Set Radar JRC de 4 buc+Receptor DSi-DSr
Nu este doar proiectat si dezvoltat in Europa, el are si piesele fabricate in Europa.
Caracteristici:
* sensibilitate reglabila(4mm-15 cm)
* buton de tonalitate
* buton de volum
* optiunea Mute
* indicatori optici LED multifunctionali
* bateria rezista aprox. 1000 ore
* are carcasa de protectie
* functie Nightwatch
* baterii incluse:2x1.5V LR1
* lampa cu LED-uri
* avertizare baterie descarcata
* raza de actiune pana la 1 km
* configurare usoara
* vibratie
* putere 2x1.5V detector, 1.5LR1 si centrala 1xAAA
* dimensiuni cutie L= 30 cm , l= 26 cm , H= 8 cm
- Eu detin varianta Solar, diferenta dintre ei si cei simpli, ai mei se incarca de la lumina, nu neaparat de la soare, sezonul trecut nu i am incarcat deloc de la priza.Daca nu sunt incarcati la cei simpli mai apar probleme, se inchid si nu te anunta pe statie, cel putin eu asa am patit si mai stiu un caz.
- Acesti senzori ii am de un an de zile si pot spune ca sunt multumit de ei, am prins o partida de pescuit in care a plouat 2 zile si s au comportat foarte bine
- Sensibilitatea senzorilor este una de exceptie, avertizandu ma chiar si la un pestisor foarte mic, in speta un caras de aproape 100 grame.
- Lumina ledurilor de la senzori este una puternica, se vede destul de bine lumina de la leduri ziua si arata trasatura atat pe run cat si pe drop.
- Statia are o singura baterie si a functionat un sezon fara sa o schimb, in specificatii spune ca bate pana la 1 km, pe probate am ajuns pe la 600 m si inca functiona, probabil ca ajunge si mai departe.Lanterna de pe statie se poate seta in asa fel incat atunci cand ai trasatura sa se poata aprinde si ea
Aveti mai jos un filmulet de prezentare si cateva fotografii