Moderator: Dan Mateianu
Nu e initiativa mea. Eu doar m-am raliat.cea mai buna scrie:Initiativa ta e laudabila, dar reprezinta o picatura intr-un ocean.
Pe localnicii care braconeaza pt. ca asta e unica lor sursa lor de venit, sa zicem ca-i inteleg.
Dar ce te faci cu snobii de Bucuresti, care alearga dupa orice amarat de peste, sa si-l bage in congelatorul lui de nemancat plin de ifose?
BRAVO!kelu84 scrie:Impact mediatic ar fi sa ne adunam cat mai multi sa protestam vizavi de braconajul care se face pe Dunare si autoritatile stau cu mana-n san. Nu pot sa spun ca nu ma impresioneaza initiativa ta, insa nu facem decat sa donam bani pentru braconieri....Si braconajul nu va disparea pentru ca foamea este mare si braconierii de acolo isi scot banii sa traiasca... E plin youtube-ul de filmulete cu jandarmi pusi pe fuga de braconieri...Pana nu se va trece la masuri radicale nu se va schimba nimic...
Mai bine am dona bani pt societati de paza sa le platim sa asigure ei paza decat autoritatile.iohann scrie:BRAVO!kelu84 scrie:Impact mediatic ar fi sa ne adunam cat mai multi sa protestam vizavi de braconajul care se face pe Dunare si autoritatile stau cu mana-n san. Nu pot sa spun ca nu ma impresioneaza initiativa ta, insa nu facem decat sa donam bani pentru braconieri....Si braconajul nu va disparea pentru ca foamea este mare si braconierii de acolo isi scot banii sa traiasca... E plin youtube-ul de filmulete cu jandarmi pusi pe fuga de braconieri...Pana nu se va trece la masuri radicale nu se va schimba nimic...
Cornele inceteaza cu donatiile,e un sfat prietenesc!n-o sa reusesti decat sa ajuti braconierii!!!
daca nu se implica cine trebuie,putem noi sa facem greva foamei si tot degeaba.
stress scrie:iohann scrie:kelu84 scrie:
Mai bine am dona bani pt societati de paza sa le platim sa asigure ei paza decat autoritatile.