ADIO PESCUIT PE CHILIA !

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

baraca
Mesaje: 2
Membru din: Joi Oct 19, 2006 21:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de baraca »

Salutare la toata lumea.Vreau sa va multumesc ca ati deschis discutia despre Raduta si gasca lui.Ce au patit uni pescari in zona concesionata de Raduta este floare la ureche fata de ce patimesc localnici din Periprava,spun asta deoarece am foarte multe rude in zona iar in august m-am certat foarte tare cu "francezu"la un moment dat mi se pusese pata sa-i scufund toate barcile din fata hotelului.Faza cu NO KILL este pentru fatada,toti crapii cei mari din Sarulesti sunt din Cernovca,Babina,dar MARIA SA Raduta nu stia ca nu vor trai deoarece crapul de dunare este mult prea activ sa poata supravietui intr-o balta amarata precum Sarulestiul. Localnicii din Periprava vor sa scape de Raduta credeti ca-i putem ajuta intr-un fel cu o asociatie sau ceva de genul asta?

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu prea cred ca este posibil, suntem prea "mici" ptr Raduta(de fapt de cei pe care ii are in spate ) . Si mai exista varianta sa scapi de asta si sa dai de altul mai nenorocit....daca exista ! :D
Singura varianta ar fi doar o revolta de-a localnicilor , care sa-i demonstreze ca nu este dorit acolo !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Da, dar nu o revolta pasnica cu steaguri si benere. Pe francezul ala al lui cu mare placere l-as casapi chiar eu :twisted: la cate mi-a facut ! Toti oamenii lui Raduta sunt niste nesimtiti si ingamfati, exact ca patronul lor.


Localnicii ar putea face multe, nu sa stea ca prostii si sa astepte resturile de la masa stapanilor.............. :cry:

baraca
Mesaje: 2
Membru din: Joi Oct 19, 2006 21:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Mesaj de baraca »

Raduta nu va pleca niciodata de acolo pentru ca a investit in hoteluri si alte alea nu in pescuit cum sustine el, dar poate se va gasi cineva sa-l calmeze asa cum au facut cei din Mila 23.Turistii sau pescarii mai bine zis nuvor sa vina la Periprava pentru ca nu au nevoie de complicatii cu toate ca zona respectiva dupa parerea mea este cea mai tare din Delta.Eu mi-am luat o casa in Periprava,asa ca cine doreste sa-l streseze pe Raduta si gasca este invitatul meu la vara

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Mai baieti eu am pescuit la Periprava 8 ani de zile . Cine a fost pe acolo stie locurile de la gard , din fata cherhanalei , din aval de cherhana , samd , plus orezaria , plus 3/2 si 15 samd .
Ultima data cind am fost acum 3 ani - mi s-a facut mila de baieti pe care ii stiam foarte bine , cind i-am vazut insirati pe 800 metri de mal ( peste 20 pescari ) sa-si prinda 3 kg de peste pentru masa . Cea mai amarita zona pentru pescuit era destinata localnicilor care puteau prinde peste numai cu metode sportive .
M-am scarbit si am evitat sa mai merg pe acolo , pentru ca baieti adevarati si pescari excelenti ca Nea Vanea , Japonezul , Ivan , Tarzan , samd stateau ca niste prosti de sprayuri in mina , pe care aveau infasurate pripoane sa-si ia 2 kg de caras pentru masa .
Eu unul ma mir ca nu i-au dat in cap lui Silvayn pina acum , sau macar sa-l puna pe un plaur si sa-i dea drumul la vale spre Marea Neagra !

DD
Mesaje: 120
Membru din: Mie Ian 12, 2005 16:27
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de DD »

Vladut,

Astazi am vazut si eu "sursa". Imi permit sa citez din recomandari:

"Echipamente de pescuit
Va recomand lansete de 3,60 - 3,90 m, mulinete zdravene, fir de 0,40 - 0,45 mm (imediat dupa intepare crapul trebuie indepartat putin de nuferi si apoi obosit), inaintas de monfilament transparent de 15 m de 0,60 cm grosime, carlige 2-1/0, plumb 90 - 120 g, forfac de 40 cm."

Astept comentariile specialistilor. Eu nu am decat un sfat pentru autor:

Sa puna el inaintas de 6 mm (adica 0.6cm) :D
Dorin Cruceru
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
____________________________________________
Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti.
Sun Tzu

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asa e Dorine, nu observasem ! :D Dar probabil ca a gresit acest slugoi a lui Raduta pe nume Mutilutza Cocean, ca nici chiar atat de prost nu e ! Sau poate gresesc eu !? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cristiss
Mesaje: 17
Membru din: Vin Feb 16, 2007 8:18
Puncte: 0
Localitate: bucuresti
Contact:

Mesaj de cristiss »

serifilor, treaba cu raduta nu mai e chiar asa in periprava. acum 4 ani venea si cersea 100.000 pe cernovca. acum de 2 ani nu mai cere nimic. mai bine cine se duce pe acolo ii da niste ceva cu alcool lu' japonezu si un coctail molotov sa-i arunce hotelul in aer + cherhanaua. sa-l invete minte. din cate am citit eu niste articole din presa si lu' raduta si la ceilalti jmecheri de prin delta care aveau concesionat pe acolo li s-au retras concesiunile pentru ca nu au respectat contractul de concesiune si exploatare. in plus daca o sa sapati bine pe net o sa vedeti ca cap de miel ala de raduta avea "decat" concesionat de la km 54-40;40-0 pe bratul chilia, matita si merhei. nicidecum cernovca si babina. nu am timp acum sa caut articolul in care sunt specificate toate fostele concesiuni. in plus fata de asta am inteles ca vis-a-vis de sat pe partea cealalta a ghiolului a aparut o baterie de casute anul asta. si cica ar mai fi un concesionar care detine bazinele 8 9 3/2 care habar n-am cine mai e si ala. au venit acum 2 ani 2 pandari sa ne ceara bani pe bazinul 9.

mirceas

Mesaj de mirceas »

da' pe concesionarii de balti din tara de ce nu ii balacariti, ca majoritatea cer intre 100-300 ron pe 24 ore?!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”