Salutare.
De curand am achizitionat un rodpod din inox de la Tata Nitu. O sa incerc sa ii fac un mic review, pentru ca inainte de a-l cumpara am stat putin pe ganduri la aspectul de 'reconditionat' al produsului, si nu am gasit nicaieri astfel de informatii.
Avand in vedere ca la TF e 1000 lei, pretul de 300 ron de la Tata Nitu mi se parea cam dubios. Am un rodpod cam instabil din aluminiu si doream unul din inox, intr-un buget mai redus.
In februarie am vorbit cu dl Irinel si i-am solicitat niste poze reale ale produsului dar nu mi le-a putut oferi pentru ca nu il avea pe stoc..urma sa primeasca marfa in jurul datei de 20 martie. Pe 18 Martie am sunat la magazin si mi-a spus ca a primit marfa dar n-are timp sa faca poze pentru ambaleaza in continuu produse in vederea expedierii.
Am decis sa-l cumpar si iata ce am primit. Un rodpod nou-nout! Husa curata, fiermoarele nu erau uzate, nici o zgarietura.. Toate componentele au venit invelite in pungi. Imi pare rau ca forumul mi-a limitat dimensiunea si marimea pozelor.. implicit si calitatea lor..as fi vrut sa fie mai detaliate.