A fost un test foarte util, pe care il visam de cativa ani.
Am ales ptr pescuit o zona in care apa nu curgea aproape deloc, nu existau praguri sau structuri, iar latimea bratului era de circa 170 metri.
Am ales aceasta zona ptr faptul ca era departe de orice sat , loc virgin, izolat(noaptea ne-au atacat mistretii, vulpile si caii salbatici

) , se putea pescui de pe mal.....etc.
Am balizat 2 locuri(pe 7 m. adancime), apoi am nadit in prima zi cu circa 80

de kg de boilies Senzor Impact. Am nadit intre balize, dar am facut si un X din mal in mal cu intersectia axelor exact intre cele 2 balize(intre care erau circa 150 m.).
Nici o trasatura.
A doua zi, am nadit mai tare(pe seara) : 60 kg Impact, 20 kg porumb preparat squid&octopus si 20 kg seminte....Cred ca am fost si putin inconstient !
Au urmat alte 20 de ore fara trasatura. Apoi, exact cand pregateam un nou "atac" cu nada ( de data asta cam certandu-ma cu colegii de pescuit carora le cam pierise entuziasmul !), am avut prima trasatura : 6 kg !!!!! Semn bun. Renunt la nadire si astept. prietenul Ricu are o dubla trasatura, scoate 2 : 5 si 6 kg. Pestii lui deja "stropeau" cu boiliesuri digerate ....Era clar. Se drogase. Au urmat 3 zile de munca, in care cele 4 baterii de cate 4 lansete(fiecare cu cate 2 servanti !) au muncit non-stop. Zi si noapte. In total circa 500 de kg, cu trofeul de 11 kg .
Acum stau si ma gandesc : daca stateam doar 50 de ore, nu prindeam nimic si dadeam vina pe apa, temperatura, presiune, nada, loc....Ca asa este orice pescar. Ei bine, demonstartia de mai sus m-a facut sa inteleg ca avand nada de calitate si loc tranzitat de crap, nu ai cum sa nu-l aduci pana la urma pe patul de nada. Si sa-l ti acolo daca poti. Si sti...
PS Daca puneam la carlig solubile, tragea in maxim 10 minute, caras(care "caca" si el) sau ciortan intre 0.5 si 1 kg. Cel mai bine au mers bilele tari Impact si 1016 de 20 si 24mm, uneori si cate 2...
Voi reveni cu cateva poze.