pescuit la crap zona Gurbanesti!!!

Moderator: Dan Mateianu

Avatar utilizator
Cristian Dumitrescu
Mesaje: 282
Membru din: Dum Iun 30, 2013 10:29
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / Militariud

Re: pescuit la crap zona Gurbanesti!!!

Mesaj de Cristian Dumitrescu »

Recent am fost la pescuit pe Sarulesti (pod gurbanesti), datorita informatiilor citite aici pe forum (va multumesc).

La inceput am fost foarte incantat ca s-a redeschis...m-am invoit de la munca m-am oprit la "shooping" (bile, nada, arome, etc) ajung acasa pregatesc "sculele" incarc masina...

Obisnuit ca "pe vremuri" ma trezesc pe la 2:00 la 2:45 am plecat spre balta, pe drum evident am avut o surpriza placuta si anume ca drumul a fost asfaltat in totalite, intrasem in panica intrucat erau ceva masini in fata mea... iar "batranul" facea gura "ne ia locul...depaseste-i" fac dreapta sa intru pe balta, surpriza din nou eram singura masina ma opresc zic...sper sa mai apara masini sa mai stam de vorba ca ne plictisim pana la 6... era ceasul 4:10, pana la 5 nu a venit nimeni si am hotarat sa "motzai" la 6 ma trezit un baiat insotit de o doamna/domnisoara.

Am vrut sa pescuim in zona primului tarc, acum nu mai este, acolo se alfa un cort ! , cand am ajuns cu stupoare apa era crescuta 2-3 m , iar buruienile erau de jumatate de metru, practic imposibil in plus locului parea cam mlastinos....ne-am intors spre baraj dupa golfulet. Prima boaba de porumb (usturoi) , 2 capsuni , 3 si 4 pe bile, vremea se prezenta bine cu nori...putin vant ba soare...ba umbra... era perfect.

Acum urmeaza partea proasta...timp de 2 ore am luat-o razna cum aruncam platica era pe ea indiferent ce era in ac...daca ii puneam "motz de c..." si la ala tragea... ma asteptam macar dupa 2 ani cat a fost inchisa sa fie platica mai mare fata de cum era inainte, insa aceasta era una si aceasi adica 200 g cat palma...inafara de faptul ca ma obosit in ultimul hal din 15 in 15 min trebuia sa lansez ea venea incontinuu.

Prin urmare nu stiu unde sunt "crapii" postati de diversi pe aici spre ex cipica (imi cer scuze ca te-am mentionat in postul meu,toate respectele) din cate vad sunt pe malul opus...sau in orice alta parte decat in zona Gurbanesti.

Singurul lucru care m-ar face sa ma intorc pe balta asta ar fi sa te lase cu barcuta...

Pe scurt sa inchei...in total am fost 3 masini, o gasca de baieti care se distrau de minune si inca o masina care s-a dus dupa cort adica in livada...am fost pana la ei pe jos, juvelnicu era uscat unul din ei cauta sa faca monturi intrucat toate le agata...i-am explicat ca locul este prost insa ii era lene sa se mute.

Curatenie 10/10
Drum 10/10 (acum daca ploua iesiti fara probleme)
Personal 10/10

FIRE INTINSE TUTUROR !

senzor planet

Înapoi la “SARULESTI”