONSTER SI CARP:

* Picioare ajustabile individual
* Pres matlasat pentru genunchi
* Buzunar pentru accesorii
* Posibilitatea de ancorare pentru securizarea pozitiei

DIMENSIUNI SALTEA TRANSPORT : lungime=130cm x inaltime 20 cm x latime 40 cm ARE SI CUREA PENTRU TRANSPORT PE UMAR
DIMENSIUNI EXTERIOARE SALTEA : lungime=121cm x latime 71 cm
DIMENSIUNI INTERIOARE SALTEA : lungime=113cm x latime 66 cm x adancime 23 cmNu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet

Înapoi la “PREZENTARE ARTICOLE PESCUIT”